• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki istemesi normal mi?

Sevgilimle ilk gün yakınlaştık 7 buçuk ay oldu hala birlikteyiz gayette mutluyuz bence o senin onunla arandaki ilişki ve güvene bağlı.Yakınlaştıktan sonra sana karşı tavrının değişeceğini düşünüyorsan o zaman sende uzak dur ama bence bu soruyu buraya yazmışsan senin de onla ilgili şüphelerin var.
Pişman olacağın bir şey yapma.
Mesele 1.buluşma ya da 10.buluşma değil.Mesele ne kadar çok sevip ne kadar çok güvendiğin.
ne olcak kulancak kulancsk seni sonrada birakcak olacagi budur. Evlenmeden önce iliskiye girmeyin. Hicmi allahtan kornunuz yok

ne olcak kulancak kulancsk seni sonrada birakcak olacagi budur. Evlenmeden önce iliskiye girmeyin. Hicmi allahtan kornunuz yok

Sanane kardeşim.Benim inancım benim hayatım mezara benle birlikte mi gireceksin bu kadar dert edindin ? Yobazlığını başka yerde sürdür.

Art niyet var gibi guven verici degil bence acele etmeyin derim.

Bence normal değil. Bana da istediğini aldıktan sonra topuklayacak gibi geldi. Siz bilirsiniz yine de

Sanane kardeşim.Benim inancım benim hayatım mezara benle birlikte mi gireceksin bu kadar dert edindin ? Yobazlığını başka yerde sürdür.
yobaz olan sensin. Yat kalk sonra biraktigi zaman Aglayarak konu acarsin;) ha pardon diktirirsin. Bir kere ayrildinmi herkese bir güzelde anlatir ne tür biri oldugunu... erkekler bu durumu yani senin gibi basit kizlari kulanir sonrada bir köseye atar. Yobaz
senin gibilere denilir allahtan kork biraz. Adamla ilk gün yatmak cok basit biri oldugunun zaten isbati;)

Normal değil konuşma oraya gidince daha fazla yüzyüze görüşmek istediğinizi,gelecekten konuşmak istediğinizi söyleyin eğer ilgisi varsa konuyu öyle açmaz

Kızlar kısa bir süredir hayatımda birisi var. Aslında geçen seneden beri tanıyorum ama az az konuşmuştuk hep. Benim aklımda başkası olduğu için istememiştim ilişkiye dönmesini. Ama şimdi şans verdim beğendim de. Konuşuyoruz 3-4 defa buluştuk. Fakat bir şeyler yaşamak istediğini, beni istediğini belirtiyor sürekli. Daha bunlar için erken diyorum, istiyorsak neden yaşamayalım, ben seninle değil kiminle konuşayım bunları. İçimden geçenleri söylemeyeyim mi vs diyor. Bunun dışında hareketleri güven veriyor. Sürekli görüşmek istiyor, ilgileniyor. Amacının başka olduğunu düşündürdüğünü söyledim. Öyle olsa neden bir senedir peşinde koşayım, vs diyor. Yani kafam çok karıştı kızlar. Böyle şeylere karşı değilim aslında ama daha çok tanımak güvenmek istiyorum bunu da söyledim, güven sorunum var dedim. Benim de güven sorunum var ama güvenmezsek nasıl devam edelim, irdelersek nasıl mutlu olalım diyor bu sefer. Sen de ben de istiyorsak neden bekleyelim diyor. Sizce söyledikleri mantıklı mı? Yoksa normal mi? Ne yapsam, çok arada kaldım. Dediğim gibi diğer hareketleri güven veriyor, çünkü az çok anlayabilen biriyim kandırıldığımı, öyle değil gibi. Ama size de bir danışayım dedim

Çok istiyorsa evlenir.

