Ilişkide acelecilik

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
Merhaba herkese mutlu geceler diliyorum.. benim gibi olanlar var mı? Ilişkilerde biraz acele ediyorum hemen tanımak ya da güvenmek gibi.. Karşı tarafa birşey soylemiyorum yansitmamaya çalışıyorum ama elimde degil.. ilgisizlik ve güvensizlik beni sogutuyor.

Mesela iş görüşmesi icin gittigim adam bana duygularını açtı gorusmek istedigini soyledi başta kabul etmemistim ama sonra gorusmeye başladık.. o da daha once benim gibi evlilik yapmış cocugu annesindeymis (benim cocuk yok ) yanyana konuşurken samimi geldi dürüst gibi geldi.. sonra sosyal hesaplarına bakarken birsuru bayan eklemiş ve (erkekte hic sevmedigim) şortlu fotolarini atmış.. bunları gorunce acaba önüne gelenle konuşuyor mu diye düşündüm adam birde namazinda kuran ve dini kitaplar okuyormuş işyerinde de gordum birsuru kitapları var.. sizce görüşmeye devam etmeli miyim yoksa takipte mi kalayım?
Ha birde şunu dicem wp da cevrimici oluyor ya da durumlarima bakiyor ama yazmıyor beş altı saat arayla yazıyor.. niye aramiyorsun da diyemiyorum sizce sormalı mıyım nasıl davranmalıyım?

Is gorusmesinde size yazan herkese yazar. Bu isler namazla niyazla dinle alakali degil daha gecen gun haberlerde evli cocuklu bir imam camide kadinla basilmis. Guvenmek icin cok acele etmeyin.
Kesinlikle bende din ile karakterin bir ilgisi olmadığını dusunenlerdenim.. hatta inanç konusunda ona gore zayif oldugum icin guzel bir sekilde birşeyler öğretmeye çalıştı soru cevaplarimiz oldu.. ama yinede nebileyim kuruntu mu yaptım guven konusunda bilemedim..

Nasıl yani iş görüşmesinden kısmetle mi döndün iş ne oldu onu merak ettim ayrıca inançları doğrultusunda yaptıkları insanlığının tek göstergesi değil bu ülke ne imamlar gördü hiç o konuya girme zaten yasak dini konular

Kesinlikle bende din ile karakterin bir ilgisi olmadığını dusunenlerdenim.. hatta inanç konusunda ona gore zayif oldugum icin guzel bir sekilde birşeyler öğretmeye çalıştı soru cevaplarimiz oldu.. ama yinede nebileyim kuruntu mu yaptım guven konusunda bilemedim..

Kendi hayatinizi dogrunuzu en iyi siz bilirsiniz ama ben olsam bu adama hic guvenmem is gorusmesinde duygularini aciyor demek ki cv nize asik olmus onceden bilemedim.

Nasıl yani iş görüşmesinden kısmetle mi döndün iş ne oldu onu merak ettim ayrıca inançları doğrultusunda yaptıkları insanlığının tek göstergesi değil bu ülke ne imamlar gördü hiç o konuya girme zaten yasak dini konular
Kısmetle mi döndün:))
Yok hayır is bana uymadı haftasonları kursum var diye o da peki dedi başka iş bakarım yardımcı olmaya calisirim dedi so sekilde konuşmaya devam etmiştik

Kendi hayatinizi dogrunuzu en iyi siz bilirsiniz ama ben olsam bu adama hic guvenmem is gorusmesinde duygularini aciyor demek ki cv nize asik olmus onceden bilemedim.
Yok cv birakmadim direkt is görüşmesine gittim orda konuştuk. Kisa bir sohbetti o gün duygularini acmadi aradan birkac gun gectikten sonra soylemeye basladi

Sık sık gorusemeyecegimizi soyledim sabrederim diyor.. kararsızım ama saglam adımlar atmaya calisiyorum
Çok yazma çok daraltma soruların yüzeysel olsun instagram vs neyse sosyal medyasınada cok takılma senden öncesi seni ilgilendirmez sana davranıslarını iyi incele ki kalbin kırılmasın :)

Ne için sabrediyor seni tanımıyor bile neyin fedakarlığı bence bu adam evli bile olabilir
Benim ailem biraz baskın o yuzden istediğin zaman gorusemem sabredemeyebilirsin demiştim o da sabredicem demisti.. butun sosyal hesaplarina ailesine felan baktım bir iz bulamadim evli olmasina dair.. en dogrusunu allah bilir artik:)

Yok cv birakmadim direkt is görüşmesine gittim orda konuştuk. Kisa bir sohbetti o gün duygularini acmadi aradan birkac gun gectikten sonra soylemeye basladi

Bu durum size kendinizi ozel mi hissettirdi ? Elbetteki ozelsinizdir de bu adam icin degil sahsi fikrim bu.

Back
X