İlişki sonrası kasıklarım ağrımaya başladı, sizce neden olabilir?

yazsonumucizesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
292
153
23
İyi akşamlar kızlar.. İlk defa korunmasız ilişki oldu gün aşırı ovulasyon günlerini takip ederek.. İlk olduğu için kafam da soru işareti yok olcak mi olmayacak ki diye.. ve benim gün aşırı yaşadığımız ilişkilerden 1-2 gün sonra kasiklarim agirmaya basladi 4 gündür ağrıyor hala daha sizce beden olabilir

Cevap yok mu

Bu stresi kenara bırakıp hiçbir şey yokmuş gibi gecikme gününüzü beklemeniz daha yararli olacak emin olun. Bu stres anca sürece zarar verir. Yaşadığınız şey her şey olabilir.

İlk olduğu içindir o. Ben de ilk korunmasız ilişkiden sonra aklına gelecek tüm hamilelik belirtilerini bile yaşadım ilerleyen günlerde. Ama hem psikolojik hem de fizyolojik olduğunu düşünüyorum. Bilimsel tespiti var mı bilmiyorum ama kendi (kaantimce tabi) eğer geri çekme yöntemi ile korunmuş iseniz korunmasız ilişkiden sonra bedenin sperme bir alışma süreci var. Ben de öyle olmuştu açıkçası.

Eveeet geri cekmeydi hep korunma yontemimiz benim vücudum sperme alışık değil o zaman

Ilk deneme ayimda (gecen ay oluyor ) bende oyle olmustum kasık ağrıları, göğüs hassasiyeti hatta mide bulantisi bile yasadim . Bence bunlar psikolojik olarak yaşadıklarımız. Bu ay o ovulasyon, yumurtlama takibini bıraktım takvimleri sildim, olacak mi olmayacak mi dusuncesini bir kenara attim Bence en sağlıklısi gecikme gününü beklemek cunku ne kadar stres yapar düşünürsek bu sürece zarar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…