9 yaşındaki efe sürekoglu için çok acil ilik aranıyor.efe yaşamak istiyor bizde onu yaşatmak.akrabaları ile doku uyuşmazlıgı olan efe için çok az zamanımız kaldı.bu yazıyı okuyan duyarlı insanları efe için bir tüp kan vermeye davet ediyorum.sizin içn önemli olmayan bir tüp kan bir çocugun yaşama umudu olabilir.bilgi için ;
ne kadar guzel allah tez zamanda kavustursun .ucretsız bakımda cok guzel bızde muayene parası bulamazdık kontrollere gıtmek ıcın 9 ay hamılelıgım sresınce 2 kere gıttım
9 yaşındaki efe sürekoglu için çok acil ilik aranıyor.efe yaşamak istiyor bizde onu yaşatmak.akrabaları ile doku uyuşmazlıgı olan efe için çok az zamanımız kaldı.bu yazıyı okuyan duyarlı insanları efe için bir tüp kan vermeye davet ediyorum.sizin içn önemli olmayan bir tüp kan bir çocugun yaşama umudu olabilir.bilgi için ;
teşekkürler ama bazen üzülmek yetmiyor lütfen sizde çevrenizdeki herkesi ilik için bir tüp kan vermeye davet edin.sadece 1 tüp kan bi hayat kurtarabilir...