Malesef bir çözüm önerim yok . Forumda birçok yazı var . Yardımcı olacağını düşünüyorum , inceliyin lütfen .Vajinismus için çözüm öneriniz var mı ben vajinismus olup olmadığımı anlayamadım bir türlü
Evet işe yaramadı oda aşırı bir ağrı acı hissediyorum öyle canı tatlı biride değilim. Acaba herkes benim gibi inanılmaz ağrı çekerek mi yaşadı diyorum sanki ağrısız bana imkansız gelmeye başladıKayganlastirici kullandiniz mi ?
İmkansız diye bişey yok kafaya takmadan birden ilişkiye başlayın konuşun sohbet edin ön sevişmeyi uzun tutunEvet işe yaramadı oda aşırı bir ağrı acı hissediyorum öyle canı tatlı biride değilim. Acaba herkes benim gibi inanılmaz ağrı çekerek mi yaşadı diyorum sanki ağrısız bana imkansız gelmeye başladı
Girişte sıkıntı var yani ilişki anında bile esnemiyorEşinizin organı az da olsa yerleşiyorsa vajinismus değilsinizdir. Belki kızlık zarı bölmelidir.
Evet ilişkiye tam girmedende hamile kalınıyor bazen ilk defamı duydunuzİlişkiye girmeden nasıl hamile kalabildiniz?
Geçen değerim yükselir mi diye soruyordunuz.
Hepsini yapıyoruz ama galiba yapısal sıkıntı var bendeİmkansız diye bişey yok kafaya takmadan birden ilişkiye başlayın konuşun sohbet edin ön sevişmeyi uzun tutun
Bi arkadasımdada vardı amalıat oldu şu an ılıskıye gırdınızmı yoksa gırdıgınızde agrılımı oluyorİyi akşamlar hanımlar yeni evliyim ve ilişkiye giremedik bir türlü iki doktora gittim normal dedi fakat her ilişkide kanama oluyor en sonuncu doktor darlık var dedi bu şekilde olupta bu sorundan kurtulan var mı aranızda ya da her ilişkide kanama normal mi yeni evlilikte doktor muayenesi artık eziyete dönüşüyor o çatal denen masada ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Özel doktora gidicem ameliyat falan derse ondanda çok çekiniyorum doğal yolla bu sorundan kurtulan var mı
Hı hı ilk defa duydum. Ben tam olarak girerek bile kalamıyorum daEvet ilişkiye tam girmedende hamile kalınıyor bazen ilk defamı duydunuz
İlişkiye giremedim denemeye çalıştığımızda inanılmaz ağrı kanama var sizin arkadaşınız nasıl karar verdi ameliyat olmaya başka çözüm yolu var mı hangi hastanede oldu birde ameliyatın riskleri var mıBi arkadasımdada vardı amalıat oldu şu an ılıskıye gırdınızmı yoksa gırdıgınızde agrılımı oluyor
Eskıden vardı espırılerı bıle babası kim hamam gercı kalanlar varmısHı hı ilk defa duydum. Ben tam olarak girerek bile kalamıyorum da
Yok risklerı .Eskıden ılıskıye gırınce agrı sancı olurmus.Dıodukı kıtır kıtır ses gelıodu ılıskı deıl aglıodum .Doktoru onermıs .İlişkiye giremedim denemeye çalıştığımızda inanılmaz ağrı kanama var sizin arkadaşınız nasıl karar verdi ameliyat olmaya başka çözüm yolu var mı hangi hastanede oldu birde ameliyatın riskleri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?