İlişki yüzünden ..

Canım lütfen bu kararının ardında dur.. Seni kandırmasına izin verme.. Dediğin gibi daha yolun başındasın 17 yaşındasın.. Neler çıkar karşına, eğitimini tamamla sen.. Gelişmeleri de bizimle paylaş.. Çok öpüyorum..

Sevgilin 5 yaşında falan mı?
Hoş tersten mersten diyor istekleri de 5 yaş gibi değil ya
Bu ne saçma sapan bir herif ya?
Sana dayatmaları normal değil ruh hastası o kaç kurtar kendini selam bile verme.
Yazıktır sana valla.
Kendini şu sapığa mı layık görüyorsun?
Bu dangalağın yaşattığı güzel andan ne olur?
Deli mi ne! İyi dediğine sevinme, kötü dediğine üzülme bu manyağın.
Sil at hayatından. Senden 10 yaş büyüğüm.
Devam edersen de ağlama sakın hakkın yok ağlamaya çünkü

Kesinlikle dönmeyeceğim bu sefer,dedikleri çok oturdu çünkü,zorla tanıştın annemle dedi,seni tanımazdım dedi,hep cebindeymişim gibi davranıyor.
Çok teşekkür ederim hepiniz ..Keşke reeldede tanıyabilseydim hepinizi..

Son düzenleme:
Konunu takip edeceğim.. Canın sıkıldığı zaman, daraldığında ve ya fikir istediğinde bana mesaj yazabilirsin canım..

umarım kararının arkasında durabilirsin,bu adamdan uzak durmalısın,niyeti belli ,her türlü harcar seni,okuluna odaklan derim,zamanla karşına ne masum delikanlılar çıkar ,unutursun,sevgiler,

Önceki konularını biliyorum hatta cevap yazmıştım birine.

İnanamadım şu yazdıklarını görünce

Hala nasıl seviyorum diyosun ?

Ailene küfür eden adam
Seni tehdit eden adam hala çok sevdim diyosun

Şu an ki teklifi bile iğrenç hala daha seviyorum diyosun

Kuzum napsın bu adam sana daha vazgeçmen için ?
Öldüresiye dövsün mü sokak ortasında

Sana o zamanda demiştim yaşın daha 17

Sınavına hazırlan üniversiteni okuyup kendi ayaklarının üstüne bas diye
Hiiiç dinlememişsin bile

Çocukluktan başka bişi değil yaptığın
Umarım bu sefer dinlersin burda sana tavsiye veren ablalarını

Çok üzüldüm adına..

Son düzenleme:
Hatırlıyorum sizi,bende dün başlı başına düşündüm.Bunu söylüyorsa ne kadar seviyordurki.
Beynimde bitirdim onu.
Kalpte zamanla bitecek zaten.
Bulunmaz hint kumaşı sanki.
Allah ın aptalı.
Teşekkür ederim hepinize.
Hem elimi sallasam ellisi , talibim çok

Son düzenleme:
Ben 3 gündür telimi hiç açmadım.Dün gece de kapalıydı.Bir bakayım arayan var mı diye açtım.
Mesaj atmış,kararını veremedin mi hala
Karar dediği ya ilişkiye gircen,yada annenle tanıştırcan.Böyle birşey isteyen birini nasıl tanıştırırım annemle gerizekalı şey.
Cevap vermedim tekrar kapattım,uyudum sabah açtım,gece aramış 2 defa,sonra öğle yine baktım tekrar aramış,
telim kapalı ya merak etmiş galiba hayvan

daha önceki konularını okudum şimdi sen akıllanmamışsın belli. umarım tez zamanda akıllanırsın yoksa burda çok konu açarsın. hatta bi sonraki konunu da tahmin edeyim konu başlığın sevgilim(!)le ilişkiye girdim çok pişmanım şeklinde başlar. umarım aklını başına alır bu insan müsveddesinden kurtarırsın kendini

iğrenç (((( kararımı verdim artık seni hayatımda istemiyorum de lütfen

né insanlar var ya bu yaşta bugün térs ilişkiyi istéyén adam yarın öbür gün normal ilişkiy girmékté istéyéyécéktir bu bariz bélli lütfn aklını başına al

düşün arkadaşım biraz şimdidn ailéné küfür édén biri yarın öbür gün sana nélér yapmaz

diyélimki hadi uydun şéytana (ki sakın böylé bişy yapma) hayatın bitér ailnin yüzüné nasıl bakcaksın mcbur kalırsın bu adama çünkü o zmn ailéndé arkanda durmaz bununla évlnirsin né ünivrsté kalır né hayatın rahat olur atık ömür boyu uğraş dur bu sérsériylé

burda okumyo musun hiç né gibi insanlar kéndi ayakları üstündé duramadığı iş bulamdığı vé ailéléri désték olmadığı için kocasına mécbur kalıyolar çarésizc onların déğişmésini békliyolar lütf"n aklını başına al vé düşün bi hata yapma

Rabbim kimseyi yolundan ayırmasın.Kesinlikle böyle birşey yapmayacagım!

Canım merhaba Yaşın daha 17 senin bu tür sorunlarla ugrasman kendine yaptıgın bir haksızlık değilmi ? Erkek arkadaşının sana uygun biri olmadıgı ortada ki sen bugüne kadar herşeyini affedip sevgine sahip çıkmışşın.

Ama bundan sonrası kendine yaptıgın bir haksızlık olur daha yaşıcak görcek mutlu olucak o kdar çok şey çıkacakki bu hayatta önünde.Bigün arkana dönüp baktıgında üzüldüklerinin ne kadar gereksiz yere senin canını yaktıgını farkedeceksin.

Kendini bu güzel yaşında daha fazla üzme haketmeyenler için. Yaşının ve hayatın sana getirdikleri güzellikleri yaşa.

erkek arkadaşın pek tekin birine benzemiyor zaten sevse sana dokunmaya kıyamaz ki daha ufaksında canım yol yakınken aklını başına topla ve hayatını yakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…