• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sırasında sorunlar ve psikolojik destek

montsnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok biraz açık olucak ama ilişki sırasında ancak 1 yıldan sonra orgazm olmaya başladım o da dışarıdan destekle. Vajinal değil, eşimle arada bazen bu sorun oluyor ve bundan mı bilmiyorum ama eşim arada sertleşme sorunu yaşıyor yani ilişkiye 20-30 sn ara verince veya vermesek bile o halini kaybediyor bu da benim hevesimi kaçırıyor. Tedaviye gitmek gerekir mi sizce? Beni 3 aydır etkilediğini düşünüyorum eskisi gibi hevesli değilim ve bazen eşime bundan dolayı içten içe kızıyorum neden böyle oluyor diye... Kendime de kızıyorum napıcam kızlar yardım yaşlar 28-30

Bu gibi konuları chapcpt ye yazsanız hem daha profesyonel cevaplar alırsınız ,zahmet edip hesap açıp şifre alıp taa buralara gelene kadar dimi ama ciddi zaman kaybı 😝
İnanın insan ne yapacağını şaşırıyor

Esiniz sertligini kaybediyorsa sizin yapabileceğiniz bir sey yok. Esinizle alakali bir sorun, bunu da esinizin cozmesi gerekiyor. Doktora gitmeden oturdugu yerden mi cozecekmis 🤦🏻‍♀️

Ço

Ya öyle kolay olmuyor yapmıcam diyemiyor ki insan
Yo diyebilirsin ben zwvk almıyorum yumuşuyorsun istemiyorum kocan her istediğğnde karşılık vermek zorunda değilsin tedavi olsun

Sizinle bi alakasi yok sertleşme sorunu eşinizin, gitsin tedavi olsun. Kadin orgazm olmuyor diye sertleşme kaybetmez hic bir erkek.
karşı taraftan yeterli isteği hissetmiyorsa kaybolabilir ya sertlik. ama bence iki türlü de bir uzmanla görüşülebilir. konusmadan kaçması da saçma yani. erkekler bu konuyu neden bu kadar gurur meselesi yapıyor anlamadım. midesi doğru çalışmasa ondan da utansın o zaman 🙄 organ ya bu sonucta

karşı taraftan yeterli isteği hissetmiyorsa kaybolabilir ya sertlik. ama bence iki türlü de bir uzmanla görüşülebilir. konusmadan kaçması da saçma yani. erkekler bu konuyu neden bu kadar gurur meselesi yapıyor anlamadım. midesi doğru çalışmasa ondan da utansın o zaman 🙄 organ ya bu sonucta
Isteksizlik baska orgazm baska, konu sahibi de hic bir keyf almiyorsa bilemiyorum. Her iliski illa orgazmla bitecek yoksa zevk duyulmamistir diye bir seyde yok sonucta o yuzden oyle dusunmemistim.

Isteksizlik baska orgazm baska, konu sahibi de hic bir keyf almiyorsa bilemiyorum. Her iliski illa orgazmla bitecek yoksa zevk duyulmamistir diye bir seyde yok sonucta o yuzden oyle dusunmemistim.
aynen bende her seferinde orgazm olamayabiliyorum, o modum olmuyor sanki. değişik bir duygu ilişki istiyorum ama o kasılma gelmicekmiş gibi oluyor bazen kendiliğinden toparlıyor bazende orgazm olmadan bitiyor ama aldığım zevkle yoksunluk hissetmiyorum diyebilirim. konu sahibi son birkaç aydır bu durum oluyorsa eşinde sitres kaygı vb. durumlar olabilirmi? ilk 1 yılda sorun yokmnuş anladığım kadarıyla.

İşin psikolojik tarafı kesinlikle var. Ama konuşarak halledilemeyecek hiç bir konu yok. Al karşına konuş, beklentilerini, isteklerini, sevdiği pozisyon, kıyafet, konu, yemek, tatil yeri gibi herşeyi konuş. Hangi şehirde son bilmiyorum ama sertleşme ve erken boşalma tedavisi için yüzlerce klinik var. Sok dalga sinir dondurma vs... vs.... Google sorunca hepsini görürsün. Kendinizi eksik hissetmeyin. Düzenli beslenme alışkanlığı eşinin, kan degerlerinizi kontrol ettirin. Eğer Esin o gün işten eve geldiğinde aklınca cinsellik varsa ve herhangi bir konuda tartışma yaşanırsa yada ilişki esnasında ufakta olsa bir konu tartışmaya girerse hevesi kaçıp performans kaybına ulaşması da normal. Tartışma sohbet konularını o işten sonra yapın. Birbirinize güzel sözler söyleyin, güzel kıyafetler edinin, güzel güzel giyinin, ön sevişmeyi uzatın. İntroyu bitirip hemen solo ya geçmeyin ;) ellerinizle birbirinize güzel masajlar yapın, vücudunuzda gezdirin, hazzı arttırın. Arada moda girmekte zorlanıyorsanız doktorunuzla konuşup takviyeler alın.

Back
X