• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki istemesi normal mi?

Kesinlikle hayır de seviyorsan bilemem ama bence hemen ayrıl. İleriyi göremiyoruz belki başka biriyle evleneceksin kendini eşine sakla

1 sene peşinde dolasir miyim demesi bile igrenc. Amaci o da olabilir ooo 1 sene gecti. Hadi cukka yatak. Resmen kullanmak.

Sizi arzulaması normal ama sürekli bu konuda konuşup baskı yapması normal değil. Önce birbirinizin karakterini ruhunu iyice tanırsınız gerisi zamanı gelince ikiniz de hazır hissedince olur. Siz hazır hissetmiyorsanız bu konuda baskı yapmasına izin vermeyin

Arada tam manasıyla bir ilişki olmadan bir erkeğin sürekli seni istiyorum vs. gibi cümleler kullanması benim midemi bulandırıyor.Şuan peşinizden koşmasının sebebi henüz istediğini alamamış olması olmasın sakın ? Önce emin olun bu insandan ondan sonra devam edin bence.Ama sağlam ayakkabı değil gibi.

Çok itici bu seni istiyorum, seni arzuluyorum vs vs muhabbeti.
Arada bir çekim olursa zaten kendiliğinden birşeyler gelişir.
Ne o öyle afedersiniz azgın ergenler gibi daha üstelik henüz yeniyken bunun muhabbetinin yapılması.
Ben olsam koşarak uzaklaşırdım gözümde herkesle bu şekilde ilişki kurmaya çalışan biri canlandı. İlişkinin olacağı varsa bile olmaz böyle dile getirdikçe.

İlişki istemesi normal ama sürekli bunu dile getirip ikna etmeye çalışması normal değil.
Bu iş
-ben istiyorum
-iyi hadi yapalım o zaman
diyerek olmaz zaten.

Karşılıklı istek, zaman, mekan sizi buna götürür ve olur. Kiminde ilk gün olur, kiminde 1 sene sonra.
Taraflardan biri hazır değilse ve diğeri bu ilişkiye değer veriyorsa ikna etmeye çalışmaz. Bu şekilde ikna etmeye çalışıyorsa ya eli şeyinde bir ergendir ya da amacı sadece ilişki yaşamaktır.

Evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim.
Kimisi ilk gün sevişir,kimisi 1 yıl sonra sevişir.
Bunun bir kuralı falan yok.
Ben erkek arkadaşımla 11. Ayda cinsellik yaşamaya başlamıştım.
Ve aramızda bir problem olmamıştı,süper bir şekilde devam ediyoruz yani. Ama aramızda hiç konuşmadık bu konuyu,aa şu gün sevişelim falan demedik. Kendisi de genelde bu konularda çekingendir,ben açmışımdır onu. O yüzden sevgilinizin tarzı bana garip geldi. Seviştikten sonra topuklayacak birine benziyor.

Ne kadar saçma.
Öyle söz ile sürekli ilişki istenir mi?
İş oralara gelir karşılıklı çekimler olur siz de uygun görüyorsanız karşılıklı (hayat görüşü olarak) o zaman yaşanır.
Böyle ben seni istiyorum deyip lafı ikide bir oraya getiren adam güvenilir olabilir mi?
Bir senedir peşinizde koşması onun cinsellik peşinde koşmadığı anlamına da gelmez.
Sizi sadece o manada arzuluyor olmalı.
Bana kalırsa iğrenç.
Ama herkesin kendi görüşü.

Bende güvenmiyorum. Söylediği gibi güvenilecek biri olsa 3-4 buluşmada bu konulara girmez. Kendini buna kullandırma.

Hadi sevişelim gibi olmadı aslında. Yani şöyle söyleyeyim yatıyorum keşke sende yanımda olsan doyasıya sarılsam gibi şeyler söylüyor. Bundan dolayı tartıştık, istediğimi dile getirmemde ne var dedi. Zaten sana hemen olsun demiyorum seni istediğimi söylüyorum dedi. Aslında hadi hemen yapalım diye değil de hadi sende yanıma gel gibi şeyler söylemesi beni düşündürdü
Yaslar kaç ki bu normal bu sohbet

Şimdi kendi inancimdan ayrı gireyim konuya. Bu konular doğal seyrinde her iki taraf da istiyorsa açılmalı. Herkesin ilişki ritmi farklıdır ve bu sizi rahatsız ediyorsa doğal değildir. Gözünüze batacak şekilde abartmış çünkü. Ben bu açıdan doğru bulmadım. Bu konular sozle belirtilmeyecek derecede hassas.

Emrivaki ile istenmez, akışına bırakılır. Şu anlattıklarınızda emrivaki yaptıgını ve sizin de daha tedbirli davranmak istediginizi düşündüm ilk olarak.

Kesinlikle normal degil. Anı yaşayan biri degil, acelesi olan biri, tabakaneye yetiştiren biri anladığım kadarıyla...

Kızlar kısa bir süredir hayatımda birisi var. Aslında geçen seneden beri tanıyorum ama az az konuşmuştuk hep. Benim aklımda başkası olduğu için istememiştim ilişkiye dönmesini. Ama şimdi şans verdim beğendim de. Konuşuyoruz 3-4 defa buluştuk. Fakat bir şeyler yaşamak istediğini, beni istediğini belirtiyor sürekli. Daha bunlar için erken diyorum, istiyorsak neden yaşamayalım, ben seninle değil kiminle konuşayım bunları. İçimden geçenleri söylemeyeyim mi vs diyor. Bunun dışında hareketleri güven veriyor. Sürekli görüşmek istiyor, ilgileniyor. Amacının başka olduğunu düşündürdüğünü söyledim. Öyle olsa neden bir senedir peşinde koşayım, vs diyor. Yani kafam çok karıştı kızlar. Böyle şeylere karşı değilim aslında ama daha çok tanımak güvenmek istiyorum bunu da söyledim, güven sorunum var dedim. Benim de güven sorunum var ama güvenmezsek nasıl devam edelim, irdelersek nasıl mutlu olalım diyor bu sefer. Sen de ben de istiyorsak neden bekleyelim diyor. Sizce söyledikleri mantıklı mı? Yoksa normal mi? Ne yapsam, çok arada kaldım. Dediğim gibi diğer hareketleri güven veriyor, çünkü az çok anlayabilen biriyim kandırıldığımı, öyle değil gibi. Ama size de bir danışayım dedim
Hayır bana göre mantıklı değil söyledikleri. Diğer hareketlerinin güven verici olması da sizi ikna etmeye yönelik olabilir diye düşünüyorum

Sevgilimle ilk gün yakınlaştık 7 buçuk ay oldu hala birlikteyiz gayette mutluyuz bence o senin onunla arandaki ilişki ve güvene bağlı.Yakınlaştıktan sonra sana karşı tavrının değişeceğini düşünüyorsan o zaman sende uzak dur ama bence bu soruyu buraya yazmışsan senin de onla ilgili şüphelerin var.
Pişman olacağın bir şey yapma.
Mesele 1.buluşma ya da 10.buluşma değil.Mesele ne kadar çok sevip ne kadar çok güvendiğin.

Back
X