Soğan çok faydalı adet söktürüyor diye biliyorum2 ay önce incir başlamıştım kist ve adet düzensizliği yaptı bendehazır ki adet düzenimi bozdu kist te çabası
Benim 7 ay oldu evleneli daha 3 aydır deniyoruz. Doktor hormonlarında birşey yok . Hormonlarıma bakmadan önce sağ yumurtalığında tembellik var demişti. Hormon sonuclarımı görünce söylediklerimi unut hiç bir sorun yok dedi. Aklımı da karıstırdıİlk ay klomen verdi kontrole gittiğim de çatlama iğnesi
Öyleymiş fakat ben tarkusal içtim doktor verdiği ilacı kullandım adetim 15gun sonra geldiSoğan çok faydalı adet söktürüyor diye biliyorum
İlişkiye girdikten sonra düz de durup uzanabilirsin ben hep sağ tarafa doğru uzandım ayaklarım yüksekte hamile kaldımİlişki sonrasında kalça altına yastık koyuyorum ve ayaklarımı kaldırmam gerektiği söylemdi. Başka neler işe yarar yrdımcı olabilir misiniz.
Duş almayı biraz daha geç saatlere bıraksan iyi olur . Suyla temasta ölüyor . Yıkanmadığın müddetçe de spermler 48 saat kadar içerde yaşayabiliyormuş. O nedenle etik olmasa da bir gün kadar beklemekte fayda varBu ay Çatlama iğnesi yapıldı bende bel altıma yastıkla 1saat bekledim sabaha karşı da duş aldım bu ay sürekli olarak deneyeceğim yastık işini fakat ayaklarım kaldırınca bende bulantı oluyor
Sorununuz yoksa kür uygulamayın. Sorunu olmayıp uygulayınca Kist oluştu diyen bi çok kişi okuduk burada.Hormonlarıma da baktırdım bir sorun hok dedi doktor. Kürler var yumurtlamayı destekleyen onları yapmalı mıyım diye düşünüyorum
Sağ tarafa yatıp ayaklarını nasıl kaldırıyorsunİlişkiye girdikten sonra düz de durup uzanabilirsin ben hep sağ tarafa doğru uzandım ayaklarım yüksekte hamile kaldım
Ayaklarımın altına yüksek yastık koyuyorum bacaklarım da üst üste geliyor duvara yakınsan sağ bacağını duvar da dayaya bilirsin yada sol tarafa da yatabilirsinSağ tarafa yatıp ayaklarını nasıl kaldırıyorsun
Evet kaldır spermler geri çıkmasın uzun süre Uzan kalkma tlyarim saat falan hemen de WC ye gitme yıkama duş alma dusu gerekirse yarına birak hergun yada 2 günde bir ilişkiye gir yumurtlama ya 2 gün kala ben başladım calismayaAyakları kaldırmak mı gerekir
Sağa yatıp cenin pozisyonunda da durabilirsin demişlerdi. Neden sağ o da garip. Doktora gittiğimde sağda tembellik var demişti adetimin 3. Günüydü test yaptı hormon. Temiz cıkınca hersey harika hiç bir sorun yok söylediklerimi unut dediAyaklarımın altına yüksek yastık koyuyorum bacaklarım da üst üste geliyor duvara yakınsan sağ bacağını duvar da dayaya bilirsin yada sol tarafa da yatabilirsin
Sağda tembellik varsa sola yat sol tuplerevgider direkSağa yatıp cenin pozisyonunda da durabilirsin demişlerdi. Neden sağ o da garip. Doktora gittiğimde sağda tembellik var demişti adetimin 3. Günüydü test yaptı hormon. Temiz cıkınca hersey harika hiç bir sorun yok söylediklerimi unut dedi
Demek sıkıntın yok kaç aydır uğraşıyor sunSağda tembellik varsa sola yat sol tuplerevgider direk
Benimde 5 gün var ama basladım bende . Yumurtlama günleri 2 defa yapmayı dogru bulmuyorlar ne düşünüyorsunEvet kaldır spermler geri çıkmasın uzun süre Uzan kalkma tlyarim saat falan hemen de WC ye gitme yıkama duş alma dusu gerekirse yarına birak hergun yada 2 günde bir ilişkiye gir yumurtlama ya 2 gün kala ben başladım calismaya
Daha 2 bitti ama yumurtlama günlerini cok kaçırdığım olduDemek sıkıntın yok kaç aydır uğraşıyor sun
İlaç kullanıyor muydunuz aynı dönemde bana klomen ve duphaston kullanırken kist oluşmuştu incirle ilk defa duydum birde incir gibi besinler prolakton hormonunun artırıyormuş herhangi belki bu yüzden tetiklemiştir2 ay önce incir başlamıştım kist ve adet düzensizliği yaptı bendehazır ki adet düzenimi bozdu kist te çabası
Vallahi bilmiyom ben iki gün önce başladım yumurtlama bitti adete 1 hafta kala ilişkiyi kestim ne kadarı doğru bilmiyorum iki günde bir yapıyordum geneldeBenimde 5 gün var ama basladım bende . Yumurtlama günleri 2 defa yapmayı dogru bulmuyorlar ne düşünüyorsun
Bende hangi taraftan yumurtlarsan o tarafa yatınca kolay oluyor diye duymuştumSağa yatıp cenin pozisyonunda da durabilirsin demişlerdi. Neden sağ o da garip. Doktora gittiğimde sağda tembellik var demişti adetimin 3. Günüydü test yaptı hormon. Temiz cıkınca hersey harika hiç bir sorun yok söylediklerimi unut dedi
Adetlerin duzensizse sıkıntı olur yumurtlamayı bulamazsın bende 5. 6 ay uğraştım olmadı son ayda soğan kürü yaptım sonrası hamile kaldım hep sağ yattım yumurtlama gününü kacirmadimDaha 2 bitti ama yumurtlama günlerini cok kaçırdığım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?