Ilişkide acelecilik

Dediginiz gibi örnekte cok, tam tersi örnekte cok.. ben konuşmalarına ithafen yazdım yani aramizdaki muhabbet böyle gecti canım cicim senden hoşlandım tarzında değildi:)

ben ilahiyat okudum o tersi örnek dediklerin de din gösterişi yapmayanlar oluyor gayet kendi halinde düzgün kişiler ibadetini içinde yaşar yani. yoksa her dindar görünene kansaydık... ben neler gördüm ne dindar görünenler bilirim ki inan dinden soğuyanlar haksız değil maalesef..

Açıkcası bana tekin gelmedi bu kadar kolay olmamalı birilerini bulsa araya soksa bişeyler olsa iş görüşmesinde görüp böyle flörtleşmek olmamış ya
Gorustugumuzde kendisine soyledim benim aklimdan boyle geciyordu dedim kendi isinin patronu belki her iş görüşmesine gelene teklif ediyordur diye.. o da gulumsedi daha neler dedi. Tanıyalım birbirimizi dedi benim gönlüme düştün dedi.

Ben cok arayış içine girdim dogru yanlıs nasıl kim olursa denedim ama fıa cıktı. Doğru erkek aslında ilk başta kendini belli ediyor. Tavırları ilgisiyle. Sana karşı ufacık mide bulandırıcı hareketini gördüğün an kaç. Aradı aramadı yazdı yazmadı ay storyime gördü felan bunlar cok yorucu.
Şuan cok az konuşuyoruz ondan bir beklentim yok zaten sadece tanışabilmek icin insanların birbirine vakit ayırması gerektiğini dusunuyorum

ben ilahiyat okudum o tersi örnek dediklerin de din gösterişi yapmayanlar oluyor gayet kendi halinde düzgün kişiler ibadetini içinde yaşar yani. yoksa her dindar görünene kansaydık... ben neler gördüm ne dindar görünenler bilirim ki inan dinden soğuyanlar haksız değil maalesef..
Hatasız insan olamaz zaten namaz kılana peygamber gozuyle bakmadım.. konuşmalarına oturup kalkmasina kibarligina bey efendiligine bakiyorum sadece.. bana karşı bir yanlışı oldu diyemem ama sosyal hesaplari kafami karistirdi biraz

Gorustugumuzde kendisine soyledim benim aklimdan boyle geciyordu dedim kendi isinin patronu belki her iş görüşmesine gelene teklif ediyordur diye.. o da gulumsedi daha neler dedi. Tanıyalım birbirimizi dedi benim gönlüme düştün dedi.
Dışarda karşılaşılsa falan tamam da orda bulunma sebebi iş nasıl o gözle bakabilmiş sohbet ortamı değil gönüle düşülsün inşallah üzülmezsin dışardan bakınca pek iyi görünmüyor

Dışarda karşılaşılsa falan tamam da orda bulunma sebebi iş nasıl o gözle bakabilmiş sohbet ortamı değil gönüle düşülsün inşallah üzülmezsin dışardan bakınca pek iyi görünmüyor
Çalışanı olsam diyebilir miydi bilmiyorum.. dedigim gibi iş bana uymadı ama yardım etmek amaciyla bir kez aradı ne yaptın iş bulabildinmi bende bakiyorum senin icin ama haftasonu calisilan yerler çıktı istemezsin diye söylemedim dedi. Aradan bir iki gun gecti bir kahve icelim goruselim demeye başladı.. kursuma kadar geldi görüştük ve gayet normal davrandı bilemiyorum. Kafam karışık

Hatasız insan olamaz zaten namaz kılana peygamber gozuyle bakmadım.. konuşmalarına oturup kalkmasina kibarligina bey efendiligine bakiyorum sadece.. bana karşı bir yanlışı oldu diyemem ama sosyal hesaplari kafami karistirdi biraz

öyle her önüne geleni ekleyen bir tipse dediğin gibi sana karşı iyi olsa ne değişir ki?
huyu bu belli ki..

