Evet hepsini yapıyordu,ama düzeldi yada öyle gösterdi.Eski konularına göz attım.. Kalbini kırmak istemiyorum daha yaşın küçük anlaşılan ama bir pisliğin içinde yüzüyorsun..
Çek çıkar kendini.
Madem bitti demiş daha ne istiyorsun, kurtuldun işte.
Anana babana ana avrat düz gitmiyor mu bu çocuk??
Seni ilişkinizi babana söylemekle tehtid etmiyor mu?
Birde tersten ilişki teklif etmiş.. Zina günahtır da anal bin kat daha fazla günahtır..
Ayrılacak diye kabul etmeyi mi düşünüyorsun?
SAKIIIIINNNNNN!!!!
Senin baban sadece ismin bir çocukla anıldı diye seninle 5 ay konuşmayan bir adam değil mi? Eğer böyle bir ilişki içine girdiğini duyarsa seni lime lime doğrar..
Hadi herseye rağmen devam ettirdin bu ilişkiyi evlendin diyelim sonu ne olacak? Anana babana küfür eden adam sadece bununla kalır mı sanıyorsun? Ağzını burnunu dayaktan dümdüz eder senin.. Kendine güvenini kaybeder sünepe gibi yaşarsın..
Bu mesajımı okuyan arkadaşlardan çok özür diliyorum farkındayım oldukça kaba dille yazılmış bir mesaj ama bu küçük kızı birinin bu şekilde sarsması gerekiyor. Yoksa kendi hayatını karartıcak..
Sen güzel hayalleri olan bir kızsın, okuyup öğretmen olmak istiyorsun.. Lütfen böyle bir itin hayatını, hayallerini karartmasına izin verme!!!Lütfen..
Aslında hep istiyordu hayır diyordum,bi kaç defa gel size gidelimyapalım falan demişti ısrarla hayır dedim.Pcsine giremem marketleri var evlerinin altında utanırım babası falan var.İşin kötü ona ben ailenle tanışmak istedim mi ki dedim.Diyo ki bi kere tanıştırcam dedim kurtulamadım çenenden ....... bize gelene kadar dedi.Halbuki hiç istememiştim..İçim acıyor..Yanıyor ..Off .. sevgisinden hiç şüphe duymadım az öncebile lan mk ne ibneymişsn tanıyamamşm seni dedi..Bak sen ağlıyorsun adamın umrunda bile değil ps3 oynuyor..
Ben senin yerinde olsam bir kaç kez buluşurum pcsinde vs fotoğraflarım varsa silerim, telefonundan mesajlarımı silerim.. Ona hiç bir koz bırakmam ki beni aileme söylemekle tehtid edemesin.
Bu çocuk resmen serseri.. Değişmez, değişmiş gibi davranır istediğini alana kadar..ki zaten sende söylüorsun iyi hali 1 ay sürmüş.. İstediğini alamayınca göstermiş gerçek yüzünü..
Evet küfür ve önemsememe çok var.Dışarı adım attırmaz seviyorum kıskanıyorum der.Ama çok sevdimıyy midem bulandı
kusura bakma ama sevgilin olacak adam bozuntusu tam bi pislik
çok şükür istediğini yapmamışsın bırak o pisliği
küfür, hakaret, sallamama, senin isteklerini önemsememe ne ararsan var
hazır ayrılmışken dönme daha
onla büyüdüysen büyüdün nolmuş herkes ilk sevgilisiyle mi evleniyor sanki
unutursun
Ben şimdi bu kafayla girersem kazanamam kiCanım sen sınavına odaklan.. İlerde karşına okadar güzel insanlar çıkacak ki şu çocukla geçirdiğin zamanlarına acıyacaksın..
Sana ve düşüncelerine değer veren, seni el üstünde tutan, kültürlü, yanında taşımaktan utanmayacağın, gerçekten ömrünün sonuna kadar seni mutlu edebilecek bir insan.... Mutlaka çıkacaktır karşına, işte ozaman anlayacaksın gerçek aşkı.. Bu hissettiğin aşk falan değil..
Sen sadece mesleğini eline almaya bak.. İnan bana gerisi kendiliğinden olur..
Eğer pcsine ulaşamıyorsan, bundan sonra foto vs çektirme onunla.. Koz verme eline.. Güven olmaz bu çocuğa..
Şidmi netten yazıyor dediki ya annenle tanıştırcan yada ilişkiye gircez sen seç..bende ilişki evlenince,ailem üni kazanında dedimoda son kararın mı dedi.Bende sen ilişkiiçin bu kadar düştüysen bilemem dedim.Oda evet düştüm face şifremi değiştircem kızları eklicem umrumda değilsin dedi bende terk edildim değil mi dedim.Oda yok kızları eklicem dedi..Terk etsem yüzüne derdim dedi.Bir süre görüşmeyelim dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?