iliski hakkinda konusmak

pudeer

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
351
260
303
- Yurtdışı
erkek arkadasimla biraz olaganüstü sartlar altinda beraber olmaya basladik. ben yurtdisinda, o askerde vs. ama cok da beraber zaman gecirdik hem de olaganustu sartlarin getirdigi olumsuzluklarda da 'iliski' kisa surede bir cok testten gecirdi. su an her sey daha iyiye gidiyor, birbirimizi taniyoruz. ben de yurtdisindan yanina gitmek istiyorum (önceden de planim buydu).
ancak iliski hakkinda hic konusmuyoruz, sevgilim, askim kullanmiyoruz. seni seviyorum demiyoruz. tabi baska sekillerde ifade ediyoruz ama bu kaliplar yok dilimizde. ondan aslinda bu kaliplardan ötesinde duydugum daha hos bir sey var 'senle kimsenin yaninda olmadigim kadar rahat ediyorum'. benim icin de öyle..o yuzden de gocunmuyorum, ben de sürekli klasik iliski kaliplarini kullanarak eskitmek istemiyorum. zaten hayatimda da cok rahat kullanamam tek rahatca seni seviyorum dedigim kisi erkek kardesimdir.
bunlar sizce zamanla gelen durumlar midir? bu sekilde ilerlemek normal midir? sizler icin nasildi?
ayrica yasimdan dolayi hayatimda ilk defa da evlilik dusunmeye basladim ve bu fikir onu tanidiktan sonra basladi. hatta gelinlik modellerine bile gozum gidiyor ilk defa. ama onun hayat planlarini bilmiyorum bu konuda. sormadim yani, bu da kisilik meselesi. direkt sorular sormak hosuma gitmiyor, anlattiklarindan yola cikmak benim icin daha iyi ama gercekten de cok merak ediyorum kafasinda ilerde böyle planlar olup olmadigi. arkadaslariyla tanistim ama mesela ailesine bahsetmeyecegini biliyorum yakin zaman icin vs. sizler bu tip konusmalari ne zaman yapmistiniz ?

canım merhaba
yaşlarınızı, ne kadar süredir birlikte olduğunuzu ve farklı ülkelerde olmanız sebebiyle görüşmedurumunuz birbirinizi ( çevre olarakta ) tanıyıp tanımadığınızida yazabilir misin ? biraz uzun olduu :44:

alti ay olacak tanismamiz ama dedigim gibi temmuz basi gibi basladik daha sik konusmaya.ben yaz tatilinde de gordum, sonra askerliginde de her gun konustuk. o beni aradi, hala da konusuyoruz. izninde de gorustuk. arkadaslarini tanidim, o benimkileri.
ama yuzyuze gorusmemiz toplamda sanirim iki haftadir. o yuzden tabii ki cok kolay degil bazi durumlardan cikarim yapmak.

henüz çok yenisiniz belki bu yüzden bu kelimeleri ifade etmiyordur.. ondan cesaret bulamayınca sende geri duruyorsun sanırım.
birde erkekler askere gidicne biraz farklı düşünüyorlar. çok fazla bağlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan ta korkuyor olabilir erkek arkadaşın..

henuz fazla sey ifade etmemesi aslinda en dogru tespit. biraz da kisilikle ilgili. ben biraz erkek gibiyim bu konularda, kelimeler yerine ilgimi göstermek daha kolay geliyor. tesekkurler cevabiniz icin.

Back
X