ilik aranıyor...

ilknur_81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
88
1
86
44
İstanbul
9 yaşındaki efe sürekoglu için çok acil ilik aranıyor.efe yaşamak istiyor bizde onu yaşatmak.akrabaları ile doku uyuşmazlıgı olan efe için çok az zamanımız kaldı.bu yazıyı okuyan duyarlı insanları efe için bir tüp kan vermeye davet ediyorum.sizin içn önemli olmayan bir tüp kan bir çocugun yaşama umudu olabilir.bilgi için ;

ARZU SÜREKOGLU:0 532 672 81 03

BU ANNENİN FERYADINA KULAK VERİN...

9 yaşındaki efe sürekoglu için çok acil ilik aranıyor.efe yaşamak istiyor bizde onu yaşatmak.akrabaları ile doku uyuşmazlıgı olan efe için çok az zamanımız kaldı.bu yazıyı okuyan duyarlı insanları efe için bir tüp kan vermeye davet ediyorum.sizin içn önemli olmayan bir tüp kan bir çocugun yaşama umudu olabilir.bilgi için ;

canım cok uzuldum insallah yuce mevlam kavustursun o iligi efeye dualarım efe ıcın alah yardımcınız olsun

Allah şifa versin. Kıyamam ben ona. İnşallah uygun ilik bulunur da kurtulur. Ben gönüllü vericiyim zaten ilik bankasına kayıtlıyım yani.

hangi şehirde ve hangi kan grubu?
ben veririm fakat emziriyorum bebeğim var bilmiyorum emziren annelerden alınıyormu?

canım bende anadolu yakasındayım umranıyede eger yakınsak bende seve seve verırım efe ıcın

ilik bankasına nasıl kayıt olunuyor bilgilendirir misiniz?

bu arada efeye Allah acil şifalar versin Allah yar ve yardımcınız olsun

Back
X