İlgiye ihtiyacım var!!

Eşimin ailesinden aman aman ilgi beklemiyorum biraz düşünceli olmalarını istiyorum özellikle annesinin. Eşimi bana karşı doldurmasın yeter. Yani doğum yapana kadar kendini geri çeksede bana yeter
Aaah canım bu ne mümkün herkesi annen gibi sanma.Bak benim annem bana karşı çok katıdır serttir hiçbir zaman öyle arkadaş gibi bir ilişkimiz olmadı hatta zaman zaman annemin beni sevmediğini düşünürdüm ama evlendikten sonra beni ne kadar sevip değer verdiğini anladım kötünün yanında iyi görünüyor çünkü...

Bende annemle arkadaş gibi değildim bende aynı senşn gibiydim. Gerçekten evlenince herşeyi iyi görüyosun. Aynı şeyi yaşıyorım

Bende annemle arkadaş gibi değildim bende aynı senşn gibiydim. Gerçekten evlenince herşeyi iyi görüyosun. Aynı şeyi yaşıyorım
Ne yazık ki hayat gözüne sokuyor insanın iyiyi kötüyü bende ons göre biliyorum şimdi annemi çok daha yakınım ve çok daha değerli...Eşimin doğum gününe bir ay kala hırka alıp benim doğum günümde ses çıkarmayan kaynanamın anneler gününde bile değeri yok benim için.

Ben önceki mesajda yanlış ifade kullandım galiba annem yaşıyor çok şükür Gerçekten iyiyi kötü bi şekilde görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…