- Konu Sahibi kahvekolik
-
gamzecim yeni resimler yükledim bakabilirsin. dr umun başını kaşıyacak vakti yok ki aradığım zaman ameliyatta oluyor. günde 4-5 ameliyata giriyor malum.
gör tabi sen benim arkadaşım değilmiydin ?bende görebilirmiyim...:)
canım eski burnun nasıl bilmiyorum ama ben senin resismlerine baktıgımda kemer yok ama ucu dusuk onunda şişlikle alakası oldugunu sanmıyorum ....
gör tabi sen benim arkadaşım değilmiydin ?
:çok üzgünüm: banada öyle geliyo
tatlım uzulme artık olan olmus yabacak bişi yok bekle bakalım duzelmez ise bidaha ameliyat olma imkanın varsa olursun mesela tumenada 3. ameliyatını oldu şimdi memnun umarım sende memnun olursun ...
seni pofpoflamak için hayır değil gecer diyemicem cunku boş umit vermek gereksiz ...
uzulecegin bi yorum yaptım ama ben gordugumu soylemek isdedim ...
senin resimlerine bakmıştım ya öyle kalmış aklımda :)degildik canim...:)
kralicheye katiliyorum...:S
tatlım uzulme artık olan olmus yabacak bişi yok bekle bakalım duzelmez ise bidaha ameliyat olma imkanın varsa olursun mesela tumenada 3. ameliyatını oldu şimdi memnun umarım sende memnun olursun ...
seni pofpoflamak için hayır değil gecer diyemicem cunku boş umit vermek gereksiz ...
uzulecegin bi yorum yaptım ama ben gordugumu soylemek isdedim ...
üzülüyorum böyle ameliyat olupta mutsuz olanlar icin...
bencede gecer dersek bosa ümit vermis oluruz...doktor falan degilim ama ucu böyle kalcak gibi gözüküyor...CADIARZU
senin resimlerine bakmıştım ya öyle kalmış aklımda :)
zaten ilk mesajımda realist yorumlar beklediğimi yazmıştım teşekkür ederim. peki revizyon ern erken ne kadar arayla yapılabiliyor ki? o kadar kızgınım ki dr a dava açtım açıcam yani.
senin resimlerine bakmıştım ya öyle kalmış aklımda :)
zaten ilk mesajımda realist yorumlar beklediğimi yazmıştım teşekkür ederim. peki revizyon ern erken ne kadar arayla yapılabiliyor ki? o kadar kızgınım ki dr a dava açtım açıcam yani.
dr değilsin belki ama 3 defa ameliyat geçirmiş biri olarak yorumun benim için çok önemliydi sana da tşk ederim canım. hakkaten yazık oldu, hep aklımda emre ilhan vardı keşke ona gitseydim üstelik param da vardı yani.
benim albüm herkese acik ondan canim...:)
en erken bildim kadar ile 6 ay sanrim...gercekten öyle birseyi düsünüyorsan bence bu kez doktorunu cok iyi sec canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?