- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
Üni de kadın hastalıkları alan hocasının açıklaması...
ne fakültesi acaba? ben birazdan anneme soracağım böyle bir şey var mı diye de tam ne olarak sorayım yani? böyle bir şey olduğuna inanmıyorum çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üni de kadın hastalıkları alan hocasının açıklaması...
Evet ders aldığınız belli. Bu Kadınlar Kulübündeki herkes ya avukat ya çok çalışkan ya da çok zeki falan.. :) Dersi çok iyi dinlemediniz sanırım zira Aids hastalığına yol açan Hiv virüsünün bi enfeksiyon olduğunu kaçırmışsınız. Ben hırs yapmadım bilgilendirdim,başıma geleni amlattım bu kadar. İyi günler. :)Verdiğiniz bilgi çok sıra dışı, "vooov" denilecek bir bilgi değil ki. İnternet çağındayız zaten. Üstelik alanım olmamasına rağmen üniversitede kadın sağlığı ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar dersi aldım iki dönem. Fazla bilgi bünyeme zarar vermedi ama kendinizi ispatlamak için hırs yapmak sizin bünyenize zarar verebilir.
Neyse daha fazla konu dışına çıkmaya gerek yok. Dalga geçtiğinizi açıkladınız zaten. Problem yok![]()
Evet ders aldığınız belli. Bu Kadınlar Kulübündeki herkes ya avukat ya çok çalışkan ya da çok zeki falan.. :) Dersi çok iyi dinlemediniz sanırım zira Aids hastalığına yol açan Hiv virüsünün bi enfeksiyon olduğunu kaçırmışsınız. Ben hırs yapmadım bilgilendirdim,başıma geleni amlattım bu kadar. İyi günler. :)
Peki,dediğim gibi.Hanımefendi neyi uzatıyorsunuz anlamadım. Kullanıcı adı "zekisarışın" olup zeki olduğunu iddia eden sizsiniz. Forumdakileri bu yolla eleştirmeniz biraz komik.
Ben aids virüs kökenli değildir mi dedim size? Ne alaka şu yazdığınız?
Aids'in virüs kökenli olmasıyla bu konu başlığı altında tartışılan regl iken ilişkiye girmek arasındaki bağlantı nedir?
Konu sahibi "sevgilim aids, regl döneminde ilişkiye girsem mi" diye konu açmamış ki. Siz de "regl iken aids bulaşma riski de daha fazladır" diye ekstra bilgi vermemişsiniz. "Aids olursun" demişsiniz. İki cümle arasında anlam olarak dağlar kadar fark var. Sonra ispat çabasına giren de sizsiniz.
Diğer üyeleri bilemem, ben kendi adıma ikna oldum espri yaptığınıza. Gerçekten daha fazla uzatmak istemiyorum. Her mesajda geçtiğiniz ekstra bilgileri bünyem kaldırmıyor çünkü. Tşk![]()
Bi duzeltme yapiyim, gene dayanamadim: ( yanlisim varsa siz duzeltin.. her turlu aidsli biriyle iliskiye girdigin zaman aids kapiyosun. Regl veya degil, farketmeksizin. Yani reglken iliskiye girmek aids yapmaz ya da olasiligi cogaltmaz.. ohff neyse yaa : (Hanımefendi neyi uzatıyorsunuz anlamadım. Kullanıcı adı "zekisarışın" olup zeki olduğunu iddia eden sizsiniz. Forumdakileri bu yolla eleştirmeniz biraz komik.
Ben aids virüs kökenli değildir mi dedim size? Ne alaka şu yazdığınız?
Aids'in virüs kökenli olmasıyla bu konu başlığı altında tartışılan regl iken ilişkiye girmek arasındaki bağlantı nedir?
Konu sahibi "sevgilim aids, regl döneminde ilişkiye girsem mi" diye konu açmamış ki. Siz de "regl iken aids bulaşma riski de daha fazladır" diye ekstra bilgi vermemişsiniz. "Aids olursun" demişsiniz. İki cümle arasında anlam olarak dağlar kadar fark var. Sonra ispat çabasına giren de sizsiniz.