Israrla ilişki yaşamak isteyen adamlara hep bir antipatim var. Bir kadın kendi ne zaman isterse o zaman beraber olmalı, sürekli aynı konuyu ısıtıp ısıtıp önüne getirmesi yanlış. Ayrıca bu işler anlık bir duygu patlamasıyla olur,ha deyince planla programla olmaz.

Kızlar öncelikle bazı arkadaşlar sen böyle şeylere karşıysan uzak dur falan demiş. Ben karşı değilim olabilir bir şeyler ilk gün bile olabilir. ben sadece bu kadar dile getirmesinden dolayı sinir oldum ve bugün ayrıldım. Ki aslında sabah buluşup çözmüştük güya. Ben bitirince onu kandırdığımı sevmediğimi, vs vs bir sürü şey söyledi. Ben ona istediğimi söylemiştim. Sen de istediğini söyledin bu yüzden olmasnı istedim vs vs konuştu. Bende bir şeyler yaşayacağım, ileri gitmeden zaten bende istiyorum. Bakıcam tavırları değişirse bitiricem zaten aşık da değilim ben de keyfime bakıcam yani

İlişki istemesi normal olduğu gibi kendinizi hazır hissetmemeniz de normal.

Ama erkeğin böyle güya ikna cümleleriyle psikolojik baskı kurması hiç normal değil.

++++++++=
Bana da itici geldi
Surekli iliski iliski iliski seklinde konusan bir erkek = kafa utusu cekilmez

Ya sevmiyorsanız ve korkunç bir çekimin ortasında değilseniz çok gereksiz vakit kaybı bir ilişki. Bırakın seksi düşünmeyi zaman israfından dolayı kendime bile kızarım. Niye böyle aptallık yapıyorsun, ilgini çekmeyen bi adamla vakit öldürüyorsun diye. Ki böyle bi adamla sevişsem baya canım sıkılır. Yani ilgi duymuyorsanız bu konuyu düşünmeye bile gerek yok.

Kadın veya erkek farketmez insanların ilişki yaşamak istiyorum cümlesi bana çok itici geliyor.
Bu doğal bir süreç yaşanması istenirse uygun olan anda gerçekleşir.
Öncesinde tanışıyormuşsunuz anladım ama Daha 3-4 defa görüşülmüş birinin böyle taleplerle gelmesi bence sığ ve güven verici değil.

yobaz olan sensin. Yat kalk sonra biraktigi zaman Aglayarak konu acarsin:KK66: ha pardon diktirirsin. Bir kere ayrildinmi herkese bir güzelde anlatir ne tür biri oldugunu... erkekler bu durumu yani senin gibi basit kizlari kulanir sonrada bir köseye atar. Yobaz
senin gibilere denilir allahtan kork biraz. Adamla ilk gün yatmak cok basit biri oldugunun zaten isbati:KK66:
Pardon ya ne kadar yanlış düşünüyorsunuz. Ben yazmadım o mesajı konu sahibi benim ama bende arkadaşla aynı düşünüyorum. O yüzden cevap vereyim. Böyle bir şey için ağlamam da konu da açmam. Bir şeyler yaşadığım için de basit kız olmam bu sen ve senin gibilerin düşüncesi. Diktirmem de çünkü orama bakacak bir erkekle, daha doğrusu beyni olmayan bir erkekle evlenmek gibi bir niyetim yok. Kullanır konuşurlarmış, senin o taptığın erkeklerin ne konuştuğu benim umrumda bile olmaz. Erkek ne istedi yaşadıysa benim de farkım yok onu şu güzel kafana yerleştir. Erkekleri savunmayı bırak da hemcinslerine saygı duy. Senle aynı cinsiyette olmaktan utandım

Senin ilişki yaşayabilecek biri olduğunu biliyor muydu öncelikle. Bilmiyorduysa bence senin ağzını aramış bunun olup olamayacağını öğrenmek istemiş. Sen böyle bir şeyi yaşayamayacağınızı söylesen uzaklaşarak gibi geldi bana. Yani ilişkiyi devam ettirmek için bundan emin olmak istemiş. Keşke evlenmeden olmasa da akılları kurcalamasa bu durum. Zaten ilşkiyi yürütmek zor. Bir de cinsellik için mi birlikte diye düşünmeye ne gerek var.

