ilişkide 7. yıl sendromuna inanır mısınız?

Aykiiiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
319
98
43
merhaba arkadaslar benim 6 yıldır süren bir birlikteliğim var birkac arkadasımdan 7. yıl sendromu diye birsey oldugunu duydum :/ 7. yılında iliskide yolunda gitmeyen birtakım seyler oluyormus bazen ayrılıklara kadar gidebiliyormus böyle bir sey yasayan yada duyanlar var mı acaba merak ettim yorumlarınız ıcın tesekkur ederim

Bu güne kadar hiç ayrılık olmadı sanırım böyle telas yaptığına göre

Biz 7. yilimizda evlenmiş olucaz ya tamam ya devam mı olacak yani o sene :) İnanmayın böyle şeylere iyi düşünün iyi olsun:)

İnanmam. Bu tip şeyler seneye değil insanların karakterine, birbirlerine davranış şekillerine ve sorunları nasıl çözdüklerine göre değişir. 7,5 yıl oldu, ne bir sendrom ne bir semptom görmedik daha.

Astrolojide Satürn ile alakalı bir 27 yıl geyiği vardı ama 7 yılı ilk kez duydum.
Böyle batıl inanışlarla içinizi sıkmayın derim.

Bende inanmiyorum...böyle.seye inan zaten kendi bozuyor iliskisini bilincaltinda...

Benim bildiğim ise 2-3 yıl sonunda bitişe yaklaşmanın daha olası olduğu yönünde.
2-3 yıla dek aşk bitip sevgiye dönüşürmüş derler çünkü.
Ama kimi çiftlerde dönüşüm olmaz her şey bitermiş ve ayrılık yaşanırmış.
Sizin 7 yıl olmuş ... Artık her şey oturmuştur.
Kafanı böyle şeylere kanalize edip olumsuzluk yaratmana hiç gerek yok bence.

Boyle bir sey olduguna ianmiyorum.. Belki aliskanliktan bikma durumu olur sikilma olur bogulma olur ama illa 7.yil olur mu, sanmam

merhaba
biz eşimle 10 sene beraber olduk ve 3 aydırda evliyiz 7.yılda değilde biz daha çok ilk seneler kavga ettik hatta kopma derecesine geldik. ama şimdi evli ve mutluyuz allahım bozmasın.
darısı başına tabi benimki kadar uzun surmesin evlenmeniz :)

bıtakım sıkıntılarım vardı yıl 7
hıc duymamıstım bunu aama sımdı kuskulandım
belkı belırtılerı saysaydınız bende var dıyebılırdım ama
tanımlayamadım sımdı

sakkın böyle hurafelere kulak asıp kendinizi şartlandırmayın!!!
tam 7 yıllık evliyim, 12 yıllık ilişkimiz var 7 yıllık evliliğimin 4 yılı psikolojik problemlerimle geçti tatlım her şey sana ve karşındaki insana bağlı...
benim eşim benden 5 yaş büyüktür biz evlenirken değil ama çıkarken çok tepki aldık tatlım evliliğimin ilk zamanlarında bebek konusunda problemler yaşadım eşimin yaşı ilerliyordu falan filan ama sıkıntılar elele atlatılıyor insanlar bunun için evleniyorlar sevdikleriyle 7 9 11 25 fark etmez sevgi saygı doğallığını yitirmedikçe o sendrom bu sendrom hikaye

inanmayın öyle şeylere
iyi giden bir şey iyi gidiyordur
bunun yedi yılla ne ilgisi var

hiçbir ilişkide hiçbir genellemeye inanmam ben.. nasıl hiçbir insan birbirine benzemezse hiçbir ilişki de birbirine benzemez.. iki kişi sorunlu ise sendromlar bitmez, makul mantıklı insanlarsa o evlilik tadından yenmez..
rabbime binlerce kere şükürler olsun 5 sene flört 2 senedir de evlilik eşimle 7 senedir beraberiz her geçen gün birbirinden güzel.. karşılıklı saygı sevgi anlayış, aileleri evliliğe karıştırmama, maddi-manevi birlik beraberlik, hoşgörü, birbirinin özel hayatına saygı oldu mu her gün birbirinden güzel geçer.. alın size mutlu evliliğin formülü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…