- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi politician
-
Biz de belgesel tutkunuyuz özellikle mesleklerimizle alakalı izlemeyi cok seviyoruz..üstüne konusmayı da cok severiz hem bunlardan konusunca benim kıskanclıgım da gider tamamen dimi
Ne tatlı söylemişsiniz ben de yaparım öyle seyler fakat bi anda her seyi mahvedebiliyorumBazen güzel sözler yaz gönder
İltifat et, sohbet et, tatlılıklar şirinlikler yap
Arım balım peteğim modunda ol işte
Sevgi pıtırcığı ol
Ay cok teşekkürler siz de cok güzel yazmışsınız benim baya bilgim vardır futbolla ilgili bazen komik yorumlar yapıyorum farkında olmadan gülüyor cok tatlısın diyor
Peki izninizle bi şey sormak isterim o özletmeyi nasıl basarabilirim ben cok bunalttımda sorgulayarak falan? Simdiden tesekkürler
Ne tatlı söylemişsiniz ben de yaparım öyle seyler fakat bi anda her seyi mahvedebiliyorum( poff her seyi yoluna sokmam lazım
Oh iyi bari sevindim ben asla düzelemicez falan sanıyordum cünkü ama kendimi değiştirirsem ilişkimiz de daha güzel olabilir.Önümde bi örnek de var artık :) haklısınız bi de sevgilim bana cok anlayıslı davranıyor gercekten..ben onaa güvenmem kavga cıkartıyorum ama hiç kin tutmuyor bana aradıgımda hemen yumusar sesi neyse uzatmiyim dediklerinizi aklıma yazdım..Rica ederim canım..
Aynen öyle,erkekler kendilerinin ilgi alanından konuşulmasından pek hoşlanırlar.
eşimle sevgililik dönemlerimde inan başlarda bende öyle sorgulayıp,öyle kıskanıyordum ki sana anlatamam. Her şeyi didik didik ederdim. Bir kızla bir muhabbetini görsem, tabir-i caizse ortalığı inletirdim. E adam haklı olarak bunalıyordu hissediyordum ama kendime engel olabilmek ne mümkün? Bunun üstesinden,onu dinleyerek,anlayarak geldim. kısacası onunla uzunca konuşarak.. ben hoşlandığım,hoşlanmadığım şeyleri teker teker söyledim o da öyle.. o günden sonra ne bir problem çıkardım bu konuda ne de başka bir şey.. Aslında bir düşün, seni seviyor aklında da gönlünde de sen varsın. seninle bir gelecek düşünüyor. daha ötesi var mı? yok o kız bakmış,bu bakmış şöyle olmuş. acaba böyle midir,böyleyse neden böyle,yoksa beni sevmiyor mu gibi düşüncelerle kendini yıprattığınla kalırsın. onun her dediğinin altında bir anlam arama. Erkekler düz düşünürler. Dedikleri şeyin altında başka bir şey ima etmek istemezler,ya söylerler direk ya da hiç söylemezler.. Bir şey yaptıysa ve sen buna kırıldıysan belli et tabii ki. ama onu suçlayarak değil. haklıyken haksız konuma düşülüyor yoksa çünkü.. Ben kendi ilişkimden edindiğim tecrübelere göre yazdım. umarım faydasını görürsün. :80:
İnanıyorsan eğer dua et
Ben de çok huysuzdum kendim için çok dua ettim duam kabul oldu sanırım bu aralar pek bi sevgi pıtırcığı oldum çok uysalım ölye huysuzluklar asilikler yapmıyorum artık
Evet ben de tam anlamıyla Allaha sıgındım,psikologlar falan filan fayda etmeyince..Dua okuyunca sakinleşiyorum gercekten biraz daha zaman gecince ben de sizin gibi tatlı huzurlu olurum inşallah :)
Son söylediğiniz cok anlamlı evet kıymet bilmek,sımqrık davranmamak lazım tesekkür ederimbi dönüm noktası olacak senin için de
hayata bir kere geliyorum ulaan onu da adam gibi yaşayayım mutlu olayım diyeceksin
sevip de kavuşamayan aşkı arayıp da bulamayan bulup da kaybeden bu kadar çok insan varken elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerek
Son söylediğiniz cok anlamlı evet kıymet bilmek,sımqrık davranmamak lazım tesekkür ederim
Canım ben de kendimden örnek vereyim.
Sevgilim hep der ki sen benim her şeyden önce en iyi arkadaşımsın dostumsun.
