İlişki sonrası sistit ve gebelik

khilall214

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
175
149
53
28
arkadaşlar merhaba, hemen hemen sürekli ilişki sonrası sistit oluyorum, sebebini de biliyorum kayganlık azlığı sebebiyle tahriş.. ama bunun önüne geçemiyorum antibiyotik bitiyor sistit başlıyor. Gebelik düşünüyorum. Hatta bu ay ovulasyon takibi yapıyordum şuan yine sistitim. İdrar yaparken cayır cayır yanıyorum, şuan bile biber sürmüş gibi. Mecbur başladım yine antibiyotiğe ama devam edeceğim ilişkime yoksa gebelik hayal olacak sanırım benim için.. eşime de söyleyemiyorum bir ay uzaklaşıyor adam sonrasında da hep tereddütlü yaklaşıyor suçluluk duyuyor.. sistite rağmen benim gibi dayanıp devam edip gebe kalan var mı ?

merhaba canım aynı duruma yaşamışız. 8 ay çocuk istedik her yumurtlama günlerimde ilişkisi sonra açıkcası 1-2 saat yatarak hep bekledim duşa giremedim. Ve buda bende her defasında idrar yanması ve vajinal kaşıntı çok yapıyordu deliricek gibiydim artık acıdan. Ama cocuk istediğimiz için mecbur dayandım adetimi geciktirmesin diye ilaç vs bişeyde içemedim. 8 ay buna dayandım yani sen düşün şükür hamile kaldım şimdi o sorunum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…