- Konu Sahibi politician
-
Biz kpssye hazırlandığımız için daha cok beraber ders calısıyoruz o orda ben burda::) bu da olur herhalde dimiuzaktada olsanız ortak şeyler yapmaya çalışın akşam o televizyonda neyi izliyorsa sende izle en basiti
o sana sormasa bile gün içinde neler olup bittiğini anlat herşeyi yaşamış gibi hissetsin...
Teşekkürler bizim sohbetimiz iyidir fakat ben onu sorguluyomus gibi de hissetsin istemiyorum. En son ciddi bi şekilde tartıstıgımız için daha dikkatli olmam lazım.Güncel şeylerden sohbet etmeye çalış.
Her akşam ona gününün nasıl geçtiğini sor, neşeyle karşıla. Merak etmediğin şeyleri bile sorabilirsin. Sanırım erkekler bunlardan hoşlanıyor. Onunla ilgilendiğini belli etmelisin.
Ona kendi gününün nasıl geçtiğini anlat, havadan sudan bile olsa anlat, paylaşmak güzeldir. Okuduğun bir kitabı, yeni izlediğin bir filmi de olsa anlat.
Şakalaşabilmeniz de güzel olur. Ama tabi dozunda.
İkiniz için planladığın hayallerinden falan bahset.
Uzaktan ilişki yürütmek zor tabii...
En güzeli tatlı tatlı sohbet etmek,gülmek,güldürmek.
Buluştuğunuz anlarda da bol bol sarılmak,öpmek.
Erkekler dokunmayı ve dokunulmayı sever.
Teşekkürler bizim sohbetimiz iyidir fakat ben onu sorguluyomus gibi de hissetsin istemiyorum. En son ciddi bi şekilde tartıstıgımız için daha dikkatli olmam lazım.daha yumusak konusmam lazım galiba..
Yok öyle değil. Mesela o gün yemeğe çıktığını söylüyorsa ne yediğini sor.
Bir yere gezmeye gittiğinde vaktinin nasıl geçtiğini sor. O yerin güzel olup olmadığını sor. Bir gün beraber de gideriz umarım falan de.
Hani bu tarz havadan sudan şeyler sor anlamında :)
Hımmm anladım :) güzel bu taktik.siz yazınca cok masum sorular bunlar ama umarım yanlıs hissettirmem ben :44:
Teşekkürler..beraberken cok iyiyiz fakat dediğim gibi önceden yani bi kaç gün öncesine kadar sorgucu cekilmez bi sevgiliydim bunu değiştirmem lazım.benim değiştiğimi görmesini istiyorum...nasıl yapıcam bunu?
İçinde herhangi bir kıskançlık ya da öfke barındırmadan sakince yumuşak yumuşak sorarsan hiç sorun olmaz canım. Ama tabi dikkatli olmakta fayda var :) Mutluluklar...
Futbolla aran nasıl ? Sevgilin futbola meraklı mı fanatik mi..
Futbolla ilgili terimleri öğren tuttuğu takımla ilgili haberler oku ..
Sohbet arasında bir kaç yorumda bulun maç konularını aç .Bildiğin ligi takip et yani..
Bu konuda muhabbet ederken biraz eğlenebilir.Hatta yorumlarınla onu tekrardan tavlayabilirsin..
Sorgulama o zaman.
Havadan sudan muhabbet et.
Onu özlediğini söyle,şarkılar söyle.
Futbolda bahset,nette gördüğün bir haberi anlat,bir arkadaşının dedikodusunu yap.
Yemek pişir,aşama aşama ona anlat.
Evet futbolla aram iyidir bu konuda baya bi gurur duyuyodu benimlecok güzel bi fikir verdiniz,bu benim aklıma hiç gelmemişti yalnız cok saolun
Rica ederim..
Belgesel izlemekten hoşlanır mısınız.. ? Biz bazen orada gördüğümüz hayvanların özelliklerinden bile konuşuyoruz.Vakit geçiyor , hemde hiç yoktan bilgi edinmiş oluyor insan..n
Nat geo da falan çok ilginç belgeseller oluyor . Yani inan şu dünya da konuşulacak o kadar konu ve mevzu var ki..
Diğer arkadaşlarıma katılıyorum ben de..
Benim eşim tam bir futbol tutkunu.. sevgiliyken ben eve gider,futbol hakkında terimler öğrenirdim.Maçların skorlarını ezberimde tutup,diğer gün ona ".....takım nasıl yenmiş ama hem de 3-1 yahu" gibilerinden konuşuyordum. çok hoşuna gittiğini söylerdi. zaten bu konu açılınca epey bir süre devam ediyor. Bunun haricinde gidip gezdiğin,ama beraber gitmediğiniz bir yeri ona anlatabilirsin. "çok güzel bir yerdi,inşallah bir gün seninle de gideriz ne de güzel olur ama!" diyebilirsin. Ama bana göre ilişkide en önemli unsur; kendini özletebilme imkanını vermek.. o zaman çok daha tatlı oluyor ilişkiler. ve bunun yanında çok kıskanmamak.. ona güvendiğini "hissettirmek" gibi gibi.. Diğer arkadaşlarım da çok güzel fikirler vermiş zaten.. inşallah en kısa zamanda her bir sorunun çözülür canım. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?