- Konu Sahibi txuxlay akar
-
ama gerçekten bu bi skor olsa gerek...
bizde evlendiğimizdegünde 3 4kez oluodu ama 1 sene geçti hergünmutlaka birkez yaparız odabendeisterizyani duramayız şimdide askerde ah canım benim çok özledim bi gelsinde ansını ağlatacam
Aklı başında hiçbir kadının böyle bir soruyla böyle bir forumu meşgul edeceğini düşünmüyorum. Heleki verilen bazı cevaplar çok ilginç. İnsan özel hayatını nasıl bu derece ortaya dökebilir. Yazık.
6-7 senelik bi flörtten sonra evlenmiş olcaz biz de adam ozamana kadar sabrediyo eminim benim ki de canavara dönüşür evlenince :)
:Roflol:aynen benim ki de öyle olcak galiba allegria cığım sırnaşık şey yandık bizz!! yoksa yaşadık mıı???:Roflol: ay çok terbiyesizleştim
Aklı başında hiçbir kadının böyle bir soruyla böyle bir forumu meşgul edeceğini düşünmüyorum. Heleki verilen bazı cevaplar çok ilginç. İnsan özel hayatını nasıl bu derece ortaya dökebilir. Yazık.
ilk zamanlar bizde de günde 6 defa olmuştu.öyle durumda da hiç yataktan çıkmadığımızı bilirim 2 gün...
ama sonra yıllar geçince düzene giriyor.sırası geliyor 15 günü bile buluyor birlikte olmadığımız.o günün şartlarına bağlı yine de...
erkeğin beslenmesine de dikkat etmek gerek.eğer aşırı istekli ise dizginlemek için tatlı kuruyemiş,vs den uzak tutmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?