ilham gelmiyo bana bir fikir

pamu_kseker

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
62
1
18
35
Samsun
kızlar nişanlıma doğum günü için bi kutu hazırlıyorum el yapımı kalpler yaptım sadece içine yazılacak notlar kaldı notlara numara vererek bişeymi anlatsam yoksa her birine farklı şeyler mi yazsamm nasıl şeyler yazacağımıda bilmyorum karar veremiyorum bi türlü :26:

Bende benzer bir şey yapmıştım. Altlarına minicik numaralar yazdım, kartlara da bir şiirin cümlelerini. Eşim de numaraları sıraya dizdi. Sonra cümle cümle şiiri okudu. Çok duygulanmıştı. Romantik bi düşünce :)

cnmmm bencee seni seviyorumm çünküü falann die başlayabilirsinn herbirine ayrı ayrıı..

Bende benzer bir şey yapmıştım. Altlarına minicik numaralar yazdım, kartlara da bir şiirin cümlelerini. Eşim de numaraları sıraya dizdi. Sonra cümle cümle şiiri okudu. Çok duygulanmıştı. Romantik bi düşünce :)

Bak ne kadar güzel bir fikir:16:
O kağıtlara numaralar yaz. Sırasıyla açtığında bir şiir çıksın ortaya.
Ayrıca o kağıtların altına da sevdiği çikolatayı falan da koyabilirsin.

Ben sevgilimin doğum gününde bir hikaye kitabı aldım,resimli. O resimlerdeki prense sevgilimin prensese de benim kafamı yapıştırmıştım :1: Ağlamıştı hatta burnunu çeke çeke konuşuyordu telefonda :16::16:

Ben sevgilimin doğum gününde bir hikaye kitabı aldım,resimli. O resimlerdeki prense sevgilimin prensese de benim kafamı yapıştırmıştım :1: Ağlamıştı hatta burnunu çeke çeke konuşuyordu telefonda :16::16:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Çikolata kesinlikle çok etkili. Benim kalpli kartlar cam kavanoz içindeydi. Kartların altında da minik top şeklinde çikolatalar vardı. :)

kendi hikayenizi yazabilirsin masal anlatır gibi
uzak ülkedeki bi krallıkta bi adam varmış işi şuymuş şöyle yaşarmış birde bi kız varmış falan filan gibisinden
ama parça parça kağıtlara yaz karıştır numarada koyma o bütünleştirsin sırasını öyle kolay hediye varmı uğraşsın biraz :1::1:

sonra onun sana attığı msjlar varsa onları yazabilirsin kağıtlara tarihi saati o cümlelerin sana hissettirdikleri yada sözlü olarak söylediğiniz
veya yaşadığım komik bir anı yada hüzünlü
sonra onun sevdiği ilgi duyduğu bi hobisiyle alakalı küçük maket gibi bir hediye olabilir

nişanlıymışsınız Allah tamamına erdirsin hayırlısıysa inşallah
küçük oyuncak bir ev alabilirsin mesela içine de yine bi mektup yazabilirsin bu ikimizin gönül evi olsun içi hep sıcak aydınlık olsun vs vs =):52::52:
umarım işine yarar =)

uzak ülkedeki bi krallıkta bi adam varmış işi şuymuş şöyle yaşarmış birde bi kız varmış falan filan gibisinden
ama parça parça kağıtlara yaz karıştır numarada koyma o bütünleştirsin sırasını öyle kolay hediye varmı uğraşsın biraz :1::1:

sonra onun sana attığı msjlar varsa onları yazabilirsin kağıtlara tarihi saati o cümlelerin sana hissettirdikleri yada sözlü olarak söylediğiniz
sonra onun sevdiği ilgi duyduğu bi hobisiyle alakalı küçük maket gibi bir hediye olabilir

küçük oyuncak bir ev alabilirsin mesela içine de yine bi mektup yazabilirsin bu ikimizin gönül evi olsun içi hep sıcak aydınlık olsun vs vs =):52::52:
umarım işine yarar =)

Sizden güzel fikirler çıkıyor biraz daha yazarsanız ne iyi olur =)

bir oyun hazırlayabilrsin ben yapmıştım kartona,zarla oynanıyor kızma birader gibi ilerliyor her hanede farklı şeyler vardı örneğin sevgiline sıkıca sarıl fln fln yada ikinzn fotoğrafnı yaşlandırıp bş çerçeveyle hediye edebilrsin bir mektup yada not yazıp:28:

:52: teşekkür ederim kafam basıyo biraz bu tarz şeylere
malzeme verirseniz olabilir tabiki o kişi hakkında

Ben bu konularda hep zorlanırım =) Ne maket sever ne futbolla alakası vardır birde herşeyi kolay kolay beğenmez ne yazık ki =) O yüzden bu tarz bir şey istiyorum bu doğum gününde ama bulamadım ne yazık ki.. Kutu hazırlamak istiyorum ama ne koyabilirim içine mesela ?

Ben bu konularda hep zorlanırım =) Ne maket sever ne futbolla alakası vardır birde herşeyi kolay kolay beğenmez ne yazık ki =) O yüzden bu tarz bir şey istiyorum bu doğum gününde ama bulamadım ne yazık ki.. Kutu hazırlamak istiyorum ama ne koyabilirim içine mesela ?

aynı şeyleri yapabilirsin
seni beğenmiş demekki kendi resmini yapboz yaptır kutunun içine güzel bi altın kesesiyle parçalarını koy büyük bir şey olmasın fotoğraf boyutunda ama yapbozu bozup vereceksin o tamamlasın :52::52::52: resmin altınada photoshopla yazı da yazdırabilirsin
niyetimi senle bozdum kalbinle tamamla beni :50: saçma mı oldu buna benzer bişe yazdırabilirsin işte

Allah daim etsin mutluluğunuzu

aynı şeyleri yapabilirsin
seni beğenmiş demekki kendi resmini yapboz yaptır kutunun içine güzel bi altın kesesiyle parçalarını koy büyük bir şey olmasın fotoğraf boyutunda ama yapbozu bozup vereceksin o tamamlasın :52::52::52: resmin altınada photoshopla yazı da yazdırabilirsin
niyetimi senle bozdum kalbinle tamamla beni :50: saçma mı oldu buna benzer bişe yazdırabilirsin işte

Allah daim etsin mutluluğunuzu

Hahaha :D onun söylediği şarkı var onu yazayım en iyisi iyi fikir :D Amin teşekkür ederim =)

Bende boyle bir supriz yapmistim..

Evinin ananahtarini alip , notlar hazirlamistim :)
eve giristen salona mutfaga heryere yapistirmistim:)
yemek hazirlamistim yemek masasjna bir not vs oyle yani icinden ne geciyosa onlari yaz daha hos oluyo:)

ayyy çok güzell şeyler yazmısınız yaa şimdiden 10 madde yazdımmm bile :) 6 senedir birlikteyiz ilk defa böyle bişey yapıyorumm umarım beğenirr

umarım işine yarar =)

:nazar: amin inşlh canımmm :) senden güzel fikirler çıkyorrr hoşuma gitti :3:

valla kızlar ne kadar güzel şeyler geliyor aklınıza :46::46: sıkıntı bende sanırım, ben öyle kutular notlar falan yazsam sevgilmini hoşuna gitmez gibi geliyor :44: yanılıyor muyum ki acaba die şüphe düştü resmen içime :1:

Back
X