Ilişki karmaşası:/

Demek ki o fragmanmış. Ben de hayra alamet görmedim gidişatı.

Gerçekten 21 yaşında mısınız ? Bitmesini beklediğiniz okul , lise miydi ?

Nişanlınız kaç yaşında ?

Isten sonra oldu ne zaman dugun esya su bu stresi geldi iskolik oldu adam

Evliliğinizin fragmanını izliyorsunuz şu anda. O zaman daha da azaltacak ilgiyi, hatta eve gelip tv karşısında yorgunum diye bayılacak, siz de burada kocam benimle ilgilenmiyor diye konu açacaksınız..

Halâ nişanlı olduğunuzdan emin misiniz ?

Sizinki asker arkadaşlığını dönmüşte

Şöyle soyleyeyim nisanliyken her gün akşam işten çıkıp geliyordu görüşmeye yemek yiyorduk geri tam kırk dk otobüsle eve gidiyordu . Şimdi evlenince tabi romantiklik azalıyor yani beste biri anca vardır . Yani demek istediğim evlenince düzelmiyor doğal olarak rutine biniyor bir şeyler . Şu an bile günde üç kez arar öğle arasinda beş dk olsa bile . Yanlış anlamayın övmek için anlatmıyorum ama normal ilişkide tabi ki evlenince öyle olmasa da insan ilişki yaşadığı birini merak eder .

Benim evleneceğime 2 ay kalsa heyecandan, sevgiden devamlı arardım. Ayrı olduğumuz zamanlara kahrolurdum.

Erkekler bence odunlaşıyor. Bu adam sizin 2 ay kala vazgeçmeyeceğinizi düşündüğü için salmış da salmış. Evlenince de boşanmaz bu zaten diye salar diye düşünüyorum. Ben olsam düğünü ertelerdim. Emin değilim derdim

Ozaman evililer hic konusmasın gün icinde?Nasılsa aksam evde görüscez diye?
Ben de sevmem konusmayı telefonda ama 10 yıllık evliyim gün icinde gördüğüm her değisik seyi(marketteki zamlardan,hava duurumuna kadar)esimle wpdan birbirimize atıyoruz glkglkgl
O baska bi iletisim.
Atom mu parcalıyor napıyor 1 ay aramamak nedir?

İlişkiyi ve aşkı bitirmişsiniz bence...İlişki bitirilmesi gereken aşamaya gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…