Ilişkide acelecilik

Ahahah +18 gibi duruyor başlık ama masumanee:)) ilk görüşmede mesafeliydik canım yani tebessum ediyordu arada sadece:) şuan cevrimici ama ne halt yediği belli değil
Bence temkinli ol hoşlandıysan görüş ama çok iyi gözlemle bişeyler yaşamaya niyetlensen aklına gelicek acaba bu şimdi de görüşmelerde aynı şeyleri yapıyo mu diye benim gelirdi çünkü

Bence temkinli ol hoşlandıysan görüş ama çok iyi gözlemle bişeyler yaşamaya niyetlensen aklına gelicek acaba bu şimdi de görüşmelerde aynı şeyleri yapıyo mu diye benim gelirdi çünkü
Geliyor zaten cok supheciyim bu huyumdan sıkılmaya başladım ama haksizda sayilmam devir iyi bir devir degil maalesef.. yarın kk gorusmeyi iptal mi etsem diye düşünüyorum:(

Geliyor zaten cok supheciyim bu huyumdan sıkılmaya başladım ama haksizda sayilmam devir iyi bir devir degil maalesef.. yarın kk gorusmeyi iptal mi etsem diye düşünüyorum:KK43:
Kamuya açık alanda görüşülebilir nitelikte şimdilik ama dediğim gibi hoşlanma varsa yoksa zaten zorlama olur

Arkadaşımın eşi de namazında ibadetindeydi çok romantikti kırıcı t3k laf etmezdi dedim erkekler değişir diye inanmadı nikah oldu namaz o gece bitti beraberlik oldu tatlı söz bitti şimdi pişman üstelik arkadaşa yaşını 6yaş küçük söylemiş göstermiyom diye kız arada 7 yaş var diyodu 1ay sonra tesadüfen kimliği görünce öğrenmiş 13 yaş fark var ilişkide güven önemli ama güven de peşin olmaz zamanla olur ve o güven yıkılırsa tamir de olmaz yama gibi emenet olur banada güve veren bi tip gibi gelmedi
Ayrıca iman öyle göstere göstere de yapılmaz kim biliyo 5vakit kıldığını ayda bi cumaya gidiyosa bile yetiyo millete hem belkide aana övüyolardır

Arkadaşımın eşi de namazında ibadetindeydi çok romantikti kırıcı t3k laf etmezdi dedim erkekler değişir diye inanmadı nikah oldu namaz o gece bitti beraberlik oldu tatlı söz bitti şimdi pişman üstelik arkadaşa yaşını 6yaş küçük söylemiş göstermiyom diye kız arada 7 yaş var diyodu 1ay sonra tesadüfen kimliği görünce öğrenmiş 13 yaş fark var ilişkide güven önemli ama güven de peşin olmaz zamanla olur ve o güven yıkılırsa tamir de olmaz yama gibi emenet olur banada güve veren bi tip gibi gelmedi
Ayrıca iman öyle göstere göstere de yapılmaz kim biliyo 5vakit kıldığını ayda bi cumaya gidiyosa bile yetiyo millete hem belkide aana övüyolardır
Bende de pek guven oluşamadığı icin konuyu actim iyiki de açmışım daha çok arastirma yapmış oldum ve de soğudum bugunki gorusmeyide iptal edecegimi soylicem hatta hic gorusmek istemediğimi nasil soylicem onu bilemedim

Bende de pek guven oluşamadığı icin konuyu actim iyiki de açmışım daha çok arastirma yapmış oldum ve de soğudum bugunki gorusmeyide iptal edecegimi soylicem hatta hic gorusmek istemediğimi nasil soylicem onu bilemedim
Yakında başı bağlı kadın kalmayacak kk sayesinde herkes boşandı ayrıldı nişan attı :KK70: direk söyle bahane uydurursan daha çok üstüne düşüp darlar seni

Yakında başı bağlı kadın kalmayacak kk sayesinde herkes boşandı ayrıldı nişan attı :KK70: direk söyle bahane uydurursan daha çok üstüne düşüp darlar seni
Aynen canım biz kadınlar çabuk gaza geliyoruz duygusallıktan olsa gerek:) hiçbirşey yazmadım o da birşey sormadı tuhaf bir sessizlik var şuan aramizda:)

Aynen canım biz kadınlar çabuk gaza geliyoruz duygusallıktan olsa gerek:) hiçbirşey yazmadım o da birşey sormadı tuhaf bir sessizlik var şuan aramizda:)
Görüşme saatiniz geçti de bişey demedi mi yani biri bizi gözetliyor olmasın himmet abeeey elma dersem çık :D

Görüşme saatiniz geçti de bişey demedi mi yani biri bizi gözetliyor olmasın himmet abeeey elma dersem çık :KK70:
Ahahahah himmet abeeey:))
Valla heriften çıt çıkmadı benden ışık bekliyorsa avucunu yalar onun araması sorması gerek neden böyle oldu diye:) ama kafam rahat açıkçası en azından sıkıştıran yok:)

Ahahahah himmet abeeey:))
Valla heriften çıt çıkmadı benden ışık bekliyorsa avucunu yalar onun araması sorması gerek neden böyle oldu diye:) ama kafam rahat açıkçası en azından sıkıştıran yok:)
Zaten gitmeyeceksen iyi olmuş çok da fifi

Sosyal medyada kadınları takip ediyor olması eksi bir durum.
Hele ki iş görüşmesine gelen birisine yazan adamla ben olsam hiç görüşmezdim.

Kesinlikle bende din ile karakterin bir ilgisi olmadığını dusunenlerdenim.. hatta inanç konusunda ona gore zayif oldugum icin guzel bir sekilde birşeyler öğretmeye çalıştı soru cevaplarimiz oldu.. ama yinede nebileyim kuruntu mu yaptım guven konusunda bilemedim..
Sizin zayif oldugunuzu o mu dusundu.din herkesin kendine ozel yasamasi gereken birseydir .birinin bir baska birine ders vermesi cok itici bana gore.alla katinda kim kimden üstündür kimse bilemez.ayrica o kadar dindarsa niye kadinlarla gorusuyor hatta sortlu fotolarini yolluyor.bence bu kisiyi cok da onemseme akisina birak

Back
X