İlgiyi karşı taraftan beklemek mi bu?

Önemli olan yanındayken nasıl olduğu. Genelde erkekler uzaklaşınca pek ilgili olmuyor. Nişanlıyken eşim beni pek aramaz sormazdı yani tabi aradı mesaj atardı ama çok mıç mıç değil ayrı şehirlerdeydik.çevremde herkes bu evlensin daha ilgisiz olur diyordu. Yoo hiç de öyle olmadı gayet ilgili bir eş. Ben de onun üstüne çok gitmiyordum akışına bıraktım sonu güzel oldu. Dediğim gibi önemli olan yanyanayken nasıl olduğu. Ayrıca ilgiyi hep karşıdan beklemk de saçma kadını erkeği kalmadı artık bu işin. Abartmadan sen ilgini gösterebilirsin. Ha içinden geldiği davranamıyorsan orda bir sıkıntı var.
Yanımdayken sıcaklığını sonuna kadar hissediyorum. Hatta bir keresinde yamacımda olmana o kadar çok alıştım ki yanımdayken güzel ama gidince kötü hissettiriyor demişti. Boş vakitlerini benimle geçiriyor. Bunlar da olmasa zaten şüphe ederdim ondan fazlasıyla. Umarım doğru davranabilirim çok teşekkür ederim

Genelde ilişki başlarında olur bu. Hani bol bol vakitgecirilince aylarca suren bi iletişim olunca kendiliğinden kaybolur bu durum. Ama uzun süredir birlikte oldugunuz halde boyle yapıyorsanız ilişkinizde samimiyet eksik yada tanimlayamadigim birşey eksik olabilir

ben de bu türden bir ilişki yaşadım nerde olsa tanırım
Bakın karşınızdaki adam değil size hatalı davranan bu yepyeni bir insan
Ona şans verin ilgisi hoşunuza gidiyorsa siz de ilgi gösterin sevin.
O kötü hislerin izlerini hala silemediğimi bazı anlarda farkediyorum gerçekten. Çok sağolun mesajınız beni mutlu etti

Genelde ilişki başlarında olur bu. Hani bol bol vakitgecirilince aylarca suren bi iletişim olunca kendiliğinden kaybolur bu durum. Ama uzun süredir birlikte oldugunuz halde boyle yapıyorsanız ilişkinizde samimiyet eksik yada tanimlayamadigim birşey eksik olabilir
Yaklaşık 4 aydır hayatımda ama tam anlamıyla ilişki diyebileceğim iki ay oldu. Sizce başları sayılır mi hala ilişkinin

İlk tanıştığımda eşim gün içinde bir iki mesaj atardı tabi bu bahsettiğim 14 yıl önce ,kontör şimdiye göre pahalı filan. Öğrenciyiz. Ben sevmem mesajlaşmayı demişti ,günde bi kez arardı 8-10 dakika konuşurduk, yanyanayken gözümün içine bakardı görüşmeyi uzatmaya çalışırdı saçımı yüzümü sever dururdu. Az arıyor diye bozulurdum ama görüşünce unuturdum, zamanla çok bağlandı günde üç dört kez aramaya onlarca mesaj atmaya başladı. Şimdi dizimin dibinden ayrılmıyor desem yeridir, mutfaktaysam benle mutfağı toplar salondaysam gelir yanıma oturur. Zamanla herşey düzeldi. 4 ay çok kısa bir zaman bana göre, biraz daha bekleyin.

O kötü hislerin izlerini hala silemediğimi bazı anlarda farkediyorum gerçekten. Çok sağolun mesajınız beni mutlu etti

Siz de sağolun ben de yeni yeni toparlıyorum uzun yıllar sevgili edinmeyip tüm erkeklerden uzak durdum fakat hepsi aynı değil yeni insanlar tanımadıkça bu korkularımız hep kalacak yavaş yavaş tanıyın onu acele etmeden.

Mutluluklar dilerim.

İlk tanıştığımda eşim gün içinde bir iki mesaj atardı tabi bu bahsettiğim 14 yıl önce ,kontör şimdiye göre pahalı filan. Öğrenciyiz. Ben sevmem mesajlaşmayı demişti ,günde bi kez arardı 8-10 dakika konuşurduk, yanyanayken gözümün içine bakardı görüşmeyi uzatmaya çalışırdı saçımı yüzümü sever dururdu. Az arıyor diye bozulurdum ama görüşünce unuturdum, zamanla çok bağlandı günde üç dört kez aramaya onlarca mesaj atmaya başladı. Şimdi dizimin dibinden ayrılmıyor desem yeridir, mutfaktaysam benle mutfağı toplar salondaysam gelir yanıma oturur. Zamanla herşey düzeldi. 4 ay çok kısa bir zaman bana göre, biraz daha bekleyin.
Gözlerim doldu neden bilmiyorum:) ne kadar güzel. Görüşünce yanımdayken ben de herşeyi unutuyorum. Umarım hep mutlu olursunuz ve umarım geleceğimiz size benzer

