İlişki yüzünden ..

ozumse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
340
3
26
Diyarbakır
Arkadaşlar bundan önce konu açmıştım sevgilim kfr ediyor diye neyse bir şekilde barıştık ve rüya gibi geçti 1 ay ..3 yıldır beraberz geçen ilişkiye girelim ters dedi hayır dedim.
Nolucak falan dedi ısrarla hayır dedim.Küstü bu konuşmuyorz.Bende ona benmle ilişki içn çkmadn falan dedm buda o yüzü verdin yapcaksın dedi,zaten annenlede tanıştırmadın bu ilişki biter dedi tanıştırmasan.Ben anneme anlatırsam üniversiteye başlamadan biter+yüzüme bakmazlar+şimdide tanıştırmıyorsun bitti dedi.
Nasıl teselli bulayım ki..Diyoki zorla tanıştın annemle.Ben hiç gitcem demedim ......gelene kadar dedi.Böyle işte.. Yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski konularına göz attım.. Kalbini kırmak istemiyorum daha yaşın küçük anlaşılan ama bir pisliğin içinde yüzüyorsun..

Çek çıkar kendini.

Madem bitti demiş daha ne istiyorsun, kurtuldun işte.

Anana babana ana avrat düz gitmiyor mu bu çocuk??

Seni ilişkinizi babana söylemekle tehtid etmiyor mu?

Birde tersten ilişki teklif etmiş.. Zina günahtır da anal bin kat daha fazla günahtır..

Ayrılacak diye kabul etmeyi mi düşünüyorsun?

SAKIIIIINNNNNN!!!!

Senin baban sadece ismin bir çocukla anıldı diye seninle 5 ay konuşmayan bir adam değil mi? Eğer böyle bir ilişki içine girdiğini duyarsa seni lime lime doğrar..

Hadi herseye rağmen devam ettirdin bu ilişkiyi evlendin diyelim sonu ne olacak? Anana babana küfür eden adam sadece bununla kalır mı sanıyorsun? Ağzını burnunu dayaktan dümdüz eder senin.. Kendine güvenini kaybeder sünepe gibi yaşarsın..

Bu mesajımı okuyan arkadaşlardan çok özür diliyorum farkındayım oldukça kaba dille yazılmış bir mesaj ama bu küçük kızı birinin bu şekilde sarsması gerekiyor. Yoksa kendi hayatını karartıcak..

Sen güzel hayalleri olan bir kızsın, okuyup öğretmen olmak istiyorsun.. Lütfen böyle bir itin hayatını, hayallerini karartmasına izin verme!!!Lütfen..

Evet hepsini yapıyordu,ama düzeldi yada öyle gösterdi.
17 yaşındayım evet daha hiçbirşeyin farkında değilim belki ama onunla büyüdüm
Ailesi falan hep seviyodu beni bi o sevmiyormuş sanırım..
Asla kabul etmem!Günahını çok iyi biliyorum.
Annenle tanıştırmasan bitti dedi.Çok yanlış tanımışım sevdin sanmışım dedi.Aradım ağlıyodm ne yapıyorsun dedi ps3 oynuyorum dedi peki dedim kapttıkBu ilişkiyi evliliğe taşımayı istemiyordum zaten,kendimi soğutmak istiyordum ama,son zamanlarda öyle güzel konuşuyordu ki tekrardan bağlandım..Evet döver biliyorum ama işte

Son düzenleme:
Bak sen ağlıyorsun adamın umrunda bile değil ps3 oynuyor..

Ben senin yerinde olsam bir kaç kez buluşurum pcsinde vs fotoğraflarım varsa silerim, telefonundan mesajlarımı silerim.. Ona hiç bir koz bırakmam ki beni aileme söylemekle tehtid edemesin.

Bu çocuk resmen serseri.. Değişmez, değişmiş gibi davranır istediğini alana kadar..ki zaten sende söylüorsun iyi hali 1 ay sürmüş.. İstediğini alamayınca göstermiş gerçek yüzünü..

