- Emoji Skoru
- 1.015
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
Doktoruma msj attım da henüz dönmedi bana.eğer devam ederse yarın gidicem doktora .yani ilk defa böyle olduDoktora gorunun derim enfeksiyon olabilir
Cumartesi günü kontrolüm var gideceğim inşallahBi cok sebep olabilir, servisit yara enfeksiyon cin mutlaka doktora görünün
Gayet normal arada bana da oluyor demek ki içinde regline dair biraz kalıntılar kalmış ilişki sonrası vajinadan atıldı eşinin spermleriyle birlikte...Cumartesi günü kontrolüm var gideceğim inşallah
Ama hala devam ediyo sanki elin kanar ya öyle kan geliyoGayet normal arada bana da oluyor demek ki içinde regline dair biraz kalıntılar kalmış ilişki sonrası vajinadan atıldı eşinin spermleriyle birlikte...
Benim 4 gün gelmişti geçen aylarda anneme sormuştum doktora gidecektim o da durumu anlattı kafama yattı dediğim gibi adet kalıntısıdır ama yinede tabi ki doktora gidin gitmeyin demiyorum sadece içiniz rahat etsin çok endişelenmeyin diye söyledim.Ama hala devam ediyo sanki elin kanar ya öyle kan geliyo
Adet kalıntısı koyu kırmızı yada kahve oluyor canımBenim 4 gün gelmişti geçen aylarda anneme sormuştum doktora gidecektim o da durumu anlattı kafama yattı dediğim gibi adet kalıntısıdır ama yinede tabi ki doktora gidin gitmeyin demiyorum sadece içiniz rahat etsin çok endişelenmeyin diye söyledim.
Bence ihmal etmeyin smear testi yaptırın hafife alınmamalıBenimde hep basima gelir her seferind ebaktirdim o donemde vajinal kanama hc goremediler nedenini hala ben de bilmiyorun silerken geliyor ama idrarda ve vajina olara ckmiyor