Ben 32 erkek arkadaşım 47 yaşında . Ben daha önce bir evlilik yaptım ve bir çocuğum var . O işe hiç evlenmemiş . Bir aydır ilişkimiz var . Aynı meslegi yapıyoruz. Eğitim gerektiren saygin ve unvanlı bir meslek . Fakat kendisi ile gorustugumuz ilk günden beri hep consellik talebi oluyor . Bu da acaba farklı bir amaç için mi benimle birlikte diye sorgulamama sebep oluyor . Başlarda bir süre red ettim fakat geçen hafta birlikte olduk . Bencil değildi , kibar ve hoş bi gece oldu . Öyle sapık ve sapkin bir adam gibi değildi . Gecesinde de sabaha kadar bana sarilarak uyudu ve sabah kahvaltı ve kahve hazırladı . Söylediğine gore ilk gördüğü günden itibaren bana arzu duyduğu ve bunda anormal bir şey olmadığı . Gorustugumuz zaman da konuşurken öyle cinsellik konuşmuyor yaklaşmıyor yemek yiyip kahve içip sokakta el ele tutuşup geziyoruz fakat gecenin sonuna doğru talep etmeye başlıyor . Bir diğer sorun ise mesajlaşma konusunda iletişime kapalı . Kısa cevaplar alıyorum ilgisiz davranıyor gibi hissediyorum. Rahatsız olduğum konuları söyleyince be tartışma sevmiyorum diyor ya da o mesajları hiç görmezden geliyor . Uzun uzun yazdığım mesajlara “tamam” veya beğeni yapıp benim uykum geldi gibi cevaplar vererek kapatıyor . Onun haricinde akşamları eve geldikten sonra telefonda arar saatlerce konuşuruz ve çok konuskan bir adam olur . Yüzyüze olduğumuz zamanda öyle kibar ve konuskan bir adam . Mesajda veya konuşurken cinsellikten hic bahsetmiyor bu arada öyle fantazi falan tarzı muhabbetler yapmıyor . Çapkın bir adam gibi de hissediyorum mesajlara cevap vermediği zaman hep bir başkası ile birlikte diye düşünüp Paranoyak biri olmaya başladım . Ki ciddi bir ilişki istediğimi en başında söyledim o da sorumluluktan kaçmadığını benimle her çiftin olduğu gibi gezip tozup her şeyi yaşamak istediğini ekstra olarak cinsellikte istediğini söyledi . Aramızda da mesafe var 3 saatlik . Konuşurken falan çok samimi ve sıcak davranıyor . O paranoya geçiyor ama sonra gece düşüncelere dalıyorum . Acaba kullanmak mı istiyor diye . Bir de hiç sevgi sözü duymuyorum bunu da defalarca söylememe rağmen kalpli emoji gönderiyorum işte bu mesafeden daha ne yapabilirim ki diyor . Oysa bir aylık sürede birkaç defa Canim dışında bir şey söylemedi . Ne düşünüyorsunuz