ıyy midem bulandı
kusura bakma ama sevgilin olacak adam bozuntusu tam bi pislik
çok şükür istediğini yapmamışsın bırak o pisliği
küfür, hakaret, sallamama, senin isteklerini önemsememe ne ararsan var
hazır ayrılmışken dönme daha
onla büyüdüysen büyüdün nolmuş herkes ilk sevgilisiyle mi evleniyor sanki
unutursun

Aslında hep istiyordu hayır diyordum,bi kaç defa gel size gidelimyapalım falan demişti ısrarla hayır dedim.Pcsine giremem marketleri var evlerinin altında utanırım babası falan var.İşin kötü ona ben ailenle tanışmak istedim mi ki dedim.Diyo ki bi kere tanıştırcam dedim kurtulamadım çenenden ....... bize gelene kadar dedi.Halbuki hiç istememiştim..İçim acıyor..Yanıyor ..Off .. sevgisinden hiç şüphe duymadım az öncebile lan mk ne ibneymişsn tanıyamamşm seni dedi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet küfür ve önemsememe çok var.Dışarı adım attırmaz seviyorum kıskanıyorum der.Ama çok sevdimÇok güvendim bırakmaz dedim yaslandığım ağacımdı benim..Haftaya sınavım var nasıl giricem ben..

Canım sen sınavına odaklan.. İlerde karşına okadar güzel insanlar çıkacak ki şu çocukla geçirdiğin zamanlarına acıyacaksın..

Sana ve düşüncelerine değer veren, seni el üstünde tutan, kültürlü, yanında taşımaktan utanmayacağın, gerçekten ömrünün sonuna kadar seni mutlu edebilecek bir insan.... Mutlaka çıkacaktır karşına, işte ozaman anlayacaksın gerçek aşkı.. Bu hissettiğin aşk falan değil..

Sen sadece mesleğini eline almaya bak.. İnan bana gerisi kendiliğinden olur..

Eğer pcsine ulaşamıyorsan, bundan sonra foto vs çektirme onunla.. Koz verme eline.. Güven olmaz bu çocuğa..

Ben şimdi bu kafayla girersem kazanamam ki Mesleğimi alınca herşey güzel olacak biliyorum.. Ama işte şu an sadece güzel anlar var aklımda.Birde yalnız siz yardım ettiniz allah razı olsun ..

Şidmi netten yazıyor dediki ya annenle tanıştırcan yada ilişkiye gircez sen seç..bende ilişki evlenince,ailem üni kazanında dedim oda son kararın mı dedi.Bende sen ilişkiiçin bu kadar düştüysen bilemem dedim.Oda evet düştüm face şifremi değiştircem kızları eklicem umrumda değilsin dedi bende terk edildim değil mi dedim.Oda yok kızları eklicem dedi..Terk etsem yüzüne derdim dedi.Bir süre görüşmeyelim dedi..

Son düzenleme:
3 Yılını kurtarmaya çalışmak için bütün bir hayatını mahfetmeye değermi?
Böyle saygısızz seviyesiz birini nasıl seviyorsunn?? 3 yıla kadar zaten soğuman gerekirdi..
Biir de sadece sana saygısız değil ailene de öyle.. Tehdit etmek ne demek yaa?
Sen bu çocuğa nasıl güvenebiliyorsunn inanamıyorum..
Evet yaşın küçük ama senin yaşındayken benimde ilişkim vardı ama böyle şeyler yaşasaydım kör kütük aşık olsam bile böyle yapmazdım.
Biraz aklını başına al ve biran önce kurtulmaya bak..
Giden 3 yılın olsunn ve bu da sana bir ders olsun..

Bak canım içinin yandığını biliyorum ama dik dur ne aşağılık bi insan bu ya....

Az önce yazdım yazdım yanlışlıkla parmağım ekrana değdi kapandı..

Sakın bu çocuğa boyun eğme kaç yaşında bu??

Bu yazdıklarını kaydettim bir daha beni rahatsız edersen savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, tehtid edip reşit olmayan birini ilişkiye zorladığın için tutuklanırsın bile de.

