İlişki

Yok risklerı .Eskıden ılıskıye gırınce agrı sancı olurmus.Dıodukı kıtır kıtır ses gelıodu ılıskı deıl aglıodum .Doktoru onermıs .
Peki ameliyatı özelde mi oldu arkadaşınız ?

Yapısal olduğunu düşünmüyorum darlık olabilir açmak kendini kasıyorsan ve ağrıyacak diye sıkıyorsan esnemiyor zaten , yüksek ihtimalle vajiniamus olabilirsin bende 1 yıl yaşadım forumda 3 tane doktor bulmuştum bir tanesine gidip tedavi oldum iyice araştırın isim vermek reklama giriyor diye yazmıyorum umarım kurtulursunuz kabustan

Vajinismus hiç olmadım, bilemiyorum;ama duyduğum ve okuduğum kadarıyla hiçbir şekilde alamıyorlarmış. Eğer biraz da olsa alabiliyorsanız en azından vajinismus gibi durmuyor diyecektim.

İlk ilişkime girdiğimde bir saat içinde olmuştu, biraz zorlayıcı kastığım için ama sonrası daha rahattı. Kanama birkaç ilişkide sürüyor ufak ufak. Kızlık zarı etli ve bölmeliyse yine birleşme zor olur. Kanama olduğu için öyle sanıyorum. Minik bir operasyonla alıyorlar.

Fiziksel egzersizlemi daha çok yoksa zihinsel düşünce ile mi kurtuldunuz zaten uzun süre bu şekilde gitmez benimde buna bir çözüm bulmam gerek

Ögrenırsem yıne yazarım .Ama korkma eger her sey normal dedılerse bır sorun yoktur .içki içip sevişsen belkı farklı olur .Bır dene .Ben cok korkmustum ilk gece .Ilk gece olmadı taa ertesı gun aksama dogru oldu .Yorgunluktan bitap düşmüştüm .

Fiziksel egzersizlemi daha çok yoksa zihinsel düşünce ile mi kurtuldunuz zaten uzun süre bu şekilde gitmez benimde buna bir çözüm bulmam gerek
İkisi birlikte seans yapıyorlar 4 günde kurtuldum ben , ama şu girişte kıtır kıtır ses şuan bendede okuyor ve 6 yol sonunda korkmaya başladım bende

Muayenede iki doktor vardı biri sanki zar etli gibi dedi diğeri normal dedi bende rahatlamaya çalıştım ama yine olmadı ilişki. Sonraki doktor darlık olduğunu söyledi.

İkisi birlikte seans yapıyorlar 4 günde kurtuldum ben , ama şu girişte kıtır kıtır ses şuan bendede okuyor ve 6 yol sonunda korkmaya başladım bende
Burda yazarak vs ogrenemezsın .Doktora git .

Bir saat bana inanılmaz geliyor gerçekten kolay ilişkiye inanamaz oldum en son sorun bende deyip zorladığımda bayağı kanama oldu

Yorgun olsamda aynı bişey değişmiyor ayrıca burda yazıp tedavi öğrenmek değil amacım benim gibi bunu yaşayanlar nasıl aştı ameliyat ile mi yada başka tedavi yöntemi ile mi onu öğrenmek istiyorum

Özel doktora gidicem 4 gün mucize gibi bişey çünkü bu kadar acıya katlanmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…