• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki dururmumu merak eden arkadaşlara...

Okumadiğınız yazıyı neden alıntılıyorsunuz?
sizene!

konu sahibi arkadasim sana soyleyeceklerim var...
her ne kadar bana hiddetlensende yinede soyleyecegim...

ilk konunu okudugumda sana cok uzuldum ayni zananda kizdim..
herneyse insanin bazen basireti baglanir yapmak istese bile yapamaz sizinde oyle olmus...

konunun sahte falan oldugunu dusunmuyorum zira eminim senin durumunda birak sevgiliyi evliler bile var!
el alem ne der diyip ayrilmiyorlar...

sen basarmissin (gecte olsa)

ama sen hala adamin yok esyasini verdim yok umreye gidecek
yok masum gorunuslu diye hakkinda hala konusuyorsun....

birde ustune kalkmis o h.yvan herife para harciyorsun ..
sana bu yuzden tepki geliyor...

herneyse zararin neresinden donsen kardir
Allah korusun 3.sayfa haberi olacaktin...

buda sanA genc kiz olarak ders olur umarim

3 kurusluk insanA 5 kurusluk deger vermezsin umarim....Mutluluklar....

bakın arkadaşlar. öncelikle şunu söyleyeyim. o hani dayak fln attı dedim ya, sizin aklınızda gaddar agresif piskopat bir sima belirdi sanırım..? ani parlamalarını saymazsak gerek etrafı tarafından gerek yoldan geçen bir insan olarak çok iyi tanınan, sevilen, yüz siması olarakda çok masum bir insanmış gibi görünen, aslında ise sinirli anlarını saymazsak gerçekten çok saf ve temiz bir insandır. etrafındaki herkes onu, onun o masumlğnu okadar çok severler ki.. bir kaç ortak tanıdığmız abiler durup drurken ona 200er lira harçlık verirler. etrafı tarafından çok sevilip sayılıp beğenilen bir insandır. beni ondan koparamayan etkenlerden birisi de o. ilişkimizi kim bilse bana söyledikleri şey: ayy çok şanslısın o çok iyi bir insan oluyor. bende herkes öyle dyince acaba problem bende mi? diye düşüne düşüne bu vakte kadar kaldı. evet. hala çok masum. ayrıldğmz her dönem yüzüne ayrı bir masumluk düşüyor. dükkana geldğinde elemanım ayy git konuş dicem yakında nekadar üzüldüm haline yaa dediler.

Allah sana akıl,fikir,hidayet versin.Allah sana ve senin gibi olan diğer kızlarımıza,
kendini korumanın ezdirmemenin,kin tutmakla aynı şey olmadığının,
bir kadına dayak atan insanın hiç birşekilde affedilecek durumu olmadığının
yolda gezerken abilerinin amasum diye görüp 200 lira harçlık verilen erkeğin ERKEK sıfatıyla ortada gezmemesi gerektiğinin
harçıklardan karı kız parası yemekten rahatsız olmayan adama güvenmemek gerektiğinin
Böyle heriflerin masummuş,iyiymiş bilmem neymiş...hakettikleri şeyin sadece suratına tükürmek olduğunu bilecek akıl ihsan etsin etsin.
Sen yazıyorsun biz okuyoruz.Sonra da niye yükleniliyor,ayrılmış işte bilmem ne diye suçlanıyoruz.Dön de bir bak yazdıklarına.Yşadığın bize anlattığın ve sonrasında ki fikirlerine.Bir de havlayan köpek gibi bir benzetmeli hikaye anlatmışsın.O hikaye daha doğrusu menkıbe,bir arkadaşın da dediği gibi,senin anlattığın şekilde değil.Her gördüğün dini içerikli kitaba da çok biat etme.Çeşit çeşit yazar var.Çeşit çeşit hoca olduğu gibi.
Sana son olarak tavsiyem,bırak Allah aşkına,eşyalarını kendi ellerinle götürmek,seni aldattığı kıza acımak,yok kin gütmem demek,kulaktan dolma dini bilgilerle adım atmak...
Bak ablacığım,yaşın küçük.Kötülüğe tavır almak k,n tutmak değildir.O zaman her yapılana yarabbi şükür mü diyelim.Ben okuyunca nasıl kızdım nasıl üzüldüm sana.Gencecik bir insansın.Aklındaki saçma sapan şeyleri alından çıkar ve tertemiz bilgilerle donat beynini.dAYAĞIN AFFI MASUMİYETİ OLMAZ.eVELENECEK YUVA KURACAK ÇOCUK SAHİBİ OLACAKSIN.bUGÜN SENİN CANINI BİZİM LAFLARIMIZ ACITIYOR gibi geliyor sana ama,ileride anlarsın bizi.Bırak şu insan müsvettesinin eşyasıymış sevgilisiymiş.Koy bi tarafa eşyasını gelsin alsın elemanından ya da eemanın götürsün.Eşyası batsın.Bir süreliğine kapat facini hiçbirşekilde çıkma karşısına ve bl bol dua et Allah ım beni nefsime uydurma diye.

