ilişkide ara vermek yada bır sure konusmamak ??

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar sıze sormak ıstedğim bısı var aranızda ılıskısne ara veren verıp sonra devam eden varmı ? ya ara olmasada mesela cok kavga ettınız bı kac gun hıc konusmayalım dedıgınız zaman oldumu olduysa sonunda ne oldu sevgılınız dıze geldımı ? son gunlerde sevdıgıcegımle cok tartıstık uzduk bırbırımızı bıkac gun hıc konusmayalım desem korkuyorum daha kotu olcagından varmı boyle seyler yasayıp ıyı sonuc alan ???:44::31: aslında ıstesemde boyle bısey yapamam 1 saat konusmadan zor dururum ben ama denemek lazım :44:

Son düzenleme:
Ahh ahh.. :ssz:

Bikaç gündür bunalımdayız ikimizde.. Az önce konuştuk.

Nişanlım çok iyi bir dinleyicidir ve olayları konuşarak halletmeyi çok sever..

Ben anlattım o dinledi, içimi döktüm.

Sonra da beni birkaç gün aramamasını, düşünmeye ihtiyacım olduğunu söyledim.

Aklınla değil, kalbinle hareket edeceksen eğer kabul ediyorum söylediğini dedi.

Konuşmak istediğinde mutlaka ara ben bekliyor olacağım dedi vee kapattık.

İhtiyaç duyuyorsan söyle sevgiline, mutlaka anlayış gösterecektir..

Sana saygısından anlayış göstermeli..

Umarım herşey yoluna girer :31::31:

biz ne kadar kavga edersek edelim ben desem ki sevgilime ara verelim bi süre konuşmayalım
herşey dahada kötü olur işler sarpa sarar.
sevgin bu kadar işte düzeltmek yerine kaçıyorsun der

arkadaşım ara vermek duyguları hisleri dinlendirmek tabi ki güzel bir yaklaşım ama erkeğin ipini gevşek bırakmak doğrumu acaba onuda düşünmüyor değilim yani :(

biz ne kadar kavga edersek edelim ben desem ki sevgilime ara verelim bi süre konuşmayalım
herşey dahada kötü olur işler sarpa sarar.
sevgin bu kadar işte düzeltmek yerine kaçıyorsun der

Aynı fikirdeyim.:16:
Ara vermek bize de yaramıyor.
Bir keresinde kavga edip fena küsmüştük.
Konuşmadan ara vermiştik yani. Her ikimiz de inat edip konuşmadık haftalarca.:ssz:
Daha da kötüye gitti iş.
Sonunda Issız Adam misali bir şekilde karşılaşıp dayanamayıp sarıldık ama toparlanmamız zor oldu sonra.:14:
Şükür şimdilerde iyiyiz,ama bir daha kolay kolay öyle ara verme,bir süre kafa dinleme,mesafe koyma işlerine giremeyiz artık.
Ya tamam ya devam olmalı.
Şükürler olsun ki; en uzun sessizliğimiz 3 saati geçmiyor artık. Saydım oradan biliyorum..:17::9::nazar:

Aynı fikirdeyim.:16:
Ara vermek bize de yaramıyor.
Bir keresinde kavga edip fena küsmüştük.
Konuşmadan ara vermiştik yani. Her ikimiz de inat edip konuşmadık haftalarca.:ssz:
Daha da kötüye gitti iş.
Sonunda Issız Adam misali bir şekilde karşılaşıp dayanamayıp sarıldık ama toparlanmamız zor oldu sonra.:14:
Şükür şimdilerde iyiyiz,ama bir daha kolay kolay öyle ara verme,bir süre kafa dinleme,mesafe koyma işlerine giremeyiz artık.
Ya tamam ya devam olmalı.
Şükürler olsun ki; en uzun sessizliğimiz 3 saati geçmiyor artık. Saydım oradan biliyorum..:17::9::nazar:

çok sinirli olursun karşındakini kırmamak adına sakinleşene kadar konuşmazsın o tamamda
ara vermek kafa dinlemek işlerin daha kötüye gitmesine yol açar diye düşünüyorum
o aradan sonra herşeyin daha iyi olucağının garantisi yok ki.

bu arada senin her yorumunda aman nazar değmesin bozulmasın diye düşünceler geçiyor içimden :nazar::nazar:

Biiiz çok ara verdik ayrıldık kavgalar etdik günlerce konuşmadık bazen ben ilk arayan oldum ama çoğu zaman o toparladıı hele şu son bi senedir nişanlanmadan önce ne zaman kavga etsek tamam bitsin o zamn ayrıılyorum ben dedimm konuşmadım hatda bikaç gün yinede ben seni bırakmam çok seviyorum seni deyince eridim ben zaten bende bırakmamıştım :33: Günlük kavgalarımızdada küserim tek bir mesaj dahi atmam önce o atana kadar ve o mesaj gün içinde gelir küsmüyüz hadi barışalım diye ırın gırın ederim ve barışırımmm seviyorum ben erkeğimi çok tatlı oooo :16:

Ilişkiye ara vermek ya da bır sure konuşmamak ilişkıye zarar verır..

Biri ya hayatınızdakı beklentılere cvp verıp yanınızda olur ya da bunları karşılamaz hayatınızda olmaz..ara vermek ayrılık denemesı gıbıdır..ya da o kişi sizi yorsun siz dınlenın yıne yorullmayı göze alın sevgı adına..başka bır anlamı yok..

Bu nedenle konuşmayalım kelimesını sınırden kırmamak adına kullanmanızı tavsıye ederım..

Bıkaç gunluk ayrılıklar fayda sağlamaz..

Ya da konuşmadan sorunları halletmek mümkün değildir..

Kızıp kırıldığınızda sız aramasanızda karşı taraf arar..ya da o kırıldıysa siz arasınız vb bı ılışkı kurabılırsenız çk ıyı..

Benım bı öğretmenım vardı..küs olduğumuzda bıle eşimle ıyı geceler ya da gunaydın der beraber kahvaltı hazırlar nasılsın dıye konuşuruz derdı..

Bana doğrusu bu gıbı gelıyor..

çok kırdıysada defalarca ; o zaman yol verın gıtsın..sizden önemlı ne varkı elinizde??

Back
X