Kurtul bu pislikten..

hala şu yaratığa prim mi veriosun

şaka mı ya
konu sahibi arkadaşım onunla büyüdüm diyosun ya yaşın daha 17 sen büyümemişsin ki onunla büyüyesin..
sen bu şekilde devam edersen o çocuğun istediğini yaparsın ömür boyuda dizlerini döversin aileme sölemesin die.

Son düzenleme:
inanamıyorum yaptığı şeyler, söyledikleri adice. küfretmesi, sen istemediğin halde ilişkiye zorlaması ne demek ya! kesinlikle bitirmelisin ilişkini! böyle biriyle gelecek hayal edebilir misin? sana saygısı yok, sevse zaten bunları yapmaz. sanırım akranız seninle ben lise son sınıfım. bak bu sene bizim için çok önemli geleceğimiz için, hayatımızın geri kalanını etkileyecek bi sene.
bir an evvel toparlan çıkar o pisliği hayatından, derslerine çalış, gurur her şeyden önemlidir. sakın aşkın gurur olmaz deme bak gurur insanı insan yapan bi değerdir. kendi ayaklarının üstünde durabilirsin, o olmadan yapabilirsin. daha fazla tahammül edersen her şey daha kötü olacak gibi.

canim bu adam cok igrenc bir karaktere sahip. ya annenle tanistir, yada iliskiye girelim ne demek yaa? birinin digeriyle hem ne alakasi var? sakin ailenle tanistirma. zaten tahmin ediyorum ki o adamda ailenin yanina gelip, seni rezil felan edecek cesaret de yok. alismis seni ezmeye, sana baski kurmaya yine yapiyor iste. sakin kanma ona. sanirim terk edildim diyecegine "tamam kimi istiyorsan ekle, hatta eklemekle kalma, benden istedigin ama bulamadigin iliskiye de onlarla gir ve beni sakin birdaha arama" deseydin simdi hem karsisinda güclü durmus olurdun, hemde ondan kurtulurdun. diger arkadaslar da demis, okuluna odaklan. sinavin varmis, derslerini calis. evet simdi seviyorsun, icin aciyor ama bunlar gecer. yakinda üniversiteyi kazaninca, yep yeni bir hayatin ve yeni arkadaslarin olacak. o zaman onu zaten begenmemeye baslayacaksin. sen okudukca daha akilli ve kültürlü olacaksin. gözlerin dünyaya cok farkli bakacak. böyle akilsiz bir adam icin hayatini sakin mahfetme. ilerde cok pisman olursun ama dönüsün olmaz. kalbini degil mantigini dinle. inan kazanan sen olursun. Allah yardimcin olsun ve herseyi gönlüne göre versin insallah!

hiç lafı uzatmayacağım canım direkt ayrıl bu pislikten tehdit ederse de karokola bildir onu orda ters ilişki neymiş ana avrat düz gitmek neymiş öğretirler o adamın serefsizliğine alet olma yürü git canım önünde daha çok uzun ömür var bitirme kendinide eğitiminide ailenide kimse kimsenin uğruna ölmüyor bu bir gerçek ölsem ben ölürdüm merak etme uzattım lafı ama derhal ayrıl lütfen bunu kendin için yap

Haklısınız , hepinize tşk ederim.sırf merak edicek diye faceni sende aç demişti.Açmıcam bu hafta kalsın öyle.Karne günüde konuşmayacagım lise btti sonucta.
Bu kadar söz söyledi,yanıma yanaşırsabu sefer benim tepem atık görüşmeyelim diyeceğim.
19 yaşında o,bende 17yim.
14 yaşında tanıştık onunla oda 16 idi o zaman sakalları bile yoktu
Neyse çok sevdim galiba ben,1 yıldır ilişki diye beynimi yedi ben yok dedikçe o var dedi.
Hepinize teşekkür ederim,ölmem ya gencimgüzelim,elimi sallasam 50si,çok sağolun rabbim hepinizden ayrı ayrı razı olsun inşallaaah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…