öyle her önüne geleni ekleyen bir tipse dediğin gibi sana karşı iyi olsa ne değişir ki?
huyu bu belli ki..
Anneme durumu anlattım o da bekâr adam olabilir eklemiştir seninde sosyal hesaplarinda vardir diyor yinede cok guvenme ama tanı acele etmeden diyor.. yarın icin goruscez diye planladik bakalim neler olucak

Soru : CV olmadan iş görüşmesi kaldı mı artık ?
Merak : Görüşmeye ilan üzerine mi gittiniz ? Bir tanıdık vasıtası ile mi ?
Uyarı : Bu aralar kadın tavlamak için iş ilanı vermek çok moda... aman dikkat :))
Söylemezsem çatlarım : İbadeti geçtim iman etmek bile insan olmaya yetmiyor artık.
Temenni : Allah insan ve insan evlatları ile karşılaştırsın nasibini bekleyen herkese.

Çalışanı olsam diyebilir miydi bilmiyorum.. dedigim gibi iş bana uymadı ama yardım etmek amaciyla bir kez aradı ne yaptın iş bulabildinmi bende bakiyorum senin icin ama haftasonu calisilan yerler çıktı istemezsin diye söylemedim dedi. Aradan bir iki gun gecti bir kahve icelim goruselim demeye başladı.. kursuma kadar geldi görüştük ve gayet normal davrandı bilemiyorum. Kafam karışık
Tamam da iş görüşmesine gitmiş birinin sonra ne yaptığı falan onu bağlamaz sana sordu mu mesela numaranı kayıt ederken ben olsam ne alaka beni arıyorsun olurdum

Anneme durumu anlattım o da bekâr adam olabilir eklemiştir seninde sosyal hesaplarinda vardir diyor yinede cok guvenme ama tanı acele etmeden diyor.. yarın icin goruscez diye planladik bakalim neler olucak

sosyal hesabı olmak başka önüne gelen kızı eklemek başka nice bekar erkek var hepsi öyle olsa ortalık karışır. sen görüş tabii ama burdan bana çok güvenilir bir tip gibi gelmedi.

Soru : CV olmadan iş görüşmesi kaldı mı artık ?
Merak : Görüşmeye ilan üzerine mi gittiniz ? Bir tanıdık vasıtası ile mi ?
Uyarı : Bu aralar kadın tavlamak için iş ilanı vermek çok moda... aman dikkat :))
Söylemezsem çatlarım : İbadeti geçtim iman etmek bile insan olmaya yetmiyor artık.
Temenni : Allah insan ve insan evlatları ile karşılaştırsın nasibini bekleyen herkese.
Cevap: evet cvsiz iş görüşmesi de var whatsapp uzerinden görüşülüyor:)
Merak: fbookta ilan paylaşma platformundan..
Uyarı: aile işi diyebilirim ailesinden bir cok kişiyi gördüm:)
Temenni: amin cok tesekkur ediyorum.. yorumunuz icin:)

İlk etapta telefon uzerinden görüştük zaten o da şu saatte buyrun goruselim diye randevu verdi
Sonra aramak için senden onay aldı mı iş uymadı sana istersen ben bakayım uygun bişey duyarsam haber veririm istersen vs defi mi bi de görüşmede mesafesi nasıldı?

Bi de benim içim fesat başlığı kötüye yordum şenlik var sanıp girdim :D okuyunca tutamadım kendimi :)

Sonra aramak için senden onay aldı mı iş uymadı sana istersen ben bakayım uygun bişey duyarsam haber veririm istersen vs defi mi bi de görüşmede mesafesi nasıldı?

Bi de benim içim fesat başlığı kötüye yordum şenlik var sanıp girdim :KK70: okuyunca tutamadım kendimi :)
Ahahah +18 gibi duruyor başlık ama masumanee:)) ilk görüşmede mesafeliydik canım yani tebessum ediyordu arada sadece:) şuan cevrimici ama ne halt yediği belli değil

Yoğurdu üfleyerek yeyin lütfen.

Hiç acele etmeyin, gözünüzde ne büyütün ne de küçültün. Sadece gözlemleyin ve normal bir arkadaşlık kurun şimdilik..
En sağlıklısı bu. Kendini belli eder zaten zamanla.

Back
X