İlişki ne sıklıkla olmalıdır?

Parma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
59
-50
3
27
Eşimle aramız iyiyken (kavga etmediğimiz zamanlarda) haftada 2 kez cinsel beraberlik yaşardık. Onun isteği ile. Çok istekli ve hep yapmak istiyor. Ama benim canım istemiyor. Hiç ben ona demedim ilişki yasayalım. Hep o adım atar. Hastalık dönemimde hiç bulaşmaz.
1.5 yıllık resmi evliyiz. Cinsellikte benden hiç memnun değil. Bana sadık. Beni çok istiyor bebek de yok ama benim canım istemiyor.
Sizce anormal bir durum var mı?
Benim eşimi reddetmem doğru mu ?

Eşimle aramız iyiyken (kavga etmediğimiz zamanlarda) haftada 2 kez cinsel beraberlik yaşardık. Onun isteği ile. Çok istekli ve hep yapmak istiyor. Ama benim canım istemiyor. Hiç ben ona demedim ilişki yasayalım. Hep o adım atar. Hastalık dönemimde hiç bulaşmaz.
1.5 yıllık resmi evliyiz. Cinsellikte benden hiç memnun değil. Bana sadık. Beni çok istiyor bebek de yok ama benim canım istemiyor.
Haftada 2 çok normal hatta ilk yıllar gün aşırı dahi çok normal. Eşinizi mi istemiyorsunuz cinsel bir arzunuz mu yok (genel olarak). Önce buna cevap bulmalısınız.

Sık girip çıkmalar genişletir orayı diye düşünüyorum.
Bir de hamilelikten korkuyorum. Şimdilik çocuk istemiyorum eşimle bu konuda anlaştık birkaç yıl bekleyip hayatın tadını çıkaralım dedik. Eşim yakışıklı değil fazla arzulamıyorum bir de çok tartışmalarımız oluyor.

Bir de hamilelikten korkuyorum. Şimdilik çocuk istemiyorum eşimle bu konuda anlaştık birkaç yıl bekleyip hayatın tadını çıkaralım dedik. Eşim yakışıklı değil fazla arzulamıyorum bir de çok tartışmalarımız oluyor.
Sık girip çıkmalar orayı genişletir mi ? uzmanlar genişletmez diyorlar. Belli bir ölçüde genişler o belli ölçü de eşinizin penisine göredir. İlişkiden sonra eski boyutlarına döner. Ancak eşinizin penisinden daha büyük bir şeyler girer çıkarsa genişler; normal doğumda genişler. Bunun dışında size genişlemiş gibi gelir ama kalıcı bir genişleme olmaz. Ben bu sorunu kafama çok takıyordum (konum var bununla ilgili) Bu arada genişler diye kullanmamak da saçma dolaba kaldırılmış asla kullanılmayan misafirlik porselen takımlar gibi. Kullanılmadı diye yepisyeni kalmıyor. Yaşa bağlı doku esnekliğinde azalma olduğu için de genişleme oluyor bunun çözümü kegel egzersizleridir bunları araştırın. Ben bir aydır kegel egzersizleri uyguluyorum ve sonuç almaya başladım. Bu arada konumuza dönecek olursak İstedemediğiniz zaman eşinizi kırmadan reddetmek sizin en doğal hakkınız aksi tecavüz gibi olur; ama neden istemiyorsunuz ona bakmak lazım. Sizin isteksizliğiniz eşinizin bu ilişkileri sizin için de zevkli hale getirmemesinden kaynaklanıyor olabilir mi? Zevk alsaydınız isteksizlik olmazdınız. Herkesin libidosu farklıdır. Haftada iki de normal daha sık daha seyrek de normal; Aslında normal herkese göre değişir. Hamilelikten korkuyorsanız korunursunuz. Eşimi yakışıklı bulmuyorum demişsiniz, aranızda ten uyumu yoksa zor. Cinsellikte mutlu olmak evlilikte önemlidir. Siz severek evlenmediniz mi? yani insan bir çekim hisseder aşık olmasa da. Sık kavga etmek insanı kırar ve o da isteksizliğe neden olur. Bence bir çift terapisi falan alabilirseniz iyi olur. Bir ömür böyle geçmez mutsuz olursunuz.