ohooooo sen gec bile kaldin guzelim
neyse zararin neresinden donsen kardir...
Kurtuldun o pislikten
sadaka ver canim...valla ciddiyim bak ölumun bu adi adamin elinden olacakti

Yerinde olsam bu yasadiklarimi annemle yada cok guvendigim bir ablamla paylasirdim
cunku yarin bir gun karsina iyi bir kismet ciktigi zaman eminim bu pislik herifin yasatti acilardsn dolayi kendini geri cekeceksin
en azindan seni anlayan biri olur etrafta....

Ayyy bu 2 yoruma cok guldum siz cok yasayin kizlAr:27:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sonuna kAdar katiliyorum HAKLİSİN

Okuyamadim kardes
durumumuz yoktu:2:

canim ben sana ozet[liyim
bu hanim kizimiz erkek arkasinin istegi ve israri uzerine dini nikahla evleniyorlar .sirf cinsellik yasamak icin...
Ve bu adam arkasi cani isteyince agzini burnunu kiracak kadar dovuyor....karisi olduya hani istedigini yapabilir:47:
Efendime soyliyim ...adam hanim kizimizi aldatiyor...goz gore gore hemde...
Hanim kizimiz sirf adim cikmasin diye goz yumuyor kumaligi (kendi deyimiyle)
iste boyle canikom:37:

CAnim benim.once anlattigin hikaye oyle degil bu 1
İkincisi hic bir alim bir insana kopek diyecek kadar basit insan degil...

Neyse ben dogrusunu anlatayimda arkadaslarimi yanlis bilgilendirmeyelim

Peygamber efendimizle(s.a.s)ve yakin bir dostuyla(kim oldugunu hatirlamiyorm)yolda giderken
karsilarina birisi cikar ve peygamber efendimizin dostuna kufur ve hakaret eder...adam susmak bilmez...ve hicbirseyden habersiz olan adam susar susar dayanamaz...sadece ve
sadece sen ne diyorsun sucum ne gibi birsey soyler
ve peygamber efebdimiz orayi terkeder....

Dostu yanina gider derki neden beni orda oyle birakip gittin?

Efendimiz buyurur.sen o adama cevap vermedigin icin etrafimiz meleklerle doldu
ama sen ne zaman o adama cevap verdin butun melekler gitti.BEN MELEKLERİN OLMADİGİ YERDE DURMAM demis...

ayyyy canim benim yaa benim icin zahmet etme:27:
ben anlamam zaten kitaptan mitaptan..:37:
zaten benim genel kulturden tutta her kulturum sifirdir....

Ben kitap okumayida sevmem ....
En son okudugum kitap Nasrettin hocanin hikaye kitaplari...haaa birde ilk okulda tonton ali ve ari mayayi okumustum:27:

neyse canim sen oku benim yerime...

Bu arada sevgilin seni doverken bana atarlandigin gibi onada atarlansaydin bu haller gelmezdi basinA...

Neyse yaa seninle ugrasamiycam ....
Sen hosunA giden yorumlara

ayyy canim cok tesekkur ederim demeye devam et:36:

Normalde kimsenin mesajini tek tek alintilayip yorum yapma huyum yoktur,
ama senin yorumlarina bakarsak sadece ilk yorumun konu sahibine,
digerleri tamamen alakasiz ve gereksiz mesajlar...
Birisi konuyu ozleteyin demis ona cevap vermissin o bile,
igneleyici bir yazimla ozetlemissin..
yani atarlanmasi gayet normal..
sen kalkipta oyle degil boyle dersen ki ikinizin anlattigida farkli hikayeler,
oda sana al bu kitabi oku der..
Neyse cok ustune gittiginizi dusunuyorum..
oyle yada boyle ayrilmis cokta guzel bi yontemle ayrilmis,
sag gosterip sol vurmus tebrikler:46:

