İlişki sonrasında neler yapılmalı hamile kalmak için?

İlk ay klomen verdi kontrole gittiğim de çatlama iğnesi
Benim 7 ay oldu evleneli daha 3 aydır deniyoruz. Doktor hormonlarında birşey yok . Hormonlarıma bakmadan önce sağ yumurtalığında tembellik var demişti. Hormon sonuclarımı görünce söylediklerimi unut hiç bir sorun yok dedi. Aklımı da karıstırdı

İlişki sonrasında kalça altına yastık koyuyorum ve ayaklarımı kaldırmam gerektiği söylemdi. Başka neler işe yarar yrdımcı olabilir misiniz.
İlişkiye girdikten sonra düz de durup uzanabilirsin ben hep sağ tarafa doğru uzandım ayaklarım yüksekte hamile kaldım

Bu ay Çatlama iğnesi yapıldı bende bel altıma yastıkla 1saat bekledim sabaha karşı da duş aldım bu ay sürekli olarak deneyeceğim yastık işini fakat ayaklarım kaldırınca bende bulantı oluyor
Duş almayı biraz daha geç saatlere bıraksan iyi olur . Suyla temasta ölüyor . Yıkanmadığın müddetçe de spermler 48 saat kadar içerde yaşayabiliyormuş. O nedenle etik olmasa da bir gün kadar beklemekte fayda var

Hormonlarıma da baktırdım bir sorun hok dedi doktor. Kürler var yumurtlamayı destekleyen onları yapmalı mıyım diye düşünüyorum
Sorununuz yoksa kür uygulamayın. Sorunu olmayıp uygulayınca Kist oluştu diyen bi çok kişi okuduk burada.

Sağ tarafa yatma olayını bende duydum ama sağa yatıp ayagımı nasıl kaldırıcam hala onu düşünüyorum rumuz:acemii

Sağ tarafa yatıp ayaklarını nasıl kaldırıyorsun
Ayaklarımın altına yüksek yastık koyuyorum bacaklarım da üst üste geliyor duvara yakınsan sağ bacağını duvar da dayaya bilirsin yada sol tarafa da yatabilirsin

Ayakları kaldırmak mı gerekir
Evet kaldır spermler geri çıkmasın uzun süre Uzan kalkma tlyarim saat falan hemen de WC ye gitme yıkama duş alma dusu gerekirse yarına birak hergun yada 2 günde bir ilişkiye gir yumurtlama ya 2 gün kala ben başladım calismaya

Ayaklarımın altına yüksek yastık koyuyorum bacaklarım da üst üste geliyor duvara yakınsan sağ bacağını duvar da dayaya bilirsin yada sol tarafa da yatabilirsin
Sağa yatıp cenin pozisyonunda da durabilirsin demişlerdi. Neden sağ o da garip. Doktora gittiğimde sağda tembellik var demişti adetimin 3. Günüydü test yaptı hormon. Temiz cıkınca hersey harika hiç bir sorun yok söylediklerimi unut dedi

Sağda tembellik varsa sola yat sol tuplerevgider direk

Benimde 5 gün var ama basladım bende . Yumurtlama günleri 2 defa yapmayı dogru bulmuyorlar ne düşünüyorsun

2 ay önce incir başlamıştım kist ve adet düzensizliği yaptı bende hazır ki adet düzenimi bozdu kist te çabası
İlaç kullanıyor muydunuz aynı dönemde bana klomen ve duphaston kullanırken kist oluşmuştu incirle ilk defa duydum birde incir gibi besinler prolakton hormonunun artırıyormuş herhangi belki bu yüzden tetiklemiştir

Benimde 5 gün var ama basladım bende . Yumurtlama günleri 2 defa yapmayı dogru bulmuyorlar ne düşünüyorsun
Vallahi bilmiyom ben iki gün önce başladım yumurtlama bitti adete 1 hafta kala ilişkiyi kestim ne kadarı doğru bilmiyorum iki günde bir yapıyordum genelde

Bende hangi taraftan yumurtlarsan o tarafa yatınca kolay oluyor diye duymuştum

Daha 2 bitti ama yumurtlama günlerini cok kaçırdığım oldu
Adetlerin duzensizse sıkıntı olur yumurtlamayı bulamazsın bende 5. 6 ay uğraştım olmadı son ayda soğan kürü yaptım sonrası hamile kaldım hep sağ yattım yumurtlama gününü kacirmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…