• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası yanma???

Yazık daha 18 yaşındasn hadi kendine yaptın ailene nasıl yaptın.. Normalmiş gibi bide bununla alakalı soru soruyorsun ailen için üzüldüm. Allah kimseye senin gibi bir evlat vermesin
A a meşru bi durummuş gibi savunmaya bak. Sevişmenin tabiri caiz lakin nikahlı olmayan biriyle sevişmek caiz değil. Sizin gibiler yüzünden ne ahlak kaldı ne namus.. Kuzum yanlış yoldasın yapma yok ben yapicam diyorsan da bunu kimseyle paylaşma kimsenin ahlakıyla oynama.!
Bu nedir yahu? Allah senin gibi evlat vermesin, O caiz değil bu caiz???
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Alemin dininden namusundan size ne?

Kazanacaksan dost kazan düşmanı ananda doğurur der Hz. İsa. Bu yaptığınız tenkitlerle Onu hidayete ulaştırdığınızımı düşünüyorsunuz? Yoksa tenkit ederek daha iyi bir şey yaptığınızı mı düşünüyorsunuz?

idrar tahlili den bekaret falan filan anlaşılmaz,enfeksiyon bu iç camasirdan da olur,alltan baktirma sadece okadar,çatala yatarsan anlar doktor

Bu nedir yahu? Allah senin gibi evlat vermesin, O caiz değil bu caiz???
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Alemin dininden namusundan size ne?

Kazanacaksan dost kazan düşmanı ananda doğurur der Hz. İsa. Bu yaptığınız tenkitlerle Onu hidayete ulaştırdığınızımı düşünüyorsunuz? Yoksa tenkit ederek daha iyi bir şey yaptığınızı mı düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim.

İkisi farklı şey alttan bakmadan anlaşılmaz ayrıca doktorun yanına tek gir annenle girme.

Evet bakirelik testi var ya duymadınız mı? Artık alttan muayene etmiyorlar idrar testinde çıkıyor bakire olup olmadığınız.

Ne yapmışım tam olarak
Ne yapmışım tam olarak pardon??? Sevişmek anormal bir durum mu tabi ki normal saçma saçma konuşmayın lütfen bilmediğim için soru sordum
Normalse ,neden kızlığının bozuldugunu ogrenmelerinden korkuyorsun ki?

O degilde annenin ogrenmesinden madem korkuyosun niye bu halti yiyosun? Ogrenirse de amannn anne normal seyler pardonn nesi anormal iki verdim geldim dersin :rolleyes:

Buraya sormak yerine tam araştır. Burada laf etmekten başka bi cevap bulamazsın

Ya cidden bende bi konu açmıştım bir derdim var konu başlığında herkes ne kadar mükemmel yaşıyor bu hayatı dedim yahu. Millet dalga geçmeye yer arıyor. Burda herkes ahlak bekçisi kanun bekçisi. Kız deneyimli birilerine yapılan testlerle bulaşının cinsel yolla olduğu ortaya çıkar mı bunu sormaya çalışıyor. Biri diyor cinsellik eğitimi biri diyor allah senin gibi evlat vermesin. Kadının düşmanı yine kadın tabiki

Peki doktora gidersem idrar tahlili ile anlaşılır mı bakire olmadığım?
Asla ve hiçbir şekilde anlaşılmaz. Kan ya da idarla nasıl anlaşılsın ya biraz mantık. Doktor muayenesinde de alttan bakmaz. Niye baksın🤦🏻‍♀️ Zaten kadın doğuma değil dahiliye ye gidin ilişki falan demeye gerek yok. İdrar yaparken yanma oluyor diye gideceksiniz.

A a meşru bi durummuş gibi savunmaya bak. Sevişmenin tabiri caiz lakin nikahlı olmayan biriyle sevişmek caiz değil. Sizin gibiler yüzünden ne ahlak kaldı ne namus.. Kuzum yanlış yoldasın yapma yok ben yapicam diyorsan da bunu kimseyle paylaşma kimsenin ahlakıyla oynama.!
Yav sizene. Evlenmeden olmaz muhabbetini kaçıncı yüzyılda kaldı. Herkes sizinle aynı inanca ya da ahlak anlayışına sahip olmak zorunda mı? Ben inanmıyorum. İnanana karışmıyorum. Size de tavsiye ederim.

Alakası yoktur da ben korktuğum için sordum. 18yasındayım annemle falan gidersem tahlil sonuçlarından anlaşılır mı diye sordum. Veya başka bir işlem yapılıyor mu bu sırada anlaşılabilecek
Ben bir daha net olarak yazayım, anlaşılma ihtimali biç bir koşulda yok. Alttan bekarak zarın var mı diye bakacak hali yok. Şikayetinizi dinler kan sayımı ve idrar ister. Bu tahlillerde kanda crp ye idrar da lökosit sayısına bakar. Kan ya da idarda değerler kızlık zarına göre değişmez. Eğer enfeksiyon görürse antibiyotik yazar. Bakirelere aşağıdan bakma teklifinde bulunmaz. Yada evli misiniz diye sorar. Ama 18 yaşında birine bu soruyu da soracağını sanmam. Bana hayatımda ilk defa hamileyken alttan baktılar. Aşağıdan muayene beni rahatsız ettiği için şu an evli ve çocuklu olmama rağmen ben çok zorunlu değilse tercih etmediğimi söyleyebilirim. Bu da bir hak yani. Hiç merak etme. Geçmiş olsun.

Ben bir daha net olarak yazayım, anlaşılma ihtimali biç bir koşulda yok. Alttan bekarak zarın var mı diye bakacak hali yok. Şikayetinizi dinler kan sayımı ve idrar ister. Bu tahlillerde kanda crp ye idrar da lökosit sayısına bakar. Kan ya da idarda değerler kızlık zarına göre değişmez. Eğer enfeksiyon görürse antibiyotik yazar. Bakirelere aşağıdan bakma teklifinde bulunmaz. Yada evli misiniz diye sorar. Ama 18 yaşında birine bu soruyu da soracağını sanmam. Bana hayatımda ilk defa hamileyken alttan baktılar. Aşağıdan muayene beni rahatsız ettiği için şu an evli ve çocuklu olmama rağmen ben çok zorunlu değilse tercih etmediğimi söyleyebilirim. Bu da bir hak yani. Hiç merak etme. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Burada ki çoığu insan dalga alıyor anlamadığım bir şekilde. Dokota gittim antibiyotik yazıp gönderdi. Çok sağolun

Ya sanki bana okulda cinsel eğitim veriliyor, efendime söyleyim annem karşıma geçip "Kızım bak buradan çiş yapılıyor, buradan ürüyorsun." diye anlattı. Birçoğumuz arkadaşlarımızdan, internetten öğreniyoruz ne öğreniyorsak. Şurada birçok evli barklı kadın bile mastürbasyon yapmayı bilmiyor. Kızın suçu yok ki idrar deliğinin ayrı yerde olduğunu bilmiyorsa eğer. Bir de size ne kardeşim, tabi ki anne babasından gizleyecek. Burası Avrupa mı? Kaçınızın anne babası çocuğunun tercihlerine, hayat biçimine saygı duyuyor ki buna da duysun?

Back
X