İlişkide arabası olan kız olmayan erkek ?

Ne yaparak kullanıyor sence seni, kucucuk araba ıcınde senınle birlikte dızı izleyerek mı kullanıyor, termos cayını ıcerek mı kullanıyor?
O seni alirken sen onu kullanıyor muydun?

O bir premses tabi ki de kullanmiyordu cunku araba onun hakki. Hep birileri beni alsin biraksin istemisimdir mesela neden cunku ben premsesim ama hic yapmadim ne sevgiliyken ne evliyken. Acil prensesligi ogrenmem lazim :)

Hahahahaha arabanız var diye kendinizi üstün görmeniz gerçekten komik ne içiyorsanız lütfen bana da gönderin
Ayrıca adam daha sevgiliniz değilken bile size şoförlük yapmış insanda az bi vefa olur bir tanıdığım bile beni Bi kaç kez Bi yere arabasıyla bıraksa ben minnet borcu hisseder ve onu arabamla götürürüm siz bayağı iyi gün dostusunuz

O bir premses tabi ki de kullanmiyordu cunku araba onun hakki. Hep birileri beni alsin biraksin istemisimdir mesela neden cunku ben premsesim ama hic yapmadim ne sevgiliyken ne evliyken. Acil prensesligi ogrenmem lazim :)
Buyuyunce bende prenses olucam diycem ama benim bir tık ustum fosil.. prenses olamadan gocup gıdıcem bu fani dunyadan desene... sıradaki sigaram kendime gelsın.

Böyle düşündüğünüz bir adamla birlikte olmaya devam etmeyin bence.

Durumun aman aman üst değil ondan. Kredi çekip araba almışsın, onun da babasının arabası var.
Ama yazdıklarından sevgilinin tarzını beğenmedim. İniyorum aşağıya nedir yani, gelebilecek misin, nerde nasıl buluşalım demek yok. eminim ki araban olmasaydı zaten bir şekilde babasının arabasıyla o gelip seni alacaktı.

Buyuyunce bende prenses olucam diycem ama benim bir tık ustum fosil.. prenses olamadan gocup gıdıcem bu fani dunyadan desene... sıradaki sigaram kendime gelsın.

Ay ben de yakayim bari cigarami prenses olamadim onun icin iceyim:) neyse elden ayaktan dusunce oluruz artik :)

Bence kadın erkekten bağımsız biraz düşüncesizce bir hareket. Bir arkadaşım var asla buluştuğu kişiye hesap ödetmez kim olursa olsun. Ne kadar uğraşsam da kabul ettiremedim. Ama bu huyunu bildiğim halde her buluşmada teklif ederim ödeyebilir miyim diye. Bir şey olur o an parası yoktur cüzdanını unutmuştur işleri kötüdür, zor durumda bırakmak istemem. Yani ben iniyorum sen gel demek biraz düşüncesizce geldi. Sizin teklif etmenizi beklese daha hoş olur sanki

Durumun aman aman üst değil ondan. Kredi çekip araba almışsın, onun da babasının arabası var.
Ama yazdıklarından sevgilinin tarzını beğenmedim. İniyorum aşağıya nedir yani, gelebilecek misin, nerde nasıl buluşalım demek yok. eminim ki araban olmasaydı zaten bir şekilde babasının arabasıyla o gelip seni alacaktı.

mesela geçen arabanın ön aynası düştü hiç sormadı bile naptınız yaptırdınızmı diye ya da bugun mesela sigara alcaktım yanımda nakit yok karttan çektircem kart çeken bakkal aradık aman 15 lira ben veriyim demedi benimkinden içeriz dedi . Ya da sen çay demliyosun bende börek alıyım döner alıyım gibi şeyler de demiyo

Ne yaparak kullanıyor sence seni, kucucuk araba ıcınde senınle birlikte dızı izleyerek mı kullanıyor, termos cayını ıcerek mı kullanıyor?
O seni alirken sen onu kullanıyor muydun?

Bence içinde rahatsız olan birşey yok direk sen rahatsızsın başka dertmi bulamadın kendine ya.

allahım gene çok mantıklı bir soruyla geldi. sonra yangını neden seviyosun ?

Dese ki arabayla kendını baska ilceye bıraktırıyor sureklı bir nebze anlarım.
Bunu sahsen anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…