- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi cicekkizmerve
-
Allah baska dert vermesinkızlar eşinize yada sevgilinize ilişki öncesinde böyle dans ediyor musunuz neler yapıyorsunuz kucak dansı oryantal ne bileyim baştan çıkarmk için? yani ben utandım daama eşimin böyle birşey beklediğinden eminim sadece çekindim biraz fiziğim falanda güzel 172 boy 58 kg, sadece yeterince kıvrak olamamaktan çekindim ahahah acil yardım
Şu an mı oluyo bunlarkızlar eşinize yada sevgilinize ilişki öncesinde böyle dans ediyor musunuz neler yapıyorsunuz kucak dansı oryantal ne bileyim baştan çıkarmk için? yani ben utandım daama eşimin böyle birşey beklediğinden eminim sadece çekindim biraz fiziğim falanda güzel 172 boy 58 kg, sadece yeterince kıvrak olamamaktan çekindim ahahah acil yardım
Doğuluyum dans nedir bilmem halay der susarımkızlar eşinize yada sevgilinize ilişki öncesinde böyle dans ediyor musunuz neler yapıyorsunuz kucak dansı oryantal ne bileyim baştan çıkarmk için? yani ben utandım daama eşimin böyle birşey beklediğinden eminim sadece çekindim biraz fiziğim falanda güzel 172 boy 58 kg, sadece yeterince kıvrak olamamaktan çekindim ahahah acil yardım
aynen yaa sarılsam umutlanıyolarBaştan çıkarmak için uğraşmaya gerek yok, bizimki hep baştan çıkık. İçinden gelmiyorsa yapma yahu, adam düşünüyor mu bu kadar?
aynen trakyalıyız beyaaBi tur çiftetelli dönmeden asla sevişemeyiz, kırmızı çizgimiz.
Yaaa boşver, bu kadar da üstüne düşme bence, çok isterse o dans etsin.kızlar eşinize yada sevgilinize ilişki öncesinde böyle dans ediyor musunuz neler yapıyorsunuz kucak dansı oryantal ne bileyim baştan çıkarmk için? yani ben utandım daama eşimin böyle birşey beklediğinden eminim sadece çekindim biraz fiziğim falanda güzel 172 boy 58 kg, sadece yeterince kıvrak olamamaktan çekindim ahahah acil yardım
Konudan bağımsızDoğuluyum dans nedir bilmem halay der susarım