İyi kötü her şeyini paylaşırım, fikir alış verişi yapar ortak kararlar alırız.
Her zaman arkasında dururum, birlikte sevinir üzülürüm.
Hatta bana sen beni kıskanmıyorsun bunaltmıyorsun merak etmiyorsun diyor bundan rahatsız oluyormuş.
O da ayrı bir cins :)
Birlikte her konuda konuşup anlaşabilirseniz inan gayet huzurlu olursunuz.
Ben de tartışmayı vs çok uzatır büyütürdüm ama artık daha dikkatli olmaya calışıyorum.
Sen de bi dene bakalım buradaki fikirleri :)
Eminim faydası olacaktır
Rica ederim canım
Bir de bi söz var birbirinizi yaşlandırmak için değil beraber yaşlanmak için var olun
Bence çok anlamlı :)
Aa harbiden güzelmiş ben adamı 20 yas yaslandırdım hehe
benim adamın da saçında beyazlar çıktı daha 23 yaşını bitirmek üzere adam ya
Hahaha kadınlar olarak cok fenayız
Teşekkürler,özellikle de kendi ilişkinizden örnek verdiiğiniz için.
Biz de en bastan beri çok yakın arkadas oldugumuzu düşünürüz hatta sevgilim bana yol arkadasım derdi fakat sonradan ben her seye burnumu soktugum için sevgilim kendini geri çekti birazkeske bana da sevgilim beni kıskanmıyosun hiç dese :) mesela nasıl dikkat ediyosunuz büyütmemeye?
Canım her şeyin fazlası zarar.
Hiç umursamamak da çok fazla boğmak da.
Sevgilim istiyor ki 7/24 onunla ilgileneyim.
Aldığım nefese kadar anlatayım.
Kendisi öyle davranıyor çünkü.
Sonra da başlıyor sen beni eskisi kadar sevmiyosun özlemiyosun kısknamıyosun bla bla :)
Her şey kararında güzel oysa ki.
Önceden pireyi deve yapardım.
Her şeye trip atardım gün boyu milyon kere arardı mesaj atardı cevap vermezdim.
Farklı şehirlerdeyiz kalkıp geldiği zamanlar oldu sırf alındım küstüm diye.
Sinirlerime hakim olamazdım.
Ama sonra baktım bu şekilde ikimizde yıpranıyoruz.
Gerginlik yaşamadığımız tek gün bile geçmiyor.
Birbirimizi severken, gayet iyi anlaşırken, gelecek planları yaparken, insanlar doğru düzgün bi sevgili bulmazken ben doğru insanı bulduğumu ve de ısrarla saçmaladığımın farkına vardım :)
Bu durum beni de rahatsız etti mutsuz oldum.
Şunu da ekleyeyim, kafamda kurar kurar kıskanır kendime de ona da günü zehir ederdim.
Ertesi gün bakardım ki yahu kıskanacak bir şey yok ben napıyorum :)
Kendine seveceğin uğraşlar bul, tüm yaşamın sevgilin olmasın.
O beş ilgi gösteriyorsa sen bir göster.
Erkekler ne yazık ki bundan anlıyor.
Sen üstüne düştükçe, çabaladıkça, kendini heder ettikçe onlar kaçacak yer arıyor.
Böylesini de yaşadım tecrübeyle sabit :)
Ayy ne çok konuştum :)
nneyse hadi bakalım :) ilişkiniz kısa zamanda süper olur inşallah
:) iyi ki çok konustunuz çok iyi geldi 3 kez okudum :)
Bizim de ilişkimizin en basları cok güzeldi ben daha az ilgi gösterirdim fakat daha sonraları içimdeki kıskanclık canavarı ortaya cıktı ve her sey bozulmaya basladı sürekli sorgulama deneme kıskanma baskı kurma gecmişini sorgulamaya basladım vs vs sevgilim sonra askere gitti babasını kaybettik ve kpss derdi derken cok zor zamanlardan gectik geciyoruz..bense yeterince yanında olamadım hala kendimi düşünmeye devam ettim son zamanlarda da daha kötü olmustu işteama dediğim gibi değişmeye karar verdim artık..eski ilişkimi cok özlüyorum cünkü...
Dediklerinizi uygulamaya calıscam umarım basarılı olurum ben de eminim cünkü sevdiğimden sevildiğimden doğru kişi oldugundan... ve inşallah sizin ilişkiniz de hep böyle güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?