• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sayısı

ya ayca :) suçu bize atmasana.... bizde bilioz baştan çıkarmayı... yaptıklarımı 60 yaşındaki adama yapsam cana gelirdi be :( üzlüyorum ama :(((

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Dahiliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer başkanlığında hastane Başhekimi Prof. Dr. Namık Delibaş, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akdoğan, Uzman Dr. Banu Kale Köroğlu ile araştırma görevlileri Erkan Cüre ve Medine Cumhur Cüre’nin nane çayıyla ilgili yaptıkları araştırma ilginç sonuçlar ortaya koydu.

İngiltere’de yayınlanan Phytotherapy Resarch adlı dergide de yer alan araştırmaya göre, nane çayının düzenli tüketimi erkeklerde cinsel isteksizliğe kadınlarda ise tüylerin dökülmesine neden oluyor.

Prof. Dr. Tamer, 2002 yılında Yenişarbademli ilçesinden hastaneye gelen yaşlı bir hastanın şikayeti üzerine, bu kişinin çok fazla nane çayı içtiğini ve erkeklik hormonlarının ölmeye başladığını tespit ettiklerini söyledi. Bunun üzerine fareler üzerinde nane çayıyla ilgili bazı deneyler gerçekleştirdiklerini dile getiren Prof. Dr. Tamer, daha sonra 21 yetişkin kadın ve 5 yetişkin erkek üzerinde araştırma yaptıklarını vurguladı. Prof. Dr. Tamer, düzenli olarak nane çayı içen yetişkin erkeklerde cinsel isteksizlik oluşturduğu, kadınlarda ise tüylerin azaldığını kaydetti. Prof. Dr. Tamer, androjen adı verilen seks hormonuna bağlı kıllanma artışı bildirdi.

Hirşutizmin kadınların özellikle yüz, göğüs ve karın bölgelerinde koyu renkli tüylerin oluşmasına neden olduğunu ifade eden Prof. Dr. Tamer, düzenli olarak beş gün üst üste nane çayı içen kadınların seks hormonlarından testeron düzeyinde anlamlı azalma olduğunu dile getirdi. Seks hormonunun, hirşutizmi tetiklediğine dikkati çeken Prof. Dr. Tamer, testeron düzeyindeki azalma nedeniyle kadınlardaki istenmeyen tüylerinde azaldığını söyledi. Bugüne kadar hirsutizm tedavisinde doğum kontrol hapları veya başka haplar kullanıldığını belirten Prof. Dr. Tamer, orta şiddette hasta olan kadınlar için nanenin doğal bir alternatif tedavi olabileceğini sözlerine ekledi.

bu da link
Link Silinmiştir.

yafff bende 10 günlük evliyim ama 1 kere bile olamadı kısss napıyosun bakim acımıyo mu nası dayanıyosun 4 taneye bi tavsiyede bulunsan hayrına bana herkesin bi sorunu işte biri çok olmasında biri de hiç olamamsından yakınıyo ah biz kadınlar :)))

kislar bunu bi dergide okumustum sizlerlede paylasmak istedim....

Haftada 2 kez seks yapmak, grip olma riski en aza iniyor..
Kış aylarında gribe yakalanmamak istiyorsanız, cinsel yaşamınıza çok dikkat etmelisiniz.
ABD'li bilimadamlarına göre; haftada 2 kez seks yapmak soğuk alma riskini en aza indiriyor. Kışın haftada 2 seferden fazla cinsellik yaşamak ise, insanların bağışıklık sistemine zarar veriyor.
Çünkü fazla seks nedeniyle, bünyesi zayıf düşen çiftlerin bağışıklık sistemi zayıflıyor. Uzmanlara göre, haftada 2 kez seks yapmayı alışkanlık haline getiren kişilerin griple başa çıkan immunoglobulin A isimli hormon seviyesi en üst düzeye ulaşıyor. Bu nedenle uzmanlar, "Haftada ne 2'den az ne de 2'den çok seks yapın" uyarısında bulunuyor.

Epey güldüm emme birsürü yorum tekzip yemiş elif'ten valla merak ettim ne yazıyordu. Ama bu konunun tartışılmasını da garipsedim. Yani bence bu şuna benzemiş, 'Kocam 6 tabak makarna yiyo hergün normal midir' İlginç valla. Birileri kafa mı buluyo diye düşünmeden de edemiyorum:uhm:

gizemcim ben seni çoook iyi anlıyorum.çünkü benm de evlenmeme 1.5 ay kaldı ve ben de aynı durumu yaşarım büyük ihtimal.senn sebebini bilmiyorum ama ben çok korkuyorum.severek evleniyorum ama malesef içim de büyük bir korku var.düşünsene hayatının ilki olacak o ve saçma aama korkuyorum.bir de arkadaşlarım korkuttu birazda onun etkisi var tabi.birileri bu konuyu ne zaman açsa o ortamdan uzaklaşıyorum

yaw kizlar beni de korkuttunuz valla bu ne yaa 4 defa günde yapior haftanin kaç günü yapior peki bunu? yaw birde sen adet olursan baya bir rahatlarsin mesela 5 gün falan
açik açik tirstim ben bu olaydan ben evli degilim ama bazen erkek ark'imla konusurken durduk yere aziyor (hep böyle bu erkek milleti) bazende diyo sirtindan sopayi karnindan sipayi eksik etmicem
benimki bunu simdiden diyor ben sakaya aliyorum ya ciddiyse...
ya benimkide çok istahli çikarsa, hadi evliligin ilk yada en fazla ilk iki haftasi normal olabilirde ya devam ederse...

Back
X