Allah sana akıl,fikir,hidayet versin.Allah sana ve senin gibi olan diğer kızlarımıza,
kendini korumanın ezdirmemenin,kin tutmakla aynı şey olmadığının,
bir kadına dayak atan insanın hiç birşekilde affedilecek durumu olmadığının
yolda gezerken abilerinin amasum diye görüp 200 lira harçlık verilen erkeğin ERKEK sıfatıyla ortada gezmemesi gerektiğinin
harçıklardan karı kız parası yemekten rahatsız olmayan adama güvenmemek gerektiğinin
Böyle heriflerin masummuş,iyiymiş bilmem neymiş...hakettikleri şeyin sadece suratına tükürmek olduğunu bilecek akıl ihsan etsin etsin.
Sen yazıyorsun biz okuyoruz.Sonra da niye yükleniliyor,ayrılmış işte bilmem ne diye suçlanıyoruz.Dön de bir bak yazdıklarına.Yşadığın bize anlattığın ve sonrasında ki fikirlerine.Bir de havlayan köpek gibi bir benzetmeli hikaye anlatmışsın.O hikaye daha doğrusu menkıbe,bir arkadaşın da dediği gibi,senin anlattığın şekilde değil.Her gördüğün dini içerikli kitaba da çok biat etme.Çeşit çeşit yazar var.Çeşit çeşit hoca olduğu gibi.
Sana son olarak tavsiyem,bırak Allah aşkına,eşyalarını kendi ellerinle götürmek,seni aldattığı kıza acımak,yok kin gütmem demek,kulaktan dolma dini bilgilerle adım atmak...
Bak ablacığım,yaşın küçük.Kötülüğe tavır almak k,n tutmak değildir.O zaman her yapılana yarabbi şükür mü diyelim.Ben okuyunca nasıl kızdım nasıl üzüldüm sana.Gencecik bir insansın.Aklındaki saçma sapan şeyleri alından çıkar ve tertemiz bilgilerle donat beynini.dAYAĞIN AFFI MASUMİYETİ OLMAZ.eVELENECEK YUVA KURACAK ÇOCUK SAHİBİ OLACAKSIN.bUGÜN SENİN CANINI BİZİM LAFLARIMIZ ACITIYOR gibi geliyor sana ama,ileride anlarsın bizi.Bırak şu insan müsvettesinin eşyasıymış sevgilisiymiş.Koy bi tarafa eşyasını gelsin alsın elemanından ya da eemanın götürsün.Eşyası batsın.Bir süreliğine kapat facini hiçbirşekilde çıkma karşısına ve bl bol dua et Allah ım beni nefsime uydurma diye.

cok güzel anlatmıssınız benim anlatmak istediklerimi konu sahibi biraz olsun anlamıstır beni umarım... altına imzamı atarım (müsadenizle )

Son düzenleme:
Normalde kimsenin mesajini tek tek alintilayip yorum yapma huyum yoktur,
ama senin yorumlarina bakarsak sadece ilk yorumun konu sahibine,
digerleri tamamen alakasiz ve gereksiz mesajlar...
Birisi konuyu ozleteyin demis ona cevap vermissin o bile,
igneleyici bir yazimla ozetlemissin..
yani atarlanmasi gayet normal..
sen kalkipta oyle degil boyle dersen ki ikinizin anlattigida farkli hikayeler,
oda sana al bu kitabi oku der..
Neyse cok ustune gittiginizi dusunuyorum..
oyle yada boyle ayrilmis cokta guzel bi yontemle ayrilmis,
sag gosterip sol vurmus tebrikler:46:
en son ki msjimi neden alintilamadin???
hem kime ne yazacagimi kimin msjini alintiliyacagimi sanami soracagim.!!!

bu arada senden ogrendim konu sahiplerini ignelemeye
hatta konusunun kapatilmasina sebep olmaya...

sizene!

konu sahibi arkadasim sana soyleyeceklerim var...
her ne kadar bana hiddetlensende yinede soyleyecegim...

ilk konunu okudugumda sana cok uzuldum ayni zananda kizdim..
herneyse insanin bazen basireti baglanir yapmak istese bile yapamaz sizinde oyle olmus...

konunun sahte falan oldugunu dusunmuyorum zira eminim senin durumunda birak sevgiliyi evliler bile var!
el alem ne der diyip ayrilmiyorlar...

sen basarmissin (gecte olsa)

ama sen hala adamin yok esyasini verdim yok umreye gidecek
yok masum gorunuslu diye hakkinda hala konusuyorsun....

birde ustune kalkmis o h.yvan herife para harciyorsun ..
sana bu yuzden tepki geliyor...

herneyse zararin neresinden donsen kardir
Allah korusun 3.sayfa haberi olacaktin...

buda sanA genc kiz olarak ders olur umarim

3 kurusluk insanA 5 kurusluk deger vermezsin umarim....Mutluluklar....

