İlişki tarihi belliyse yinede SAT goremi doğum tarihi hesaplanır?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Merhabalar
Benim merak ettigim bir konu var ilişki tarihi belli ise yinede Son Adet Tarihini mi baz alırız doğum tarihi hesaplanırken....

Merhabalar
Benim merak ettigim bir konu var ilişki tarihi belli ise yinede Son Adet Tarihini mi baz alırız doğum tarihi hesaplanırken....
Evet..
Her durumda son adet tarihinize gore hesaplarsiniz. Tup bebekte transfer tarihi bellidir ama yine de gebelik haftasi ve dogum SAT'a göre hesaplanir.

Son adet tarihi baz alınıyor canım benim 16 aralıktı doktora gittiğimde 24 aralık gibi görünüyordu doktor geç döllenme dedi pazartesi gittiğimde 16 aralığa döndük geri :) o yüzden Zaten haftalık olarak hesaplanıyor aylık olarak 10 ay oluyor :)

Merhabalar
En son adet olmaya başladığınız gün yumurtanızın yaşı başlar gelişir döllenir ve tutunur. Tutunduğunda da 2 haftalık bir yaşı vardır bebeğinizin yani bu nedenle hep son adet tarihi baz alınır. O halk arasında aaa ben adetliyken hamile kalmışım inanışı buradan gelir tıbbi gelişimini bilemedikleri için ama öyle bir şey mümkün değildir.

Back
X