- Konu Sahibi kahvekolik
ameliyattan sonra 3. haftamdayım. dr alçıyı çıkardığından beri aynaya bakamıyorum. moralim o kadar bozuk ki. şişlik olacağını biliyordum, sabır sabır geçecek diyorum ama milim oynama olmadı. hergün sağ sol ve ön profiilden resim çekiyorum ama hiç bi fark yok. kemerim gitmiş, aynen deviasyon devam ediyor ve en kötüsü burnum cidden düşük olmuş. burnumun yan kısımlarına bastırdığım zaman içine göçüyor, sanırım böyle olunca şişlik olduğunu anlıyoruz. (yanlışsam düzeltin) peki burun ucunun şiş olup olmadığını nasıl anlarız? ellediğimde sertlikten başka bişey hissetmiyorum. çoğunuzun resmini gördüm ama bu kadar düşük bir burun ucu görmedim, bu da benim başıma geldi işte. güldüğümde gargamel gibi oluyorum. bayramda insanlar beni görecek ve saçma sapan yorumlar yapacaklar, olmasaydın daha iyiymiş, hiç fark yok yada eskisi daha iyiydi gibi. işin kötüsü yeni evliyim, bayramda eşimin memletine gidince abuk sabuk yorumlar almaktan korkuyorum. keşke ameliyat olmasaydım, cicim ayları yaşayan tek derdi akşama ne pişirsem olan tazecik bi gelindim şimdi ise burnumu düşünmekten uyuyamaz oldum.:çok üzgünüm:
sorularım şunlar; şişliğin şişlik olduğunu nasıl anlarız, bu burun düzelir mi (profilimden resmime bakabilirsiniz), şişliklerin bir an evvel geçmesi için neler yapılmalı? resmime baktıktan sonra şişlik olduğuna inanmıyorsanız lütfen o geçer demeyin çünkü ümit edip hayal kırıklığına uğramak daha kötü, realist yaklaşın yani olur mu? :çok üzgünüm:
sorularım şunlar; şişliğin şişlik olduğunu nasıl anlarız, bu burun düzelir mi (profilimden resmime bakabilirsiniz), şişliklerin bir an evvel geçmesi için neler yapılmalı? resmime baktıktan sonra şişlik olduğuna inanmıyorsanız lütfen o geçer demeyin çünkü ümit edip hayal kırıklığına uğramak daha kötü, realist yaklaşın yani olur mu? :çok üzgünüm: