ilişikinizde..

kocamın zırt pırt evde onu bunu ıstmesıııe vede kendınıı cok fazla dusunuyır olmasıııı tabı onceden bole deıldııı ben zırt pırt bıseyler ısterken sımdıııı devır deıstı adam dızgınlerı elıne almıs vazıyette

sürekli yemek yaptığım halde eşimin kendini geliştir biraz daha demesiÇok üzgünüm çoook her konuda bilir kişi gibi davranması ve başkalarını sırf iltifat olsun diye övmesi!:kızgın:gıcık ediyor beniiiiii..........

esimin her seye karismasiÇok üzgünüm çoook
1 laftan 50 tane mana cikarmasi,Çok üzgünüm çoook
olur olmadik seylere bagirmasiÇok üzgünüm çoook
:delphin:

eşimin dalgınlığı, sürekli faturaları yatırmayı ya da fişleri çekmeyi unutması Çok üzgünüm çoook

eşimin bazen çok konuşması. özellikle de ailesi bizdeyken. her konu hakkında yorum yapma ihtiyacı hissetmesi. her konuda söyleyecek bişeylerinin olması.

ne bileyim herkes konuşsun ister kocası, ben de ketum seviyorum galiba. ya boyle cool olsun, az konuşsun, az gülsün filan.

Nışanlımın fazlaca alıngan olması ve Elis in saydığı nedenler...şakkıdı

He bide aşırı kıskanç olması Çok üzgünüm çoook

Hemen teslim olması hoşuma gitmiyor :)) Kavga edince kolay kandırabiliyorum, hemen gönlünü alabiliyorum, az uğraştırsa daha iyi olurdu ve ben de kavga etmekten çekinirdim sengözlerimebaksanab

Hemen teslim olması hoşuma gitmiyor :)) Kavga edince kolay kandırabiliyorum, hemen gönlünü alabiliyorum, az uğraştırsa daha iyi olurdu ve ben de kavga etmekten çekinirdim sengözlerimebaksanab

tövbe tövbe bırak çekinsin kız kavgadanCADIARZU uğraşırsan anlarsın!bırak baskın olan sen ol!.....kaydirigubbakcemile

hala nişanlıymış gibi davranmasından.hayatındaki karar önceliğinde annnesinin herşeye burun sokması, eşiminde buna tepkisini eksik vermesi:jeyyar: nazik ol, senden bunları bekliyorum bak ben seni deniyorum kadınlar naziktir, naz eder demeeme rağmen nato taş nato mermer olmasına deli oluyorum !!!! ya insan bi defada yalandanda olsa senin beğendiğini alıyım demiyo hep anasının beğendiklerini alıyo.neymiş efandim gerçekten hoşuna gitmiş.ya ben bunu guru meselesi ediyorum be adam bi kerede çirkinde kötüde olsa benim beğendiimi seçsen ölürmüsün :mymeka: kazma işte ne diyim Çok üzgünüm çoook hakkını yemeyim geneldede naziktir ama bu konuda çok kaba.napalım işte SEVıYORUZ katlancaz Şeniz

Back
X