Tabiki doğru değil bu isteksizliğiniz bi rahatsızlıktan dolayı olabilir bi doktora danışın bence bizim en fazla 3 4 güne bir olur bana o bile çok zaman gibi geliyor 🙄

Haftada 2 sık değil, yeni evli sayılırsınız daha sık olabilir, şartlara ve kişiden kişiye değişir bu durum,
Arzulamanin yakışıklılıkla güzellikle hiç alakası yok, sizde isteksizlik var anlaşılan,

Haftada 2 normal bence. Isteksizliginizi de kendinizi kesfederek gecirebilirsiniz, bulabilirsiniz.

Haftada 2 çok normal hatta ilk yıllar gün aşırı dahi çok normal. Eşinizi mi istemiyorsunuz cinsel bir arzunuz mu yok (genel olarak). Önce buna cevap bulmalısınız.
Canım hamileligin de ne kadar ilişkiye giriyorsun çok girmek zararlımı

Yakışıklı değilse neden evlendinki eşlerimizi beğendiğimiz sevdiğimiz için evlenmiyormuyuz

Ne kadar yaptığınız değil, nasıl yaptığınız önemli. Yani uzun arzulu şefkatli ise, kalite üstü alır. Demişsin ki hiç istemiyorum. Neden ? Doğum kontrol hapını mı kullanıyorsun? Kullanıyorsan onların yan etkilerine bulaşmış olabilirsin. Eşini devamlı reddetmen doğru değil. Hanı hasta olursun, yorgun olursun anlarım da ortada bir neden yok. Bir öncede sorduğum gibi, doğum kontrol hapını mı kullanıyorsun? Yoksa sadece eşinden mı soğudun? İlk önce neden istemediği bir kendine sor, kendini sorgula. Cevabı bulamıyorsun bu konuyu eşinle karşılıklı konuş. Uzun bir süreden sonra eşinin sana karşı şüpheleri olur, veya kendisini suçlayıp sinirli olmaya başlayabilir.

Ben eşimle iki üç hafta da bir ikişkiye giriyorum kendisinde isteksizlik var sigarayı çok fazla tüketiyor sürekli yorgun sürekli istedği anlarsa stres oluşup geri çekiliyor olsa bile iki haftada bir bir kere o da kendisi tatmin oluyor on aylık evliyiz ve evlendiğim günden beri böyle nişanlıyken çok saldırırsın kaçardım evlendik şimdi isteği yok üzülüyorum. Rüyalarımda saçma sapan insanlarla şeyler görüyorum yardım edim ne yapabilirim ilaç mı içirsem ? Çok saçma bir şey dedim dimi

Ben eşimle iki üç hafta da bir ikişkiye giriyorum kendisinde isteksizlik var sigarayı çok fazla tüketiyor sürekli yorgun sürekli istedği anlarsa stres oluşup geri çekiliyor olsa bile iki haftada bir bir kere o da kendisi tatmin oluyor on aylık evliyiz ve evlendiğim günden beri böyle nişanlıyken çok saldırırsın kaçardım evlendik şimdi isteği yok üzülüyorum. Rüyalarımda saçma sapan insanlarla şeyler görüyorum yardım edim ne yapabilirim ilaç mı içirsem ? Çok saçma bir şey dedim dimi
Benim daha nişanlıyken böyle. Kafayı yemek üzereyim

Benim daha nişanlıyken böyle. Kafayı yemek üzereyim
Bende öyle yeni evliyiz yeni düşünün ilk zamanlarda gayet iyiydi ilk zamanlar dediğim ilk iki ayı sonrasında hep bahanesi geçim oldu iş stresi oldu bazen soruyorum aldatıyor musun beni diye çıldırıyor bazen ki güzel laf söylesem özledim diyorum mesela başlıyor bağırmaya neden bilmiyorum söylediğin her şey irite ediyor batıyor bana diyor korkuyorum da

Bende öyle yeni evliyiz yeni düşünün ilk zamanlarda gayet iyiydi ilk zamanlar dediğim ilk iki ayı sonrasında hep bahanesi geçim oldu iş stresi oldu bazen soruyorum aldatıyor musun beni diye çıldırıyor bazen ki güzel laf söylesem özledim diyorum mesela başlıyor bağırmaya neden bilmiyorum söylediğin her şey irite ediyor batıyor bana diyor korkuyorum da
Bizim bunun dışında her şeyimiz mükemmel. Bi bu yok. Ben isteyince oluyor. O hiç yanaşmaz.

Back
X