Diğer üyeleri bilemem, ben kendi adıma ikna oldum espri yaptığınıza. Gerçekten daha fazla uzatmak istemiyorum. Her mesajda geçtiğiniz ekstra bilgileri bünyem kaldırmıyor çünkü. Tşk![]()
Yukarlarda yazmıştım sanırım okumadan geçtiniz. Hiv (+) biriyle korunmasız üstüne regl iken ilişkiye girerseniz hiv kapma ihtimaliniz daha çok artar. Allah yardım etsin.. :) aids bir hastalık,bu hastalığa yol açan ise hiv enfeksiyonu.. :)Bi duzeltme yapiyim, gene dayanamadim: ( yanlisim varsa siz duzeltin.. her turlu aidsli biriyle iliskiye girdigin zaman aids kapiyosun. Regl veya degil, farketmeksizin. Yani reglken iliskiye girmek aids yapmaz ya da olasiligi cogaltmaz.. ohff neyse yaa : (
Hayatim bak:) korunmasiz yani condomsuz iliskiye girdigin kiside aids varsa zaten aids olursun! Burda anlasalim ok? Adet olman bi arti katmiyo durumaYukarlarda yazmıştım sanırım okumadan geçtiniz. Hiv (+) biriyle korunmasız üstüne regl iken ilişkiye girerseniz hiv kapma ihtimaliniz daha çok artar. Allah yardım etsin.. :) aids bir hastalık,bu hastalığa yol açan ise hiv enfeksiyonu.. :)
Sen anlamıyorsun sanırım. Allahıımmmmm :) condomsuz ilişkiye girersen partnerin hiv + ise hiv kapma riskin var bunda ikimiz okeyiz değil mi? Regl olman kapma riskini daha da arttırıyor. Sonuçta ordan kan geliyor bi sıvı teması oluyor değil mi? Condomsuzken 1000'de 1 kapma ihtimalin varsa regl iken 1000'de 10 ya da her neyse. Allahım yarabbim ya ben sana virüs kendi kendine ortaya çıkıyor mu dedim? Sen herkesle birlikte olmuyorsun ama belki onun birden fazla partneri var nerden bilebilirsin? Belki partneri hivli.Hayatim bak:) korunmasiz yani condomsuz iliskiye girdigin kiside aids varsa zaten aids olursun! Burda anlasalim ok? Adet olman bi arti katmiyo duruma
He anlamiyom :) bende diyorumki her turlu hivli herifle sex yaparsan aids olursun:) reglle ilgisi yok..umarim anlatabilmisimdir:))Sen anlamıyorsun sanırım. Allahıımmmmm :) condomsuz ilişkiye girersen partnerin hiv + ise hiv kapma riskin var bunda ikimiz okeyiz değil mi? Regl olman kapma riskini daha da arttırıyor. Sonuçta ordan kan geliyor bi sıvı teması oluyor değil mi? Condomsuzken 1000'de 1 kapma ihtimalin varsa regl iken 1000'de 10 ya da her neyse. Allahım yarabbim ya ben sana virüs kendi kendine ortaya çıkıyor mu dedim? Sen herkesle birlikte olmuyorsun ama belki onun birden fazla partneri var nerden bilebilirsin? Belki partneri hivli.
Regl sadece bulaş riskini arttırır bunu da sen anlayabilirsin :)He anlamiyom :) bende diyorumki her turlu hivli herifle sex yaparsan aids olursun:) reglle ilgisi yok..umarim anlatabilmisimdir:))
Risk yokki aidsli biriyle iliskiye girersen? Aids oluyosun direkt.Regl sadece bulaş riskini arttırır bunu da sen anlayabilirsin :)
Sıvı alışverişiyle bulaşıyor vücut sıvısı (vajina salgısı,sperm,prostat sıvısı vs) ve kanla enjeksiyon yoluyla. Bende sana anlatmaya çalışıyorum ki kardeşinin hiv + hiv - olduğunu nerden bileceksin,korunmasız ilişki de risk var,adetliyken bu risk daha da artar çünkü oradan kan var vücut sıvıları birbirlerine deyiyor falan.Risk yokki aidsli biriyle iliskiye girersen? Aids oluyosun direkt.
Aranizda bi tipci topcu yok mu arkadaslar. Lutfen bi aydinlatin. Arastirmalarim bu yonde benim. Illa kanla bulasmiyo bu hastalik. Korunmasiz olarak iliskiye girersen bu hastalik kacinilmaz dimi? Yirtma gibi bi durum soz konusu olabilir mi normal zamanda mesela???