Yaklaşık 4 aydır hayatımda ama tam anlamıyla ilişki diyebileceğim iki ay oldu. Sizce başları sayılır mi hala ilişkinin
Evet başlari sayilir. Surekli gorusurseniz birlikte bolbol vakit gecirirseniz ve aranizdaki etkilesim devam ederse kendiliginden kaybolur o olay. Ama bu durum sizi su an rahatsiz ediyorsa bi kac defa siz yazin siz arayin. Sonra agirdan satin kendinizi. En iyi taktiklerden birisidir

Evet başlari sayilir. Surekli gorusurseniz birlikte bolbol vakit gecirirseniz ve aranizdaki etkilesim devam ederse kendiliginden kaybolur o olay. Ama bu durum sizi su an rahatsiz ediyorsa bi kac defa siz yazin siz arayin. Sonra agirdan satin kendinizi. En iyi taktiklerden birisidir
En iyisi bunu yapmam olacak sanırım. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Gözlerim doldu neden bilmiyorum:) ne kadar güzel. Görüşünce yanımdayken ben de herşeyi unutuyorum. Umarım hep mutlu olursunuz ve umarım geleceğimiz size benzer

Ben az arıyor diye trip atıp yıpratmadım bizi ama görüştüğümüzdeki samimiyeti inanıdırıcı geliyordu ya da inanmayı seçtim bilmiyorum. Çok mesaj atıp bunaltmak da istemedim, minik notlar yazıp bırakırdım kitaplarının arasına montunun cebine alakasız bi zamanda görüp mutlu olsun diye daha reel şekilde ilgimi hissettirmeye çalışıyordum ama pek mesaj atmıyordum madem hoşlanmıyor niye ısrar edeyim diyordum. Onun ilgisi düzenli bi şekilde arttı diyeyim. Allah gönlüne göre versin 😇

Kanımca değerinizin düşeceğinden korkuyorsunuz. Böyle olunca da ne msj atıyorsunuz ne de üzerine düşüyorsunuz partnerinizin. Çok mu doğru bilemem tartışılır. Ama sizi sevdiginden emin olduğunuz insana böyle olmayın derim.. Olduğunuz gibi davranın.

İlişkinin ilk başlarında o daha çok arasın zaten
Sen sürekli ararsan adamın totosunu kaldırırsın
Arada ara ama yada yaz
Resim falan atabilirsin mesela

Merhaba. Beni üzen ve sağlıklı düşünmeyi sanırım başaramadığım bir konuda değerli fikirlerinize sığınıyorum.

Hayatımdaki insana karşı içimden geldiği gibi davranamıyorum. Yan yanayken hiç bir sorunumuz yok, boş zamanlarını bana ayırır, planlar yapar, sık sık vakit geçiririz. ( Sanırım görüşelim diyen de %99 o oluyor düşününce farkediyorum. Yoğun çalışan da o gerçi) Yanındayken sıcaklığını hissederken hiç sorun yok içimden geldiği gibi olabiliyorum. Ama iş mesaj ve aramaya geldi mi durum farklı. Çalıştığı bazı günler gün içinde beni fazla arayıp sormadığında ve ayda birkaç gün şehir dışında olduğu günlerde iç dünyamda öyle farklı endişelere dalıyorum ki. Kendi kendime üzülüp, düşünüp triplere giriyorum. Galiba uzaktayken de o sıcaklığı, yakınlığı hissetmek istiyorum çok ilgilensin istiyorum. Peki ben ondan istediğim ilgiyi ona gösteriyor muyum diye sordum kendime ve cevap hayır. Mesaj atmak istesem de durup ondan bekliyorum, aramak istesem “rahatsız mi ederim acaba o niye aramıyor ki”diye düşünüyorum aramıyorum ondan bekliyorum. Bir kez bu düşüncelerimi ona açtığımda şaşırmıştı, aklına geldiğimde neden sen arayıp mesaj atmıyorsun bana demişti. Mantıklı cümleler kurmuştu ve ona hak vermiştim. Ama hala ondan beklemeye devam ediyorum. Bir tarafım diyor ki içimden geldiği gibi gönlümce ilgimi gösterebilsem, her istediğimde arasam, sorular sorsam gevezelik yapsam konuşabilsem..O zaman ondan bişey beklemeye hakkım olurdu, bir tarafım ise inatla üzülüp tripleniyor. Mesela bugün aradığında soğuk soğuk konuştum Kısa kestim, anladı mi bilmiyorum.
Bunun sebebi derinlerde yatan değersizlik duygum ve özgüvensizliğim mi? Nasıl çözümlemeliyim ne yapmalıyım ben?
Bence kendinizi şartlandırmayın biraz biraz aramaya mesaj atmaya başlasanız zaten devamı gelir.Onun gibi arayıp sorsam beni eskisi gibi sevmez peşimde olmaz düşüncesinde misiniz acaba

Back
X