Yorumlar için teşekkürederim arkadaşlar dün gece açmıştım konuyu,şimdi vaktim oldu girmek için.
Şunu netleştirmek istiyorum arkadaşlar 4 ay aradan sonra ben kendisiyle yeniden iletişime geçtim.Ortak arkadaşımız vasıtasıyla.Hatta çok ama çok bekledim geri döner mi diye ama dönmedi.Sonra konuşmaya başladık ve yeniden beraberiz.Ben şimdi ilk işim olarak bu çift kişilikli olma durumunu araştırıyorum...
Bu aldatma meselesi açıldığında kendisi gayet sakin ben sana bir şey verecem girip kendin bak istersen dedi.Tamam dedim bende.
Eline bir kağıt kalem aldı ve birden msn adresi ile şifreleri yazdı.Zaten şifreler hep aynıydı.
Bunlar ne dedim o da internete erişme şansın olduğunda girip bakarmısın dedi.
Eve gider gitmez internetten tek tek tüm hesaplara giriş yaptım.Ve çok şaşırdım.Öncelikle resimler beğeniler vs gibi şeylerin hepsi duruyor.Mesaj kutusunda kendi facebook hesabından atılmış karşılıklı mesajlar var.Ve birden fazla kız ile konuşulmuş.Hadi birisini geçtim diğeri kim derken çıkıp diğer hesaba giriyorum ve bu kez o kızın hesabı karşıma çıkıyor.Tekrardan o hesapta mesaj kutusunda mesajlar filan var.Ve ben 5 ay önce filan bu kızlara mesaj atmıştım ilişkim olduğunu ve ne yapmaya çalıştıkları konusunda.Cevap gelmemişti hiçbir şekilde.Baktım benim o kızlara attığı mesajlarda tam tarihinde kayıtlı duruyor...
Çözemedim ben olayı ve en yakın arkadaşı aynı zamanda yeniden beraber olmamız için yardımcı olan ortak erkek arkadaşımıza gittim.Konudan tam bahsetmeden herhangi birisi ile ilişkisi var mı diye ağzını aradım.O da bana Erkek arkadaşımın bu tarz konularla ilgilenmediğini söyledi.Sen yanlış anlıyorsun o seni aldatacak herhangi bir şey yapmaz dedi.Konuştuğu kızların isimlerini sordum o da şaşırdı ben öyle birilerini tanımıyorum inan ki dedi ve ben yine net bir şey öğrenemedim.
Kuzen meselesine gelince ben neden sürekli telefonda konuştuğunu ve o kızın olduğunu sordum tabi ki.O da telefonla birisini aradı.Ekranda ki numarayı gösterdi bu numaradan mı bahsediyorsun dedi numaraya o numaraydı.Bende evet bu numara dedim.Aldım telefonu ve karşı taraftan bir kız sesi geldi.Konuştuk uzun uzun ve kendisi erkek arkdaşımın kuzeniymiş hatta ikimizi birlikte evine davet etti.Hatta telefonu bu kez yengesi aldı ve beni tanımak istediğini filan söyledi buyrun gelin dedi.
Ben yine şaşırdım.Yani net olarak bir kızla konuştuğunu,ya da baş başa bir yerlerde görmedim hiç.Aksi olacak gibi sürekli de evde oturan birisi.Gündüz dışarı filan da çıkmıyor.Hatta benim beraber olabileceğini düşündüğüm bir kaç kız vardı onları da aradım kızlarda resmen şaşkın vaziyette ne diyorsun sen moduna girdiler.
Neden bu şekilde yapma gereği duydun tamam aladatmıyordun hayatında birisi yoktu ama neden böyle saçma sapan bir yalan söyleme gereği duydun dedim.Sonuçta eğer ben yeniden konuşmak istemeseydim Seninle asla ve asla bir araya gelemezdik ve ilişkimiz böyle saçma sapan bir neden üzerine bitecekti dedim...
Adam gayet sakin bir ses tonuyla bana geri geleceğini biliyordum dedi.
Beynimden aşağı buz gibi su döküldü resmen.Nasıl filan dedim sonra konuşalım bu konuları dedi ve kapattı.Anlamıyorum yani işle ilgi olsa ve bir kızla görüşmek zorunda kalsa anlarım ama neden sahte bir kız profili yaratılır ki ve çevreye aldatıyormuş hissi verilir.