Şidmi netten yazıyor dediki ya annenle tanıştırcan yada ilişkiye gircez sen seç..bende ilişki evlenince,ailem üni kazanında dedimoda son kararın mı dedi.Bende sen ilişkiiçin bu kadar düştüysen bilemem dedim.Oda evet düştüm face şifremi değiştircem kızları eklicem umrumda değilsin dedi bende terk edildim değil mi dedim.Oda yok kızları eklicem dedi..Terk etsem yüzüne derdim dedi.Bir süre görüşmeyelim dedi..
Kesinlikle dönmeyeceğim bu sefer,dedikleri çok oturdu çünkü,zorla tanıştın annemle dedi,seni tanımazdım dedi,hep cebindeymişim gibi davranıyor.
Çok teşekkür ederim hepiniz ..Keşke reeldede tanıyabilseydim hepinizi..
Hatırlıyorum sizi,bende dün başlı başına düşündüm.Bunu söylüyorsa ne kadar seviyordurki.Önceki konularını biliyorum hatta cevap yazmıştım birine.
İnanamadım şu yazdıklarını görünce
Hala nasıl seviyorum diyosun ?
Ailene küfür eden adam
Seni tehdit eden adam hala çok sevdim diyosun
Şu an ki teklifi bile iğrenç hala daha seviyorum diyosun
Kuzum napsın bu adam sana daha vazgeçmen için ?
Öldüresiye dövsün mü sokak ortasında
Sana o zamanda demiştim yaşın daha 17
Sınavına hazırlan üniversiteni okuyup kendi ayaklarının üstüne bas diye
Hiiiç dinlememişsin bile
Çocukluktan başka bişi değil yaptığın
Umarım bu sefer dinlersin burda sana tavsiye veren ablalarını
Çok üzüldüm adına..
Rabbim kimseyi yolundan ayırmasın.Kesinlikle böyle birşey yapmayacagım!né insanlar var ya bu yaşta bugün térs ilişkiyi istéyén adam yarın öbür gün normal ilişkiy girmékté istéyéyécéktir bu bariz bélli lütfn aklını başına al
düşün arkadaşım biraz şimdidn ailéné küfür édén biri yarın öbür gün sana nélér yapmaz
diyélimki hadi uydun şéytana (ki sakın böylé bişy yapma) hayatın bitér ailnin yüzüné nasıl bakcaksın mcbur kalırsın bu adama çünkü o zmn ailéndé arkanda durmaz bununla évlnirsin né ünivrsté kalır né hayatın rahat olur atık ömür boyu uğraş dur bu sérsériylé
burda okumyo musun hiç né gibi insanlar kéndi ayakları üstündé duramadığı iş bulamdığı vé ailéléri désték olmadığı için kocasına mécbur kalıyolar çarésizc onların déğişmésini békliyolar lütf"n aklını başına al vé düşün bi hata yapma
Arkadaşlar bundan önce konu açmıştım sevgilim kfr ediyor diye neyse bir şekilde barıştık ve rüya gibi geçti 1 ay ..3 yıldır beraberz geçen ilişkiye girelim ters dedi hayır dedim.
Nolucak falan dedi ısrarla hayır dedim.Küstü bu konuşmuyorz.Bende ona benmle ilişki içn çkmadn falan dedm buda o yüzü verdin yapcaksın dedi,zaten annenlede tanıştırmadın bu ilişki biter dedi tanıştırmasan.Ben anneme anlatırsam üniversiteye başlamadan biter+yüzüme bakmazlar+şimdide tanıştırmıyorsun bitti dedi.
Nasıl teselli bulayım ki..Diyoki zorla tanıştın annemle.Ben hiç gitcem demedim ......gelene kadar dedi.Böyle işte.. Yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?