İlişki

Tamam yapalım diyorum mesela sen beceremiyorsun hastasın felan diyor anlamadım ki ayrılcam böyle giderse sen beceremiyorsun belki diyince de ne alaka diyor
Sorun sende değil, böyle konuşan - yataktaki insanı elestiren adamla en azgın kadın da ilişkiden soğur 😑😑😑
Uyuz oluyorum KKdaki kocalara ya

Bunların öz güven sorunları var,kendilerine mok sürdürmüyorlar işte..
Bir de sen yapamıyorsun, sen edemiyorsun, sen söylesin böylesin...yani hiç bu cümleler insani tahrik eder mi ya? Desene oh bebeğim harikasın diye, kadını bi gaza getir 🙈🙈 bence çoğu kadın vajinismus falan değil, beyinleri onlardan önce anlıyor koca diye kimi aldıklarını, kendi reddediyor o ayıyla seks yapmayi

Arkadaşlar ben vajinumus hastasıydım gittim tedavimi oldum ve her şekilde o aparatlar sayesinde de tedavimi tamamladım ama eşimle yine ilişki kuramıyoruz oda bana suç buluyor anlamadım ben bir bayan olarak ne yapmalıyım o istediği halde bana yanaşmıyor yapamıyorsun felan diyor ben napim anlamadım
Hiç vajinumus yaşamadım ama sizde artık kasılmayıp aparatları yapabiliyorsanız. Eşinde kendine güvenip kalktığını söylüyorsa. O yatar vaziyette siz üst kısımda aparat yapar gibi o işi yapsanız olmuyor mu böyle birşey canlandı gözümde eğer yanlışsam düzeltin arkadaşlar çünkü o aparat benim düşündüğümden farklı bişeyse yorum saçma olabilir :olamaz::KK17:

Bir de sen yapamıyorsun, sen edemiyorsun, sen söylesin böylesin...yani hiç bu cümleler insani tahrik eder mi ya? Desene oh bebeğim harikasın diye, kadını bi gaza getir 🙈🙈 bence çoğu kadın vajinismus falan değil, beyinleri onlardan önce anlıyor koca diye kimi aldıklarını, kendi reddediyor o ayıyla seks yapmayi
Sanki kendileride mikemmeller yani,kadını suçla sen beceremiyorsun de,sonrada git telefondan 2 ayaklı belgeselleri izle.

Iyiki aparatları alip tedavini oldun en azindan elinden geleni yaptın.
Eşinin ne istediğini anlayamadım. Ereksiyon kaybı yoksa istememesini de anlayamadım.
Yapamıyorsun diyerek değil ama suclamadan bir doktora gitmesini sağlasanız çok iyi olacak.
Şu an seni suçlamasına kanma lütfen. Bana ereksiyon sorunu gibi geldi. Kontrol ediyor musun bilmiyorum ama çünkü sertlesse olmaması için bir sebepte yok.

Back
X