• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sevdıgımle mutlu olmak ıstıyorum o da benı sevsın ısıyorum
belkı cok duygusal melankolıgım belkı ınatcı hırslıyım
ama ölür müydü o da benı hala sevse, ayrıl kocandan ben razıyım gel yuvamızı kuralım dese.

Siz o adamı değil de eşinizi sevseniz ölür müydünüz?

Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan...

Diğerini garantiye alarak boşanmak istiyorsun
Bu yaptığın çok çirkin
Keza beraber olduğun adam çocuğunu da istemiyor anladığım kadarıyla
Sen olsan kendin gibi birine güvenip evlenir miydin
Eşinin nikahı altında başka bir adamla birlikte olmuşsun, davalı bile olsan bu böyle, adam sana güvenip evlenir mi aklın alıyor mu ?
Cinsel bazda bir ilişki yaşanmış ve bitmiş bırak artık peşini
Eşinden de boşan sevmediğin bir adamla evlilik yürütüp onu daha fazla rencide etme
Hastalık Allah'tan ama akıl ve irade de Allah'tan, psikiyatristin ilişki bağımlılığı demesi her istediğinizi rahatça yapabilmeniz anlamına gelmez. Annesiniz siz birazda evladınızı düşünün müsait bir vakitte, hep böyle kalacağınızı mı sanıyorsunuz büyüyünce ne yüzle bakacaksınız o evlada, kendinize gelin
Bız evlı degıldık beraberlık yasadıgımda. o donemde arkadastık hep mesafelıydı bana. bosandıktan snra bırlıkte olduk.

evet dortay oldu ıste.esım baskasıyla mesajlastıgımı gordugu halde benı oglumu bu durumda kabul ettı evlendık
Iyide kurtulmussun neden evleniyosun geri? Bence sen herseyi anlatmiyorsun bize..

Kredi oduyosun ama kocan zaten calismiyor.. yani maddi olarak bagli degilsin. Kaldiki satilsin ev kredi olayi bitsin.. her gun huzursuzluga deger mi?

ben sevdıgımle mutlu olmak ıstıyorum o da benı sevsın ısıyorum
belkı cok duygusal melankolıgım belkı ınatcı hırslıyım
ama ölür müydü o da benı hala sevse, ayrıl kocandan ben razıyım gel yuvamızı kuralım dese.

Gerçekçi ol biraz
Sevginin temeli güvendir, bu kadar falso bir ilişkiden ne güven çıkar ne de sevgi
Seninki de sevgi değil, elde edememe hırsı
Ha keza seni sevdi diyelim evladın ne olacak ? Adam istemiyor
Zorla sevgi olmaz, sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil arkadaşım
Sevgi güzel şeydir ama insanların hayatında güven, dürüstlük, namus, ahlak gibi kavramlar da var sevgi bunları karşılamıyor maalesef. Aklını başına al, sadece kullanılırsın bu düşüncelerle, evli barklı evlat sahibi koskoca bir kadınsın bu liseli ergen melankolileri devrin geçti artık, insanın onuru hayatta her şeyidir, onurlu ol; şunu net söyleyeyim bugün içimde böyle bir sevgi olsa bir an düşünmem bile ve kimseye mihnetim olmaz, sevgi denen şey onuruma zarar veriyorsa s... keser yerim kasaba minnet etmem diye bir laf vardır içine s... öyle sevginin.

O da bunun farkında ve sizi cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. Sizin ona olan zaafınızı anlayınca da çocuğunuzla birlikte başına kalacağınızı düşünüp eski eşinize göndermiş. Özellikle "başına kalmak" ifadesini kullandım ki adamın sizi sevdiği yok. Sevse değil bir çocuk, beş çocuk da olsa seve seve bağrına basardı. Sevmek, karakterli olmak bunu gerektirir.
Bunu duymak ıste cok canımı acıtıyor.

neden daha huzursuz olacam sızce? yazıp yazmamakta cok cekınıyorum. esımın haberı olmaz gercı ama en ufak bır ıletısımde ıkınızı de oldururm demıstı. elımı atese uzatıyorum farkındayım. yazıcam muhtemelen goruldu olcak cevap vermıcek. bole dusunuyorum. ya da cok kotu bısı yazıcak. bundan cok korkuyorum.
Ne bekliyosun? 4 ay sonra hadi birlikte olalim mi dicek? Bunlarin hepsi hormon bence git bi masturbasyon filan yap, aklin basina gelsin:)) Evli halde yasak iliski senin derdin...kocan senin parani yemek icin tekrar evlenmis haberin olsun. Bu adami bosamazsan kotu seyler olacak.

