Yok maalesef keşke olsa valla koşarak gidicem o durumdayım yaniCanım benim biraz bulundugun ortamdan uzaklaşsan daha iyi olacak gibi.var mi gidebilecegin yer kafanı toplarsin
Eşimin ailesinden ilgi beklemiyorum. Eşim çok anneci biri o ne derse. Annesi huzurumuzu bozmasa daha iyi olur yok. Zaten bebeğim için dayanıyorumEşinin ailesinsen ilgi bekleme...
Eşin gösterebilse yeterli olacaktır...
Aklına öyle şeyler getirme...
Can taşıyorsun vebali büyüktür...
Elimden geldiğimce iyi olmaya çalışıyorum ama hergğn farklı şeylerke karşılaşıyorum. Eşimede açık açık tatlı dillede kızarakta kaç defa söyledim inan bilemezsin. Ama hiç bişey değişmedi. Eşim çok anneci biri o ne derse o. Annesine bile dedim belki oğluna bişeyler der diye ama oda yok. Olmayınca olmuyo galibaSakin ol, ne intiharı. Duygusal olman normal çünkü bütün hormonların birbirine girmiş durumda. Esin hep mi ilgisizdi? Bir de neler yaşadın bilmiyorum ama şu an senin önceliğin bebeğin. Senin ilgiye ihtiyacın olduğundan daha fazla onun sana ihtiyacı var. Onu mutsuz ediyorsun bu şekilde. Boşver eşinin ailesini. Eşinle de güzel güzel konuş, ne istediğini direk soyle. Sen söylemeden anlamasını bekleme. Erkeklerin öyle bir yeteneği yok malesef. Doğuştan gelen birşey sanırım.
Evlenince yurtdışına geldim. Adam akıllı dilim bile yok. O yüzden psikolog işi yaş.Bi psikolog filan? Düşünmez misin?
İntihar düşüncesi sağlıklı değil, hele de karnında 5 aylık sana emanet bi can varken.
Sana tavsiyem kimseden birşey umma. Tamam esindir, tabi ki beklentin olacak ama dediğin gibiyse boşvermek senin için en kolayı. Önceliğin bebeğin olsun. Onun hareketleriyle mutlu ol.Elimden geldiğimce iyi olmaya çalışıyorum ama hergğn farklı şeylerke karşılaşıyorum. Eşimede açık açık tatlı dillede kızarakta kaç defa söyledim inan bilemezsin. Ama hiç bişey değişmedi. Eşim çok anneci biri o ne derse o. Annesine bile dedim belki oğluna bişeyler der diye ama oda yok. Olmayınca olmuyo galiba
Çok haklısın. Bi şekilde kendimi motive etmeliyimSana tavsiyem kimseden birşey umma. Tamam esindir, tabi ki beklentin olacak ama dediğin gibiyse boşvermek senin için en kolayı. Önceliğin bebeğin olsun. Onun hareketleriyle mutlu ol.
Çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor demek ki. Keşke yaşamasak. Bi şekilde bu kötü düşüncelerden stresten kurtulmam lazım. Bebeğime kötülük ediyorum farkındayım ama elimde değil maalesef.Canm bende hiç ilgi görmedim tvde eşinin karnını oksayan öpücükler konduran eşler görünce cok aqlardım. Eşim ben uyurken severdi karnımı ben kımıldasam hemn uyuyor moduna gecerdi. Kv desen 39 haftama kadar çalıstım. Dünya yol giderdim evimle işin arası uzaktı. Malum ist trafiği yer vermeyen insanlar neyse. 39.haftanın basında izne cıktm artk doqum olur die. Hiç unutmuyorum evi toparladım artk nasl uykusuzsam koltuqun kenarına basımı koyunca uykuya dalmısım kv geldi "sende hamileliği yatarak geciriyorsun "dedi diyeceqim şu ki kimseden beklentin olmasın o zamn daha az üzülüyorsun aynanın karsısına gec karnını sev şarkı söyle masal oku müzik dinle bebeqin seni hissediyor. Onuda huzursuz etme. Şuan en güzel dönemdesn. Eşini kv onu bunu bosver bebeqini hisset karnını incele. Sen güzl bi anne olcaksın onu düşün
Eşimin ailesinden ilgi beklemiyorum. Eşim çok anneci biri o ne derse. Annesi huzurumuzu bozmasa daha iyi olur yok. Zaten bebeğim için dayanıyorum
Evlenince yurtdışına geldim. Adam akıllı dilim bile yok. O yüzden psikolog işi yaş.Adam akıllı arkadaşımda yok. Gidecek yerimde yok. Anlayacağın sosyal hayatım bitik durumda. O yüzden iyice içime kapandım
Sevgiyi en çok hak eden bebeğim bunu biliyorum ama bu duygudan bir türlü kurtulamıyorum. Kurtulmak için çok çabalıyorum. Daha fazla çabalamam gerekecek galiba. Zaten teknoloji olmasa işim yaştı herhalde iyi ki varEvladın için güçlü dur...
Senin evet ihtiyacin var eşinin sevgi,ilgi alakasına...
Peki ya bebeğinin senin sevgine ihtiyaci yok mu?
Teknolojiden faydalan...
Gün içinde sevdiklerinle görüş arkadaşlarla sıkıntılarını paylaş...
Doğuma odaklan...
Yapıyorum bu dediklerini elimden geldiği kadar ama bu halden çıkamadım. Ama haklısın. Dediklerini azimli şekilde sürekli yaparsam bu halden kurtulurum bence. Hayata daha sıkı tutunmalıyımO zaman dilini geliştirmek için daha ne duruyorsun?
Bundan daha güzel bir farkındalık anı olabilir mi?
Bu hüzünlü enerjini, tam da şimdi hem kendin hem doğacak çocuğun için, gelişimine yönelt.
Hem seni oyalar, hem bir amacın olur günün geçer, hem de zarar faydaya dönüşür.
Dilini geliştirebileceğin kaynaklara bak netten kuzum, bilgi teknoloji çağındayız, çalış ay ay, çık dışarı sporuna, bol bol dil pratiği yap, denk gele konuş-bi bankta birilerine günün ne güzel olduğunu söyle sohbet aç. Ne güzel olur, bi düşün ya.
Bu 5 ay boyunca ne kusmam oldu ne hastalıklı bi halim. Her sabah kalkar hamilelikten önceki gibi işlerini yaparım asla gocunmam. Herkes üzerime titresin demiyorum. Sadece biraz daha düşünceli olmalarını istiyorum.Ya Allah aşkına neden hamile olunca bu kadar ilgi alaka bekliyorsunuz ?
Ne intiharı ya ?
Bu kadar basit mi ?
Tamam ağırdır sürekli kusuyorsundur ama herkes senın üstüne titremek zorunda değil ki .
Hele sen sürekli ilgi bekler halde durursan herkesi bunaltırsın . Çevremde de var ben hamileyimm bütün ilgi alaka bende olsun , elimi bişeye sürmem .. hasta gibi dolanıyorlar. Ya eskiden analarımız , nenelereimiz hamile halleriyle tarlalarda çapa yaparmış ..
Tamam hamilesin daha bunun lohusalığı var .
Hemen bir psikiyatra gözük.
Bu süreçte bu kadar yıprandıysan çocuk olduktan sınraki dönemde daha fena olursun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?