ilişki öncesi dans

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşim oryantel kiyafetler almisdi. Diyor ki gece loş işikda seksi muzik esliginde girdim kivirta kivirta dans etmeye basladim adam gulme krizine girdi. Bir hafta konuşmadim diyor ben de yapamam her halde

Arkadaşim oryantel kiyafetler almisdi. Diyor ki gece loş işikda seksi muzik esliginde girdim kivirta kivirta dans etmeye basladim adam gulme krizine girdi. Bir hafta konuşmadim diyor ben de yapamam her halde
Hintli miyiz biz ya, öpüşcez diye merasimle girelim, bende gülerdim

İnstagramda bi ara bi asansör şakası dolaşıyordu.Dens müziği eşitliğinde.Asansördekilere de dans edin diye tehdit ediyordu

Seni duvardan duvara da vurmak istiyordur kocan vay haline.

Dans değilde hangi şarkıda dans edeceksiniz o da tetikler bence halay vs gibi tiye alanlar olmuş çok güldüm o ayrı ama bana çok kıvrak ve cekici gelen bir kaç şarkı var mesela direkt duymak bile enerjiyi değiştiriyor

yalnız halay acıp oynamak cok mantıklı hahahsshhsha benim enerjim yükseliyor hemen hahaha

ay benim arkqdasımda aldı ve gece cok mutlu bitmis ben hem gülerim hem kıvıramam hahahshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`