ilişki sayısı

güzelim biraz geçsinnn bıkar bence ılk gunlerde hatta aylarda da normal ama sacına fönnnnn çekipppppppp arkasından yıknamak zorunda kalmak ertesı gun yenıden fon cekmek sınır edıyo ınsanı amaaa olsun degdıı dıyosunnn ..........azalır sayı haftada 4 eee duser oooooooo

şimdi siz hergün bu tempoda devam edersiniz 2 ay sonra seyrekleşir canım sana eşinle ömür boyu mutluluklar dilerim................

bizde evlendiğimizdegünde 3 4kez oluodu ama 1 sene geçti hergünmutlaka birkez yaparız odabendeisterizyani duramayız şimdide askerde ah canım benim çok özledim bi gelsinde ansını ağlatacam

Aklı başında hiçbir kadının böyle bir soruyla böyle bir forumu meşgul edeceğini düşünmüyorum. Heleki verilen bazı cevaplar çok ilginç. İnsan özel hayatını nasıl bu derece ortaya dökebilir. Yazık.

Yahu bu durumda insanin ne oje süresi gelir,ne fön cektiresi gelir ne de söyle bir agiz tadiyla makyaj yapasi gelir, ne zor seymis bu evlilik !! :)

bizde evlendiğimizdegünde 3 4kez oluodu ama 1 sene geçti hergünmutlaka birkez yaparız odabendeisterizyani duramayız şimdide askerde ah canım benim çok özledim bi gelsinde ansını ağlatacam

anaaa ya benimkide senin ki gibi olursa!? :teselli: kiyamam ki ben ona :teselli:

e burda kiz kizayiz ( yada kadin kadina diyelim )
ne var ki kim kimi taniyor, neden çekinelim ki... :teytey:

6-7 senelik bi flörtten sonra evlenmiş olcaz biz de adam ozamana kadar sabrediyo eminim benim ki de canavara dönüşür evlenince :)

6-7 senelik bi flörtten sonra evlenmiş olcaz biz de adam ozamana kadar sabrediyo eminim benim ki de canavara dönüşür evlenince :)

:Roflol:aynen benim ki de öyle olcak galiba allegria cığım sırnaşık şey yandık bizz!! yoksa yaşadık mıı???:Roflol: ay çok terbiyesizleştim

:Roflol:aynen benim ki de öyle olcak galiba allegria cığım sırnaşık şey yandık bizz!! yoksa yaşadık mıı???:Roflol: ay çok terbiyesizleştim

ne yanması şekerim yaşadık yaşadık tatlicadiarzu

ayy aşkım benim o istediği kadar yaparız sorun değil

bak beni de terbiyesizleştirdintatlicadiarzu

kesinlikle katılıyorum kuzu kapama sana

ilk zamanlar bizde de günde 6 defa olmuştu.öyle durumda da hiç yataktan çıkmadığımızı bilirim 2 gün...
ama sonra yıllar geçince düzene giriyor.sırası geliyor 15 günü bile buluyor birlikte olmadığımız.o günün şartlarına bağlı yine de...
erkeğin beslenmesine de dikkat etmek gerek.eğer aşırı istekli ise dizginlemek için tatlı kuruyemiş,vs den uzak tutmak lazım..

bizimde çok yoğun olmasa bile yoğunda 10 ay oldu evleneli eşimin işi öyle yorucuki eve geldiğinde kolunu bile kıpırdatamıyor ama genede çocuğumuz olmadan evliğin tadını en güzel şekilde çıkarmaya bakıyoruz bu günleri çok arasınız tadını çıkarmaya bak

:1shok::1shok: 6 mıııı :uhm: tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…