- Konu Sahibi pamu_kseker
-
Bende benzer bir şey yapmıştım. Altlarına minicik numaralar yazdım, kartlara da bir şiirin cümlelerini. Eşim de numaraları sıraya dizdi. Sonra cümle cümle şiiri okudu. Çok duygulanmıştı. Romantik bi düşünce :)
kendi hikayenizi yazabilirsin masal anlatır gibi
uzak ülkedeki bi krallıkta bi adam varmış işi şuymuş şöyle yaşarmış birde bi kız varmış falan filan gibisinden
ama parça parça kağıtlara yaz karıştır numarada koyma o bütünleştirsin sırasını öyle kolay hediye varmı uğraşsın biraz
sonra onun sana attığı msjlar varsa onları yazabilirsin kağıtlara tarihi saati o cümlelerin sana hissettirdikleri yada sözlü olarak söylediğiniz
veya yaşadığım komik bir anı yada hüzünlü
sonra onun sevdiği ilgi duyduğu bi hobisiyle alakalı küçük maket gibi bir hediye olabilir
nişanlıymışsınız Allah tamamına erdirsin hayırlısıysa inşallah
küçük oyuncak bir ev alabilirsin mesela içine de yine bi mektup yazabilirsin bu ikimizin gönül evi olsun içi hep sıcak aydınlık olsun vs vs =)
umarım işine yarar =)
Sizden güzel fikirler çıkıyor biraz daha yazarsanız ne iyi olur =)
teşekkür ederim kafam basıyo biraz bu tarz şeylere
malzeme verirseniz olabilir tabiki o kişi hakkında
Ben bu konularda hep zorlanırım =) Ne maket sever ne futbolla alakası vardır birde herşeyi kolay kolay beğenmez ne yazık ki =) O yüzden bu tarz bir şey istiyorum bu doğum gününde ama bulamadım ne yazık ki.. Kutu hazırlamak istiyorum ama ne koyabilirim içine mesela ?
aynı şeyleri yapabilirsin
seni beğenmiş demekki kendi resmini yapboz yaptır kutunun içine güzel bi altın kesesiyle parçalarını koy büyük bir şey olmasın fotoğraf boyutunda ama yapbozu bozup vereceksin o tamamlasınresmin altınada photoshopla yazı da yazdırabilirsin
niyetimi senle bozdum kalbinle tamamla benisaçma mı oldu buna benzer bişe yazdırabilirsin işte
Allah daim etsin mutluluğunuzu
kendi hikayenizi yazabilirsin masal anlatır gibi
uzak ülkedeki bi krallıkta bi adam varmış işi şuymuş şöyle yaşarmış birde bi kız varmış falan filan gibisinden
ama parça parça kağıtlara yaz karıştır numarada koyma o bütünleştirsin sırasını öyle kolay hediye varmı uğraşsın biraz
sonra onun sana attığı msjlar varsa onları yazabilirsin kağıtlara tarihi saati o cümlelerin sana hissettirdikleri yada sözlü olarak söylediğiniz
veya yaşadığım komik bir anı yada hüzünlü
sonra onun sevdiği ilgi duyduğu bi hobisiyle alakalı küçük maket gibi bir hediye olabilir
nişanlıymışsınız Allah tamamına erdirsin hayırlısıysa inşallah
küçük oyuncak bir ev alabilirsin mesela içine de yine bi mektup yazabilirsin bu ikimizin gönül evi olsun içi hep sıcak aydınlık olsun vs vs =)
umarım işine yarar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?