ilişki sayısı

canım cidden biras fazla gibi hergün olması normal benimde yeni evlenen arkadaşlarım var her gün olduğunu sölüyolar ama günmde 3 4 defa sen nasıl dayanıyosun canım buna ya

yakında bu günlerinide ararsın tadını çıkart benim eşim aylardır benimle kardeş kardeş yatıyor. bebeğe ve bana zararı olacakmış gibi bir saplantısı var.gece sarılıyor öpüyor ama o kadar öf öf geçmiyor diyor birde

1 aylık evliliyim bizde haftada 1 kere yapıyoruz o da lütfen yani... bende bu durumdan şikayetçiyim...
bu adamlar ne dengesiz ya

Korkma tulay normal.bizde ilk baslarda gecede 2 3defa sonra sabahlari kalkmadan oluyodu ama artik zamanla azaliyo canim.haftada 4 defa falan yapiyoz simdi:)

olur olur normaldir bizim 7 ay oldu adam herişten gelmemde önce bana saldırıyor.sonra yemek yiyor doyamıyormuş bende utan utan 41 yaşındasın sende faaliyetin azalmış olması gerekirdi diyorum şakalaşıyoruz ama evliliğinin ilk günlerindende kaynaklı olabilir eşin aşırı isteklide olabilir benimki öyle hayalete çeviriyor beni yaa

1 aylık evliliyim bizde haftada 1 kere yapıyoruz o da lütfen yani... bende bu durumdan şikayetçiyim...
bu adamlar ne dengesiz ya

keşke bizimde haftada 1 olsa adam gördüğü yerde saldırıyor evi terk edecmmmmmmmm artık yaa yıkan çık,tekrar gir yıkan çık offffff hakketen dengesizler bunlarKötü Kazen

ay güzelim düzelir be canını sıkma ben 6 senelik evliyim gittikce tempoları düşüyor

valalhi kızlar azalacağını sanmıyorum eşim aynı zamanda sporcu adamın tüm hayatı spor ile geçmiş 1.85 boy 85 kilo var ama vücutda gram yağ yok yapmadığı spor kalmamış anlaşılan bu işide spor ve idman olarak görüyor anlayacağınız işim var gecede 3 kez birlikte oluyor sabah bir kez ve ondan sonrada duş alıp sabah koşusuna gidiyor anlayın artık adamın durumunu ve benim halimi gitsede uyusam diye bakıyorum

Sen ona de ki nane çayı kasları daha da geliştiriyormuş de ve bol bol nane çayı içir. En azından günde 1 e düşer. Ciddiyim bak nane çayı ondaki bu enerjiyi düşürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…