Kendimden bahsediyorumKomik mi
Peki ameliyatı özelde mi oldu arkadaşınız ?Yok risklerı .Eskıden ılıskıye gırınce agrı sancı olurmus.Dıodukı kıtır kıtır ses gelıodu ılıskı deıl aglıodum .Doktoru onermıs .
Sorucamda saat geç bırde bebegı olmuyor tedavı oluyor yanlıs anlar dıyede soramıorum .Tekırdagdaydı o zaman amalıat oluncaPeki ameliyatı özelde mi oldu arkadaşınız ?
Vajinismus hiç olmadım, bilemiyorum;ama duyduğum ve okuduğum kadarıyla hiçbir şekilde alamıyorlarmış. Eğer biraz da olsa alabiliyorsanız en azından vajinismus gibi durmuyor diyecektim.Girişte sıkıntı var yani ilişki anında bile esnemiyor gibi yerleşiyor galiba çünkü kanama oluyor ama kendisi tam tersini söylüyor hiç yerleşmediğini söylüyor. Doktor muayenesinde zarda sıkıntı yok ama etli gibi bişey dedi en son doktor muayene bile etmedi ben anlatınca hafiften çekti açmaya çalıştı onda bile kanama oldu çok azda olsa ve hemen dar dedi
Fiziksel egzersizlemi daha çok yoksa zihinsel düşünce ile mi kurtuldunuz zaten uzun süre bu şekilde gitmez benimde buna bir çözüm bulmam gerekYapısal olduğunu düşünmüyorum darlık olabilir açmak kendini kasıyorsan ve ağrıyacak diye sıkıyorsan esnemiyor zaten , yüksek ihtimalle vajiniamus olabilirsin bende 1 yıl yaşadım forumda 3 tane doktor bulmuştum bir tanesine gidip tedavi oldum iyice araştırın isim vermek reklama giriyor diye yazmıyorum umarım kurtulursunuz kabustan
İkisi birlikte seans yapıyorlar 4 günde kurtuldum ben , ama şu girişte kıtır kıtır ses şuan bendede okuyor ve 6 yol sonunda korkmaya başladım bendeFiziksel egzersizlemi daha çok yoksa zihinsel düşünce ile mi kurtuldunuz zaten uzun süre bu şekilde gitmez benimde buna bir çözüm bulmam gerek
Muayenede iki doktor vardı biri sanki zar etli gibi dedi diğeri normal dedi bende rahatlamaya çalıştım ama yine olmadı ilişki. Sonraki doktor darlık olduğunu söyledi.Vajinismus hiç olmadım, bilemiyorum;ama duyduğum ve okuduğum kadarıyla hiçbir şekilde alamıyorlarmış. Eğer biraz da olsa alabiliyorsanız en azından vajinismus gibi durmuyor diyecektim.
İlk ilişkime girdiğimde bir saat içinde olmuştu, biraz zorlayıcı kastığım için ama sonrası daha rahattı. Kanama birkaç ilişkide sürüyor ufak ufak. Kızlık zarı etli ve bölmeliyse yine birleşme zor olur. Kanama olduğu için öyle sanıyorum. Minik bir operasyonla alıyorlar.
Burda yazarak vs ogrenemezsın .Doktora git .İkisi birlikte seans yapıyorlar 4 günde kurtuldum ben , ama şu girişte kıtır kıtır ses şuan bendede okuyor ve 6 yol sonunda korkmaya başladım bende
Bir saat bana inanılmaz geliyor gerçekten kolay ilişkiye inanamaz oldum en son sorun bende deyip zorladığımda bayağı kanama olduVajinismus hiç olmadım, bilemiyorum;ama duyduğum ve okuduğum kadarıyla hiçbir şekilde alamıyorlarmış. Eğer biraz da olsa alabiliyorsanız en azından vajinismus gibi durmuyor diyecektim.
İlk ilişkime girdiğimde bir saat içinde olmuştu, biraz zorlayıcı kastığım için ama sonrası daha rahattı. Kanama birkaç ilişkide sürüyor ufak ufak. Kızlık zarı etli ve bölmeliyse yine birleşme zor olur. Kanama olduğu için öyle sanıyorum. Minik bir operasyonla alıyorlar.
Bana mı diyorsun ? Ben gidip tedavimi oldum başkası yazmış ameliyat olması gerekiyor diye bende belirttim yanlış alıntıladın sanırımBurda yazarak vs ogrenemezsın .Doktora git .
Yorgun olsamda aynı bişey değişmiyor ayrıca burda yazıp tedavi öğrenmek değil amacım benim gibi bunu yaşayanlar nasıl aştı ameliyat ile mi yada başka tedavi yöntemi ile mi onu öğrenmek istiyorumÖgrenırsem yıne yazarım .Ama korkma eger her sey normal dedılerse bır sorun yoktur .içki içip sevişsen belkı farklı olur .Bır dene .Ben cok korkmustum ilk gece .Ilk gece olmadı taa ertesı gun aksama dogru oldu .Yorgunluktan bitap düşmüştüm .
Doktora gittim zaten 3 defaBurda yazarak vs ogrenemezsın .Doktora git .
Özel doktora gidicem 4 gün mucize gibi bişey çünkü bu kadar acıya katlanmaya gerek yokİkisi birlikte seans yapıyorlar 4 günde kurtuldum ben , ama şu girişte kıtır kıtır ses şuan bendede okuyor ve 6 yol sonunda korkmaya başladım bende
Rica ederim. Tam birleşme olmadan hamile belirtileri mi var?Teşekkür ederim
Tabi katılıyorum vajinismus yazarsan doktorlar çıkıyor zaten okuyup karar verebilirsin çöl geçmş olsunÖzel doktora gidicem 4 gün mucize gibi bişey çünkü bu kadar acıya katlanmaya gerek yok
Ben de 4 günde yendimÖzel doktora gidicem 4 gün mucize gibi bişey çünkü bu kadar acıya katlanmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?