- 5 Mayıs 2018
- 12
- 4
- 1
- Konu Sahibi limonvecilek
3 aydir evliyim, esimle uzun yillar sevgililik dönemimiz oldu. Cok sükür cok iyi anlasiyoruz iliskimiz boyunca dahi seviyeliydik her kosulda. Birbirimize gercekten deger veriyoruz. Fakat kücük gibi görünen ama bir o kadar da beni mahveden bir problemim var. Sevgiliyken de simdi evliyken de yakinlasmalarimiz da bir sey hissedemiyorum. Sadece esime karsi böyle degildi, onceki iliskilerimde ileri hic gitmedim sadece opusmekle ve ufak dokunuslarla sarilmalarla sinirli kaldi. (Keske olmasaymis) Ama o durumlarda bi dokunusta bile herkesin bi ici gidiklanir ama bende sifir his. Esimi gercekten cok seviyorum. İliski sirasinda da beni düsünerek hareket eder hep. Elinden geleni yapiyor ama bir sey hissedemiyorum. Cok titiz ve bakimlidir. İliski anlaminda uzak kalinca ozluyorum esimi arzuluyorum ama is o ana gelince hissiz. Uykularim kaciyor artik, kafama o kadar takiyorum ki.. Hep düzelir diye bekledim.. ama yok... Esim tarafindan hicbir sorun yok, kendisi de memnun kendi acisindan. Bu durumun tipta bir adi var mi, ya da nasil cozebilirim? Bir sürü sey denedim, acaba aklim mi hep baska yerlerde o sirada diyecegim ama yine bi dokunusta veya iliski sirasinda insanin bir seyler hissetmesi gerekmez mi? Cok cok cok uzgunum.. İnsaallah yardim edersiniz...