evet dortay oldu ıste.esım baskasıyla mesajlastıgımı gordugu halde benı oglumu bu durumda kabul ettı evlendık
Eşin ya seni çok seviyo yada ayrıyken yaşanan bi ilişki olduğu için çocuk için ses etmedi
Şöyle düşün bak sen o adamı engelleye bildiğine göre 4 ay görüşmediğine göre onsuz durabiliyosun
Demek ki
Kafandan atıp eşine odaklan bence karıkoca hayatınız var mı yoksa çocuk için mi berabersiniz

Iyide kurtulmussun neden evleniyosun geri? Bence sen herseyi anlatmiyorsun bize..

Kredi oduyosun ama kocan zaten calismiyor.. yani maddi olarak bagli degilsin. Kaldiki satilsin ev kredi olayi bitsin.. her gun huzursuzluga deger mi?
Tabi tamamen anlatamadm burda okumazlar herkes sıkılır dıye. kurtulmak degıl aslnda kocam ıstedı bosanmayı. benı cekemedıgını soyluyodu. maddı olarak baglı degılım ama onunla bır evde yasamak zırybdayım cunku tek basıma evde kaldım psikolojim cok bozuldu cocugum da annemdeydı sehırdısında. tek basıma kafayı yedım. su an en azından evde bırı var. ev kredısı degıl bu. dordu de ıhtıyac kredısı.

Eşin ya seni çok seviyo yada ayrıyken yaşanan bi ilişki olduğu için çocuk için ses etmedi
Şöyle düşün bak sen o adamı engelleye bildiğine göre 4 ay görüşmediğine göre onsuz durabiliyosun
Demek ki
Kafandan atıp eşine odaklan bence karıkoca hayatınız var mı yoksa çocuk için mi berabersiniz
Karıkoca hayatımız var ama her gun huır gur sen kasarsın sen boylesın sen serefsızsın dıyor bana hakaretler edıor.
gecen dedı kı ben hayatında olmasam bosansak o adama yazarmıydın evet dedım yazarım. o gunden berı gene bozuldu aramız.

Demek ki
esım benı cok sevıyor bu arada.

Tabi tamamen anlatamadm burda okumazlar herkes sıkılır dıye. kurtulmak degıl aslnda kocam ıstedı bosanmayı. benı cekemedıgını soyluyodu. maddı olarak baglı degılım ama onunla bır evde yasamak zırybdayım cunku tek basıma evde kaldım psikolojim cok bozuldu cocugum da annemdeydı sehırdısında. tek basıma kafayı yedım. su an en azından evde bırı var. ev kredısı degıl bu. dordu de ıhtıyac kredısı.
Nasil ya? Evde suratsiz cekilmiycek biri olacagina olmasin daha iyi degil mi? Ben mi tuhaf dusunuyorum

Nerden tutsam elde kalıyorsun
Kocanda ayrı bir dünya
Ondan da bir halt olmaz
Boşan ve temiz bir sayfa aç, erkeksizde yaşanır inan bana

Ne bekliyosun? 4 ay sonra hadi birlikte olalim mi dicek? Bunlarin hepsi hormon bence git bi masturbasyon filan yap, aklin basina gelsin:)) Evli halde yasak iliski senin derdin...kocan senin parani yemek icin tekrar evlenmis haberin olsun. Bu adami bosamazsan kotu seyler olacak.
demez mı . ben de senı unutamadım. demezmı.

Karıkoca hayatımız var ama her gun huır gur sen kasarsın sen boylesın sen serefsızsın dıyor bana hakaretler edıor.
gecen dedı kı ben hayatında olmasam bosansak o adama yazarmıydın evet dedım yazarım. o gunden berı gene bozuldu aramız.
Sana serefsiz kasar diyen biriyie birlikte oluyorsun yani? Psikolojin iyi degil gercekten senin

Onur diyorum bak yine aynı yere geliyoruz, onurlu ol onurlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X