- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
Ben nerelerden dondurdum bi bilsen bu bisey değil derdin
dondurememissiniz işte öyle olduğunu sanmissiniz o da böyle patlak vermiş ortaya çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram vakti olduğu için millet istiyor hep müşteri si kadın eşleri evdeyken istiyorlar bide anca yetişiyor yani . Bizim mahalle gerçekten çok kötü kendim çıkınca bile korkuyorum yani . Kardesim gelince gezeriz birlikte ona bisi demez tek çıkmama izin yok sadecegece vakti perde dağıtımı olmuyordur herhalde
kim ister siparis verdiği hali gece 11 de gelsin
kusura bakmayın size hakaret etmiyorum yanlış anlamayın ama gezdirirdii demek sanki evcil hayvan gezdiriyor gibi nasıl kendinize yediriyorsunuz
sizin eliniz ayağınız var çok şükür kendinizi de koruyabilirsiniz
mahalle kötüyse taşınirsiniz
gerçi dünya komple kötü o zaman herkes eve mi kapansın
Bence de kv alakalı. Her kv öyle canm kafana fazla takmıcaksın kadınlad her zaman daha verici daha fedakar oluyolar maalesef erkekler de bunu görmüyor. Ama daha çok yeni evlisiniz ailesine daha çok bağlı olması normal. Zamanla düzelir inşallah.Sürekli gel otur konuşalım diyorum gelir konuşur tamam herşey düzeldi derken sonra ki yine aynı . Kv dolduruyor kesin haklısın cnm geçen bayram hep annesinin yanindaydim diye böyle değildi ama hamileyim suan kendi evimi supurmuyorum bile kız kardeşimi çağırdım bayramdan sonra yanima gelcek bunun için. Hadi bayramdir diyorum gidiyorum benden iş bekliyolar düşük tehlikem olduğunu bildikleri halde napic am bilmiyorum![]()
Bayram vakti olduğu için millet istiyor hep müşteri si kadın eşleri evdeyken istiyorlar bide anca yetişiyor yani . Bizim mahalle gerçekten çok kötü kendim çıkınca bile korkuyorum yani . Kardesim gelince gezeriz birlikte ona bisi demez tek çıkmama izin yok sadece
Kvdondurememissiniz işte öyle olduğunu sanmissiniz o da böyle patlak vermiş ortaya çıkmış
her tasin altından o çıkıyor zatenBence de kv alakalı. Her kv öyle canm kafana fazla takmıcaksın kadınlad her zaman daha verici daha fedakar oluyolar maalesef erkekler de bunu görmüyor. Ama daha çok yeni evlisiniz ailesine daha çok bağlı olması normal. Zamanla düzelir inşallah.
Niye bu kadar negatif yuklusunuz bütün kötü enerjiniz bana geçti ben beni dövüyor mu dedim hakaret mi ediyor dedim yok sadece ilgisiz bu kadar !!!Cocugunuza acidim
böyle bir babayı hak etmezdi
Bilemiyorum çok kizginim suan ona . Sadece o bana böyle davraniyorken ben nasıl davranabilirimDöndurmekten kastım boşanmaktan donmek veya evlilige devam edebilmek degil.
Bu adam evi otel gibi kullaniyor seninle vakit gecirmiyor artik paylasiminiz yok gibi bisey.
Bu durumda sen beklentini biraz dusurup evliligine mutlu bir sekilde devam edebilirsin tabiki ama adam birden bire dibinden ayrilmayan surekli seninle aktiviteler planlayan. Birlikte birseyler yapmaktan heyecan ve keyf duyan bir adama donusmeyecegini dusunuyorum ben.
Olabilir belkide bilmiyorumİlkten iskolik mi acaba dedim ama baglariniz kopunca mi işe verdi kendini onu bilemedim. .
Not: kocam iskolik!
Niye bu kadar negatif yuklusunuz bütün kötü enerjiniz bana geçti ben beni dövüyor mu dedim hakaret mi ediyor dedim yok sadece ilgisiz bu kadar !!!
Bana göre değil o işler ya pekte anlamamCanım bir platesmi var bak kadınlarımız neler yapıyor kalıplardan kokulu sabunlar yapıp satıyor evinden ,ahşap boyama,takı tasarım bu gider de gider...
Gercekcelik sence bumu ya ??? Sen olsan hamile halinle bosanirdin dimi yapardın sende o haz var çünkü. Kv alakalı diyebilirsin evliysen senin kv melek değil ya anlamya çalış . Pozitif bak biraz kaybedersinsadece gercekciyim
hayallerde yaşamayı sevmem
bugünkü yaşadığınız hayatı çocuğunuz olduğu zamana uyarlasaniz siz de görebilirsiniz olacakları
muhtemelen ona da ilgi göstermeyecek çok işi bahane edecek siz de mahalle kötü bahanesiyle eve tıkilip kalacaksınız
kV zaten çocuk dogunca iyice her şeye karışacak belli
Gercekcelik sence bumu ya ??? Sen olsan hamile halinle bosanirdin dimi yapardın sende o haz var çünkü. Kv alakalı diyebilirsin evliysen senin kv melek değil ya anlamya çalış . Pozitif bak biraz kaybedersin
Olabilir belkide bilmiyorum
Sizin başınıza geldiği zaman normal biriymiş gibi yapin olurmu ? Ama ben yapamam o benim esim neden ilgisiz diye odaklanacaginiza hep bir pencereden bakiyosunuz k.b. saldirmadim sana pozitif ol dedim biraz hep kötü dusunursen ne olur ?gerçekleri gösterince hemen saldırı ya geciyorsunuz
boşanmak değil ki mesele
esinizin böyle olduğunu kabullenip daha fazlasını beklememek lazım
Niye bu kadar negatif yuklusunuz bütün kötü enerjiniz bana geçti ben beni dövüyor mu dedim hakaret mi ediyor dedim yok sadece ilgisiz bu kadar !!!
Inşallah cnm normalde böyle değil bayram diye böyle ama 2 bayram birlikteydik hiç yokluğunu hissetmedim bu bayram öyle değil isteDaha ne olsun canım, sabah çıkıp gece 1de gelen adamdan koca da olmaz baba da.. Bide üstüne evde hapissin. Çocuk doğunca değişir inşallah ne diyelim.
Çok denedim gerçekten![]()