Kızlar kısa bir süredir hayatımda birisi var. Aslında geçen seneden beri tanıyorum ama az az konuşmuştuk hep. Benim aklımda başkası olduğu için istememiştim ilişkiye dönmesini. Ama şimdi şans verdim beğendim de. Konuşuyoruz 3-4 defa buluştuk. Fakat bir şeyler yaşamak istediğini, beni istediğini belirtiyor sürekli. Daha bunlar için erken diyorum, istiyorsak neden yaşamayalım, ben seninle değil kiminle konuşayım bunları. İçimden geçenleri söylemeyeyim mi vs diyor. Bunun dışında hareketleri güven veriyor. Sürekli görüşmek istiyor, ilgileniyor. Amacının başka olduğunu düşündürdüğünü söyledim. Öyle olsa neden bir senedir peşinde koşayım, vs diyor. Yani kafam çok karıştı kızlar. Böyle şeylere karşı değilim aslında ama daha çok tanımak güvenmek istiyorum bunu da söyledim, güven sorunum var dedim. Benim de güven sorunum var ama güvenmezsek nasıl devam edelim, irdelersek nasıl mutlu olalım diyor bu sefer. Sen de ben de istiyorsak neden bekleyelim diyor. Sizce söyledikleri mantıklı mı? Yoksa normal mi? Ne yapsam, çok arada kaldım. Dediğim gibi diğer hareketleri güven veriyor, çünkü az çok anlayabilen biriyim kandırıldığımı, öyle değil gibi. Ama size de bir danışayım dedim
Bunu dile getirmesi doğru değil
Bu kendiliğinden gelişen bir durumdur

Bu kadar baskı yapması normal değil. Düşüncenize saygı duymuyor. İkna etmeye çalışır gibi durumu var. Bence bu da pek güven veren bir durum değil.

yobaz olan sensin. Yat kalk sonra biraktigi zaman Aglayarak konu acarsin:KK66: ha pardon diktirirsin. Bir kere ayrildinmi herkese bir güzelde anlatir ne tür biri oldugunu... erkekler bu durumu yani senin gibi basit kizlari kulanir sonrada bir köseye atar. Yobaz
senin gibilere denilir allahtan kork biraz. Adamla ilk gün yatmak cok basit biri oldugunun zaten isbati:KK66:

Dayanamadım konudan önce size cevap vereceğim. Uslubunuz çok çirkin. Kimseye tercihlerinden ötürü basit biri diyemezsiniz. Erkekler de basit kızları kullanırmış. Belki kız kullanıyor? Size ne yahu. Allah allah, kullanıyorsa bile sizi ne ilgilendiriyor ki? Belki de kız, erkeği kullanıyor cinsellik için? Ne biliyorsunuz.

Belki Allah’a inanmıyor. Ateist? Sizi ne ilgilendiriyor ki? Biraz saygı duymayı öğrenin. Gerçekten siz ve sizin gibi mantıkta olan insanlar bu ülkenin kanayan yarası. Virüs gibi bi şey. Size kimse evlendikten sonra birlikte oldun diye laf etmiyorsa siz de kimseye laf edemezsiniz.

İsterse ayrılınca ağlar, isterse diktirir, isterse diktirmez, isterse her istediği erkekler birlikte olur, isterse olmaz. Bakın, tek yapmanız gereken kendinize şunu sormak “Beni ilgilendiren kısmı neresi?” Hiçbiri!

Basit” demiş ya hakarete bak. O zaman siz de, kendinizi garantiye almak için evlenmeyi bekleyip, kendinizi bi et parçası olarak gören ataerkilliği savunan birisiniz? Öyle mi? Te allam ya.

Saygı yahu azıcık saygı.

Back
X