sizene!! olmuyor işte. Konuyu okuyoruz sonra birisi çıkıp alakasız bir şey yazıyor.Konu açılır ve o konuyla ilgili cevap verilir.Aksi durumda konuyla alakasız yorumu okumak zorunda kalıyoruz.Bu da durumun bizi ilgilendiren yönünü açıklıyor.

sizene!! olmuyor işte. Konuyu okuyoruz sonra birisi çıkıp alakasız bir şey yazıyor.Konu açılır ve o konuyla ilgili cevap verilir.Aksi durumda konuyla alakasız yorumu okumak zorunda kalıyoruz.Bu da durumun bizi ilgilendiren yönünü açıklıyor.

sayin gerisiyalan kardesim benim hangi yorumum konuyla alakasiz bi gosterirmisin?

Tüm anlattıklarından sonra adam masum yüzlü, temiz olmuş! iyi madem o kadar temiz kalpli sakın bırakma
O kadar dayağı yiyip yiyip temiz kalplidir diyen birinin ilişki durumundan bizene..

hayır anlamadım ki bu adamın işi gücü yok mu ?
niye yoldan geçen abiler 200 tl para veriyorlar şaşkınlık içindeyim...
Benim eşim de masum temiz yüzlü ama hiç bi abisi 5 tl dahi vermiyo bizimkinde mi bi sorun var :1:

hayır anlamadım ki bu adamın işi gücü yok mu ?
niye yoldan geçen abiler 200 tl para veriyorlar şaşkınlık içindeyim...
Benim eşim de masum temiz yüzlü ama hiç bi abisi 5 tl dahi vermiyo bizimkinde mi bi sorun var :1:

O kısmı ben de anlamadım ya. Beni de temiz yüzlü bulurlar nerdeymiş o abiler anlamadım. Aksaray metroyla ulaşılabilen bi semt olduğunu anladım mesajdan ama hangi duraktan inicem söylerse geleyim diyorum 200 az değil yani. Günde o kadar kazanmıyorum ben :37:

bakın arkadaşlar. öncelikle şunu söyleyeyim. o hani dayak fln attı dedim ya, sizin aklınızda gaddar agresif piskopat bir sima belirdi sanırım..? ani parlamalarını saymazsak gerek etrafı tarafından gerek yoldan geçen bir insan olarak çok iyi tanınan, sevilen, yüz siması olarakda çok masum bir insanmış gibi görünen, aslında ise sinirli anlarını saymazsak gerçekten çok saf ve temiz bir insandır. etrafındaki herkes onu, onun o masumlğnu okadar çok severler ki.. bir kaç ortak tanıdığmız abiler durup drurken ona 200er lira harçlık verirler. etrafı tarafından çok sevilip sayılıp beğenilen bir insandır. beni ondan koparamayan etkenlerden birisi de o. ilişkimizi kim bilse bana söyledikleri şey: ayy çok şanslısın o çok iyi bir insan oluyor. bende herkes öyle dyince acaba problem bende mi? diye düşüne düşüne bu vakte kadar kaldı. evet. hala çok masum. ayrıldğmz her dönem yüzüne ayrı bir masumluk düşüyor. dükkana geldğinde elemanım ayy git konuş dicem yakında nekadar üzüldüm haline yaa dediler.

Dışı seni içi beni yakar misali...
Arkadaşım iyi hoş ayrılmışsın da sen hala bu adamın sana yaptıklarına idrak edememişsin sanki....
Bu devirde kim kime durup dururken para veriyor:53:

Geçen konunda nikahım geçerli diye uzun uzun ders vermiştin bizlere .
Şimdi nikahın ne olacak diyenlere - eğer geçerli - ise gibi bir cevap vermişsin . Sen dayak yediğin , aldatıldığın halde '' evli '' olduğunu düşündüğün için bu adamdan ayrılamadığını yazmıştın ben yanlış mı hatırlıyorum ? Ne bu çelişki ? İşine gelince geçerli gelmeyince değil mi oluyor bu olay.
Ve yazdıklarından anladığım kadarıyla dini bütün bir bayansın . Peki senin gibi birinin dini nikahın bozulmasını zamana bırakması ne kadar normal .
Bak bir kere gelmiş iş yerine ve senin gözünde masum durumunu hissettirmiş. Herşey dediğim gibi ilerliyor . Şimdide diğer kızdan ayrıldığını söyleyecek ...
Hayırlısı...

bu konuyla alakalı 3 ihtimal var;

1-fake
2-arkadaş paralel evrende yaşıyor
3- dünya çok acayip bir yer olmuş

Son düzenleme:
Back
X