- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ne yaparak kullanıyor sence seni, kucucuk araba ıcınde senınle birlikte dızı izleyerek mı kullanıyor, termos cayını ıcerek mı kullanıyor?
O seni alirken sen onu kullanıyor muydun?
Duscek mı?
Dusmus bile ayol gecmıs olsun, km nı kullanmıs senin, bence ayrıl
Bi de arabası olduğu için erkek arkadaşından bir tık daha üstmüş piremsesimizpiremses sendromu mode on
Buyuyunce bende prenses olucam diycem ama benim bir tık ustum fosil.. prenses olamadan gocup gıdıcem bu fani dunyadan desene... sıradaki sigaram kendime gelsın.O bir premses tabi ki de kullanmiyordu cunku araba onun hakki. Hep birileri beni alsin biraksin istemisimdir mesela neden cunku ben premsesim ama hic yapmadim ne sevgiliyken ne evliyken. Acil prensesligi ogrenmem lazim :)
Belki diyordurDese ki arabayla kendını baska ilceye bıraktırıyor sureklı bir nebze anlarım.
Bunu sahsen anlamadım
Bi de arabası olduğu için erkek arkadaşından bir tık daha üstmüş piremsesimiz
Böyle düşündüğünüz bir adamla birlikte olmaya devam etmeyin bence.Erkek arkadaşım yeni mezun çalışıyo ama maddiyatı çok iyi değil zaten şuan evlilik düşünmüyoruz ilerisi için onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba sürmeyi bilmiyo abimle kredi çekip araba aldık
Ben sürmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice öğrendim
Bizim araba gelmeden önce sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada çocukluk arkadaşım sayılır daha önce beni çok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz çay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hiç kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kötü vermiyo fln diyo önceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin önüne iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim içimde rahatsız olan bişey var gönül istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya götürüyüm hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde çok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip geçici
Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kaç gün babamın işi varmış diyip bi kaç buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?
Dese yazmaz mıydı sence termosla cayı yazmıs. Onu ilk sıraya yazardı.Belki diyordur
abinle ortaklaşa aldığın araba sayesinde mi yani?? Yakarım o arabayıAma sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo
İlk randevuda erkeğin hesabını ödeyen prenses olarak tarihe geçerim her haldeBuyuyunce bende prenses olucam diycem ama benim bir tık ustum fosil.. prenses olamadan gocup gıdıcem bu fani dunyadan desene... sıradaki sigaram kendime gelsın.
Buyuyunce bende prenses olucam diycem ama benim bir tık ustum fosil.. prenses olamadan gocup gıdıcem bu fani dunyadan desene... sıradaki sigaram kendime gelsın.
Ben olsam söyle kendimi kullanılmış hissederdim , örneğin arabanın bir ton masrafı var sonuçta benzinde yakıyor , sizin geliriniz ne kadar bilmiyorum ama en azından depoyu doldururken yardım etmeli. Belki ben yanlış düşünüyorum ama tek taraflı fedakarlık biraz saçma geliyor.
Ne yaparak kullanıyor sence seni, kucucuk araba ıcınde senınle birlikte dızı izleyerek mı kullanıyor, termos cayını ıcerek mı kullanıyor?
O seni alirken sen onu kullanıyor muydun?
Bence içinde rahatsız olan birşey yok direk sen rahatsızsınbaşka dertmi bulamadın kendine ya.
allahım gene çok mantıklı bir soruyla geldi. sonra yangını neden seviyosun ?
Dese ki arabayla kendını baska ilceye bıraktırıyor sureklı bir nebze anlarım.
Bunu sahsen anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?