Ilişki karmaşası:/

Kaylulee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
175
-3
16
Herkese selam. Biraz buruk hissediyorum ben mi abartıyorum kendimi üzüyorum kafam karşıtı fikrinizi almak istedim kızlar. Nişanlım neredeyse bir iki yıldır benimle fazla ilgilenemiyor iş nedeniyle bunu kabullendim iki üç ayda bir görüşüyoruz uzağız falan neyse günde 10 cümle anca mesajlasiyoruz sonra uyuyor ona da tamam sabah 10 da gidip aksam 11 de geliyor çünkü ama hiç aramiyor ilişkinin başlarında surekli arardı. Bir aydır görüşmedik mesela ama hic aramadi ozlesen merak etsen arardn diyorum hep ne alakasi var evlencez iste iki aya diyor her zaman çalışmasını öne sürüp duruyor. Sinirlerime hakim olamıyorum sürekli söyleyince de suçlu ben oluyorum ne yapmaliyim. Kendimi geri çektim yine aramıyor hiçbir türlü. Telefonda konuşmayı sevmiyomus

Birde hep surda kac ay kaldi evlenmemize nasil olsa hergun beraber olcaz senin çıkardığın sorunlara bak diyip duruyor

Siz arayın birde.
Çalışma saatleri yoğun, yorgun oluyordur muhtemelen. İletişimin azalması normal tabi ama bir aydır aramaması gerçekten tuhaf.
Benim sevgilimin de çok yoğun çalıştığı dönemler oluyor. Bir saatlik mesaisinde bile aradığını bilirim.
Kızardım ben hatta ‘dinlen zaten yoğun çalışıyorsun’ diye..

Anormal olduğu aşikar. Evliyken bile gün içinde araşıp mesajlaşıyoruz akşam evde bulusacağımızı bildiğimiz halde.

Ayrıca konusacak birşeyi yoksa evlenince de olmazki.

Acil ilişkiyi gözden geçirin

Hayat yok adamda, nişanlıyken böyleyse evliliği düşünemiyorum. Yol yakınken kaç

Kaç yıl sevgililik kaç sürelik nisanlılık var? Sadece ise baslagında mı böyle oldu? Özel değilse soruyorum ne is yapıyor nisanlınız?
5 yıllık ilişkimiz var üç yıl sevgili kaldık iki yıldır nisanliyiz benim okulumn bitmesini bekledik. Ilk yıllar filmlerdeki gibi bi adamdı. Son iki yıldır duzenli ise girdi fırınclk yapıyor hem isletiyor hem imalatinda çalışıyor. Evet işe girdiginden beri değiştihersey. Evlenince yapamadgmz ne varsa yapıcaz para lazım kafam çok dolu eskiden ne yapiyorsak daha iyisini yapicaz diyor ama aramamasna sebepmi bilmiyorm

Anladım, tesekkürler cevaplarınız icin.
Burada bir üyenin sevgilisi vardı oda fırıncılık yapıyordu bu tarz dertlerden muzdaripti kendisi. Demek ki bu mesleğin bel kemiği ve yoğunluğu bu olmalı ki iş hayatına girince durulmus olabilir.
Lakin evlendikten sonrada mesleğine devam edecek sonucta.
Görüsme sıklığınız cok az. Evlendikten sonra herseyin düzeleceğine inanıyo musunuz?

Yanlışlkla sizin yorumuzunzu attm sanirim hala cozemedim burayı neyseyani inanıyorum oyle hissediyrm beraberken ayniyiz ama ayriyken boyle

Seven insan arar sorar, gelir gider.
Aramıyor sa sormuyor sa kesinlikle sorun var dir. Kesinlikle vardır.
Bu kadar eminim.
Oyle deyince sevmedigim için saatlerce çalışıp eşya borcu ödüyorum tek isim çalışmak oldu diyor nankor muamemelsi yapıyor bu seferde sevmedigim bi insanla neden evleniyim ben hayatimi yasarm daha yasimda genc niye hergun kendime dert edeyim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…