• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki dururmumu merak eden arkadaşlara...

LoLibobcuuu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
59
0
6
35
İstanbul
Geçtiğmiz günlerde ilişki durumumu anlatmış ve birçok arkadaşımızın bana verdiği fikirleriyle pskolağa gtme kararı almıştım. Ancak kesin kararımı verdikten sonra bir pskoloğa gerek kalmadığnı düşündüm.
Hafta sonu ikimizinde sınavı vardı. Sınava aynı okullar çıkmıştı beraber gttik iki günde.. Birinci gün hesap ondan; ikinci gün hesap benden olacaktı. C.tesi sınavdan çıktıktan sonra filme gdelim dedik. ben ısrarlla vzyona yeni gren filmi isterken o isteksizdi. sebebni sordğmda fragmanını izledğni söyledi. işin içini biraz kurcalamamla o filmi benden önce o kızla izledğni anladım. bütün morelim yerle bir oldu.. ve o akşam eve gderken kararımı verdim.. ertesi gün ayrılacaktım..
pazar gnü oldu. sınav yerlerimz yne aynıydı. önce ytü sonra ist. üni. planım çok güzeldi. öncelikle çok eğlenceli bir gün geçirip bombayı akşam patlatacaktım.. o günün hesabı bende olması da -ekonomik bütçemin sarsılmasını saymazsak- iyi oldu. çünkü diledğim herşeyi ona ve bana sormadan aklını kurcalayan paralarıma yazık dye dşündürtmeden son derece eğlencelibir gün geçirttim ona. filmler burgerkingler alışverişler vs. gün güzeldi. akşam beyazıttan aksaraya kadar yürürken -metro aksarayda- morelim tamamen bozuldu. o da farketti. neyimin oldğnu fln sorup durdu. derken kendi semtimize geldik.
kendi semtmzde bzim evin yakınlarında bir mangal evi var. sen seçiyorsun onlar mangalda pişirip getiriyor masana. oraya gdelim dedik. gttik. ordada dledğni isteme hakkı tanıdım.. malum son gecemizdi.. ama onun hala haberi yoktu.. yedik içtik. bitirdik. o lavaboya gdeceğni söyledi. bende tamam dedm. garsona masayı temizlettirip iki tane de çay söyledim. geldi ve teşekkür etti. çayını yudumlamaya başladğnda ayrılmak istedğmi söyledim. afalladı. beklemiyordu. hemde hiç beklemiyordu. saçmalama da iç şu çayını dedi önce. sonra kesin kararlı oldğmu görünce yarın konuşuruz dedi. hayır dedim. şuan bitti yarınlık brşey kalmadı dedim. derken sinirlendi. nasıl istiyorsan öyle yap dedi. peki dedim. yolda beni dükkana bırakacaktı. sarılıp elimi tutmaya çalıştı. tersledim. ayrılmadğmzı söyledi inkar ettim. normalde ben onun elini tutmak isterdim o aman kız görcek dye beni tersledği sokakta, ona sarılmam için bana bağırdı.. sarılmadım.. bitti dedim bağırdım ve gittim..
bugün işyerime geldi. eşyası varmış.. konuşmak istiyordu anladım.. ama gtmedim.. yüz vermedim.. elemanla konuşmaya başladı.. elemanımıda önceden uyarmıştım.. kmse konuşmayınca süt dökmüş kedi misali başını eğerek çıkıp gitti dükkanımdan...
ve bitti..

Önceki konunu bilmiyorum.Burada yazanlardan da pek bi şey anlamadım.
Sadece bir şey rahatsız etti bugün ben öde yarın sen öde diye anlaşılması bana itici geldi.Hele bir erkeğin böyle hesaplar yapması..
Neyse bitmiş zaten hakkınızda hayırlısı olsun

kurtulduğunuza çok sevindim bundan sonra ki hayatınız daha güzel olur umarım..

Yazmadan geçemeyeceğim.

Hala olayı arabeskleştirme,
Türk filmi tadında bitirme boyutundasınız.

Buraya yazıyorum.
Siz o adamdan ayrılamazsınız.

İki güzel lafa yine kandırır sizi...

cok ıyı yapmıssın canım hakkında hayılrısı olsun..insaallah senı rhatsız etmez ..suan ıcın dusuncem bu..
bır de neden ona oyle unutulmaz bırgun yasatmak ıstedın onu mera ettım

Son düzenleme:
Yazmadan geçemeyeceğim.

Hala olayı arabeskleştirme,
Türk filmi tadında bitirme boyutundasınız.

Buraya yazıyorum.
Siz o adamdan ayrılamazsınız.

