- 15 Ocak 2017
- 9
- 1
- 1
- Konu Sahibi redburgundy
Merhaba bir sorum olucak kızlar, erkek arkadaşım pek dile getirmesede evlilik istiyor. Onunla mutluyum karakteri mantığımıda yatıyor bi sorunum yok ama ben evlilik düşünmüyorum ne yapmam gerekiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum ve 20 yaşında olduğum için evlilik düşünceleri bana erken geliyor.Evlılık düşünmüyosan neden sevgılı oluyosun
Daha ilişkimiz çok yeni 1 senedir birbirimizi tanıyoruz ama sevgili olalı 1 ay oldu bu yüzden evlilik düşüncesi erken ve daha 20 yaşındayımKonu çok yüzeysel kalmış, sebepleriniz neler? Evlilik düşünme-düşümeme?
Kendisi 25 yaşında, zaten acele etmesininde sebebi yaşı bence aynı yaşta olsaydık bekleyebilirdi belki20 yaş erken evet.sevgılın kaç yaşında
20 yaşında evlilik mi, uzak dur derim. İşin okulun ne alemde? Mesleğini eline almadan evlenmemelisin.Daha ilişkimiz çok yeni 1 senedir birbirimizi tanıyoruz ama sevgili olalı 1 ay oldu bu yüzden evlilik düşüncesi erken ve daha 20 yaşındayım
Hazırlığı var aslında düğün ve masraflar için birikimini yapmış evet ikinizinde işi var25 yaşında geç kalmış sayılmazki.ikinizinde işi varmı.evlılık sorumluluk ister
Aslında mesleğim var satılır çalışıyprum zaten sadece kpssye hazırlanıyorum20 yaşında evlilik mi, uzak dur derim. İşin okulun ne alemde? Mesleğini eline almadan evlenmemelisin.
Ona güveniyorum tabiki güvenmesem aska sevgili olmazdım ama evliliği uzak görmemin tek sebibi erken geliyor daha çok 25-26 yaşında evlenmek isterimEvlılıgı düşündüren sebeb ne sendeki peki ? Ona güvenmıyomusun
Ozamn sevgılınle bu durumu konuşucaksn senı beklemesı içinOna güveniyorum tabiki güvenmesem aska sevgili olmazdım ama evliliği uzak görmemin tek sebibi erken geliyor daha çok 25-26 yaşında evlenmek isterim
Konuyu açarsa söyleyeceğim zaten açık açık ama hevesini kırmak istemiyorum. Bu arada çok teşekkür ederim size :)Ozamn sevgılınle bu durumu konuşucaksn senı beklemesı için