İki güzel lafa yine kandırır sizi...

ne arabesk yapma nede film çekmek gibi bir derdim yok henüz çok şükür. herşeye önyargıyla yaklaşmak zorunda mı bizim halkımız..? benim için endişeleniyorsanız teşekkür ederim ancak şuanki tek idealim bir an önce yeni hayatımın tadını çıkarmak.. lütfen önyargılarınızı kendinize saklayında pembeleşmeye başlayan hayallerim kararmasın daha fazla..

ilk konunuzu okuyunca fake olabıldıgınızı düşünmüştüm, bu kadar saçmalaığa tahammül edemez kimse diye, şimdi ayrıntıları anlatınca demekki oyle bir durumdaymışınız dedim

herşeyden önce artık kendinize saygınız var diye düşünüyorum. bundan sonra yolunuz açık olsun

bence konu sahibinin ona güzel bi gün geçirtmekteki amacı "ona öyle bir gün geçirteyim ki bana bunları yaptığına pişman olsun o kızdan ayrılsın bana geri dönsün"

yoksa bir insan kendisini ağzını burnunu kanatana kadar dövüp aldatan birlikte olmak için imam nikahı kıyıp bir yandan da göstere göster başka kızla birlikte olan bir adam müsveddesi için neden bu kadar öasrafa girsin ki?

afedersiniz ama böyle biri için ben kakamı bile boşa harcamazdım

Durumunuzu okuduğum da okuduklarıma inanamadım ama sonucu öğrenince de çok mutlu oldum. Kafada bitirmişsin ve sakın arkana bakma ne yaparsa yapsın. Umarım seni hak eden biriyle karşılaşırsın ..

bence konu sahibinin ona güzel bi gün geçirtmekteki amacı "ona öyle bir gün geçirteyim ki bana bunları yaptığına pişman olsun o kızdan ayrılsın bana geri dönsün"

yoksa bir insan kendisini ağzını burnunu kanatana kadar dövüp aldatan birlikte olmak için imam nikahı kıyıp bir yandan da göstere göster başka kızla birlikte olan bir adam müsveddesi için neden bu kadar öasrafa girsin ki?

afedersiniz ama böyle biri için ben kakamı bile boşa harcamazdım

siz harcanıyosunuz buralarda ya.. yemekteyiz e bugün ne gyseme bana herşey yakışıra fln gtmelisiniz bence? nasıl olur? en azından yaptğnız eleştirilerin size bir getirisi olurdu..? ben bu ilişkiye iyi yahut kötü 4yılımı verdim.. çok acı çektim. ve ne yaparsa yapsın onu sevdim. son zamanlarda ise sevgiden öte bir bağımlılık olmuştu. günümü gzel geçirerek aklında mızmız bir kız olarak değil de güzel bir hatıram kalmasını istedğim için onu eğlendirdim. ve iyiki de yaptım. hiç pişman değilim. oh canıma değsin:1:

Çok iyi yapmışşın.. O adama sakın geri dönme..Allah karşına iyi bir insan çıkarır inşallah..ve işte o zaman güzel bir ilişkinin ve güzel bir evliliğin ne olduğunu anlarsın...Ben senin yazdıklarını okudukça ne kadar iyi bir eşim varmış diye şükrediyorum..

Konunu okuyunca diğer Konunu da okudum anlamak için şok oldum.. Çok güzel bir gün geçirip ayrılmak sadece sevdiğin biri için yapılır ki seni en son halinle ozleyip diğer kızdan ayrilsin diye.. Birşey hissetmiyor olsaydın sen ondan köşe bucak kacardin bırak güzel bir gün geçirip geçirmeyi.. O adam da cinsellik baskısı yüzünden dilediginde sana hükmeder.. Allahına dua et o hayvan senden vazgeçmiş olsun da kurtul... Sana kalsa sen ondan vazgecmezsin.

Durumunuzu okuduğum da okuduklarıma inanamadım ama sonucu öğrenince de çok mutlu oldum. Kafada bitirmişsin ve sakın arkana bakma ne yaparsa yapsın. Umarım seni hak eden biriyle karşılaşırsın ..

teşekkür ederim.. herşey burdaki arkadaşlarımın yaptıkları yorumlarla oldu.. onlarla morel ve gücümü toplayıp arkadaşıma anlattım. ve o da destek verince artık bitiş çan'larımızın çaldğnı geç de olsa uyguladım.. amin inşallah. Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın :16:

Konunu okuyunca diğer Konunu da okudum anlamak için şok oldum.. Çok güzel bir gün geçirip ayrılmak sadece sevdiğin biri için yapılır ki seni en son halinle ozleyip diğer kızdan ayrilsin diye.. Birşey hissetmiyor olsaydın sen ondan köşe bucak kacardin bırak güzel bir gün geçirip geçirmeyi.. O adam da cinsellik baskısı yüzünden dilediginde sana hükmeder.. Allahına dua et o hayvan senden vazgeçmiş olsun da kurtul... Sana kalsa sen ondan vazgecmezsin.

birşey hissetmiyorum diyen olmadı ki.. iyi kötü okadar yıl bir emek verdim ve güzel bir nokta atışı yaptım. hepsi bu tatlım:9:

Çok iyi yapmışşın.. O adama sakın geri dönme..Allah karşına iyi bir insan çıkarır inşallah..ve işte o zaman güzel bir ilişkinin ve güzel bir evliliğin ne olduğunu anlarsın...Ben senin yazdıklarını okudukça ne kadar iyi bir eşim varmış diye şükrediyorum..

nekadar şükretsen azdır.. aslında böyle kötü hayatların öğrenilip paylaşılması da iyi oluyor.. insan elindekine kötü derken daha beterlerini görüpde morel bulması fln.. her halinde şükredeceksin.. çünkü emin ol senden daha kötüleri var..
:31:

Back
X